Tegen wie vecht Robert Pattinson in The Batman?Super Power Unlimited 

Tegen wie vecht Robert Pattinson in The Batman? – Super Power Unlimited 2019-05-21T01:42:40
Het weekend ligt weer achter je, dus is het tijd voor een kersverse Super Power Unlimited! Al het geeky nieuws staat voor je klaar met mogelijke schurken die tegenover Robert Pattinsons Batman kunnen kom te staan, een uitgebreide Ask Me Anything-sessie met Marvel-baas Kevin Feige en een hoop trailers voor nieuwe DC Comics-content!

Zoals je inmiddels gewend bent beginnen we de Super Power Unlimited met een mooie prijs die we in samenwerking met Kinepolis weg mogen geven. Deze keer maak je kans op twee kaarten voor Godzilla: King of the Monsters in een van de Laser ULTRA zalen van Kinepolis. Wil jij deze twee kaarten winnen? Laat ons dan weten wat je favoriete monsterfilm is en waarom door een mailtje te sturen naar prijsvraag@pu.nl.

 

Uiteraard staat er op de allermooiste dag van de week weer een bomvolle Super Power Unlimited voor je klaar, dus zet je schrap voor al het geeky nieuws van de afgelopen dagen! Vandaag duiken DC-schurken op die mogelijk in Matt Reeves’ The Batman te zien zullen zijn, lees je alles over Kevin Feige’s Ask me Anything-sessie op Reddit en zie je een hoop DC-trailers!
       

Wie worden de Dark Knights tegenstanders in Matt Reeves' The Batman?

Sinds bekend is dat Robert 'Vampire Boy' Pattinson in onderhandeling is om Ben Affleck op te volgen als Batman, ligt de focus op de personages waar de Caped Crusader tegen zal vechten. The Hollywood Reporter meldt in zijn superheldennieuwsbrief Heat Vision dat regisseur Matt Reeves van plan is om Catwoman en Penguin te verwerken in zijn Batman-film. Casting-profielen voor de schurken zijn er nog niet en dat is vrij logisch, gezien het feit dat Pattinson nog niet getekend heeft voor de rol van Bruce Wayne. Verwacht wordt dat Reeves snel zijn aandacht op de schurken zal vestigen als de rol van Batman definitief naar Pattinson (of een andere acteur) gaat. 

Als The Hollywood Reporter het bij het juiste eind heeft, dan gaat The Batman aan de haal met personages die je eerder zag in Batman Returns uit 1992. Toen speelde Danny DeVito de rol van Oswald Cobblepot/Penguin en maakte Michelle Pfeiffer faam als Selina Kyle/Catwoman. Hieronder check je de iconische Catwoman-scene uit Batman Returns:

 

The Batman staat gepland voor een release in juni 2021.
       

Wat zei Kevin Feige allemaal tijdens zijn Ask me Anything-sessie?

Afgelopen week beantwoordde Kevin Feige, de big boss van Marvel Studios, brandende vragen van fans tijdens een Ask me Anything-sessie op de r/MarvelStudios subreddit. Reddit-gebruikers bleken (bijna!) alles te kunnen te vragen aan Feige, want op sommige vragen kon de Marvel-baas nog geen antwoord geven. De leukste en opvallendste antwoorden zetten we even voor je op een rijtje.

Zoals je wellicht weet worden de verhalen voor het MCU jaren vooruit gepland en Feige specificeert hoe ver precies vooruit wordt gedacht en wanneer de planning voor de adaptie van de Infinty Gauntlet comic precies begon: 

We usually work with a specific 5 year plan at any given point but often have a general plan that extends much, much further. We started discussing how to adapt the Infinity Gauntlet comic soon after the release of the first Avengers. It was on one of our creative retreats about 5 years ago that we decided to do it as two films. We started to crack the specifics of the story during production on Civil War with Chris Markus and Stephen McFeely, Joe and Anthony Russo, in a conference room as we went back and forth between takes. 

In tien jaar Marvel Studios doken zoveel verschillende personages op, dat sommigen van hen bijna ondergesneeuwd zijn. Denk aan Justin Hammer, Harley Keener, Emil Blonsky en Thaddeus Ross. Over deze ‘vergeten’ personages zei Feige het volgende:

I’m not sure I’d call them forgotten characters but I love bringing back characters people think they’ve seen the last of. For example, General Ross and Harley.

Een ander Marvel-fenomeen waar je een tijdje niets van gehoord hebt is de Marvel One-Shot. Sinds 2014 is er geen luchtige short van Marvel verschenen, maar daar zal volgens Feige komt daar verandering in:

The best thing about the One Shots is that we got to flesh out other characters. It’s tremendously exciting that we now have Disney+ series where we get to do that on a grand scale with many of the characters you know and love. We did a special shoot of Luis recapping the entire 10-year history of the MCU for SDCC when we announced Michelle Pfeiffer playing Janet van Dyne. I’m sure it’s around somewhere… 

De Marvel One-Shot waar Feige hierboven over spreekt is na SDCC 2017 nooit online verschenen. Fans willen echter graag dat het filmpje, waarin Luis uit de Ant-Man-films een MCU-recap geeft, alsnog wordt gepubliceerd. In eerdere Marvel One-Shots speelden Agenten Carter en Coulson rolletjes en ook Trevor Slattery (de neppe Mandarin) had een hoofdrol in de short All Hail The King. Deze check je hieronder: 

Naast bovenstaande onderwerpen sprak Feige over de Disney+ series, die hij ‘totaal verweven met de films’ noemde. Ook vertelde hij dat de Mandarin en de Ten Rings nog terug zullen keren in het MCU. De hele Ask me Anything lees je hier terug.
      

