Superhelden die nooit een game moeten krijgen – Waarom Lees Ik Dit? 

Superhelden die nooit een game moeten krijgen – Waarom Lees Ik Dit? 2019-03-20T11:58:14
Superhelden zijn cool, superhelden zijn fantastisch, superhelden willen we allemaal zijn. Daarom spelen we zo graag superhelden-games en soms zijn ze zelfs niet kut! Maar deze superhelden hoeft PeterKoelewijn nooit onder de knoppen te krijgen.

Captain Planet

Captain Planet is de superheld die verschijnt als 5 teenagers zonder attitude hun natuurringen gebruiken. Er zijn heel veel milieubewuste cartoons gemaakt om onze generatie aan de klimaatbescherming te krijgen en dit was een van de minder kutte. Betekent natuurlijk nog niet dat ik als Super Jesse Klaver wil spelen. Laat Captain Planet lekker in de jaren’ 90 blijven!

Captain Planet 
   

Squirrel Girl

Squirrel Girl is half meid, half eekhoorn en 100% iets dat echt bestaat. Sterker nog, in Hollywood cirkelen ze al enige tijd rondom mevrouw eekhoorn, want de lichtvoetige comics waarin ze superschurken verslaat door met eekhoorns te praten, moeten best goed zijn. Maar een game met Squirrel Girl? Absoluut niet! Gaat nooit werken, een game met een eekhoorn-meisje! Wat zeg je? BlazBlue? Nooit van gehoord…

Squirrel Girl 
   

Arm-Fall-Off-Boy

Arm-Fall-Off-Boy is een van de domste superhelden ooit bedacht. Hij heeft de superpower om zijn armen en benen los te trekken en die rond te laten slingeren. Je hoeft hem daarom nooit in een film te verwachten en hopelijk ook nooit of te nimmer in een game.

Arm Fall Off Boy 
    

Leather Boy

Leather Boy heeft geen superkrachten. Hij is gewoon een BDSM-enthousiasteling die de vacature voor de Great Lakes Avengers verkeerd las. Niet geschikt voor een game, wel een cool outfit verder.

 Leather Boy
   

Dogwelder

Dogwelder is een mysterieus individu die door een vloek van Anubis de kracht heeft om dode honden aan de gezichten van mensen te lassen… met een lasbrander. Dus eigenlijk is hij helemaal geen superheld maar gewoon een psychopaat. Fuck you aan degene die dit personage heeft bedacht!

Dogwelder 
    

Howard the Duck

Howard the Duck werkt in die 5 seconden dat ie in Guardians of the Galaxy is te zien. Maar daarbuiten is het een simpele grap die heel snel oud wordt. Laat de game dus ook maar zitten.

Howard the Duck 
    

Starfox

Omdat Nintendo-ninja’s binnen 24 