Trailers voor Swamp Thing, Krypton en Batman: Hush

Ook op televisie- en animatiegebied staat DC Comics niet stil en dat laten zij zien met onderstaande trailers: 

De eerste aflevering van Swamp Thing staat vanaf 31 mei op DC’s streamingdienst DC Universe, waarna wekelijks nieuwe afleveringen volgen. De serie draait om Abby Arcane die een dodelijk virus onderzoekt dat zich in de moerassen van Louisiana bevindt. Andy Bean speelt Alec Holland, het alter ego van Swamp Thing. 

Het tweede seizoen van Krypton, de Syfy-serie die draait om Supermans planeet en diens vernietiging, begint op 12 juni en bovenstaande trailer focust zich op de schurken die hun opwachting zullen maken. Personages als Lobo, General Zod, Brainiac en Doomsday zijn te zien in de trailer. 

Naast al het live action-geweld maakt DC nog steeds animatiefilms en Batman: Hush wordt de volgende comic die een animatiefilm krijgt. In de twaalfdelige verhaallijn staat de schurk Hush centraal, die niet alleen Batman, maar ook Bruce Wayne kapot probeert te maken. Als je Batman: Arkham City gespeeld hebt weet je wellicht al wie Hush is en waarom hij toch zo’n hekel heeft aan Batman en zijn alter-ego. Batman: Hush komt op 20 juli digitaal uit en zal vanaf 13 augustus ook op Blu-ray en DC Universe te zien zijn.
      

Titans' Brenton Thwaites teaset Nightwing-kostuum op de rode loper

DC’s Titans krijgt een tweede seizoen en hoofdrolspeler Brenton Thwaites heeft tegenover Red Carpet Report laten weten dat zijn eerste scenes met Iian Glen (Bruce Wayne) zijn opgenomen en dat Thwaites’ personage Dick Grayson te zien zal zijn als Nightwing. Als je het eerste seizoen van Titans hebt gezien weet je dat Graysons transformatie van Robin naar Nightwing vroeg of laat zal plaatsvinden, maar een bevestiging ontbrak nog. Check het interview met Thwaites (vanaf 1:14 over Titans) hieronder: 


       

Zeven personagetrailers voor Seth Rogens The Boys

Seth Rogen en Evan Goldberg werken momenteel aan The Boys, een serie over een wereld waarin superhelden zich als klootzakken gedragen. Ze vertonen roekeloos en arrogant gedrag en lijken al het gevoel voor verantwoordelijkheid kwijt te zijn. Engelsman Billy Butcher is er helemaal klaar mee en brengt een team zeer ervaren ex-militairen samen om alle bovennatuurlijke mafkezen op ongekend brute wijze in toom te houden. De afgelopen weken verschenen zeven korte video's om de hoofdpersonen te introduceren. Check ze allemaal hieronder.

Black Noir

A-Train

Translucent

Queen Maeve

The Deep

Homelander

Starlight

The Boys is gebaseerd op de gelijknamige comic die in 2006 werd uitgebracht door toenmalig DC-merk Wildstorm. De hoofdrollen zijn voor Karl Urban, Jessie T. Usher, Anthony Starr en Dominique McElligott. Vanaf 26 juli is The Boys te bekijken op Amazon Prime Video.

Dit was hem alweer, de Super Power Unlimited van deze week. Check snel de videoversie van Super Power Unlimited die afgelopen vrijdag verscheen en lees hier waarom Jacco Marvel Unlimited zo super chill vindt.

Super Power Unlimited 1

Super Power Unlimited 2

Super Power Unlimited 3

Super Power Unlimited 4

Super Power Unlimited 5

Super Power Unlimited 6

Super Power Unlimited 7

Super Power Unlimited 8

Super Power Unlimited 9

Super Power Unlimited 10

Super Power Unlimited 11

Super Power Unlimited 12

Super Power Unlimited 13

Super Power Unlimited 14

Super Power Unlimited 15

Super Power Unlimited 16

Super Power Unlimited 17

Super Power Unlimited 18

Super Power Unlimited 19

Super Power Unlimited 20

Super Power Unlimited 21

Super Power Unlimited 22

Super Power Unlimited 23

Super Power Unlimited 24

Super Power Unlimited 25

Super Power Unlimited 26

Super Power Unlimited 27

Super Power Unlimited 28

Super Power Unlimited 29

Super Power Unlimited 30

REACTIES (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord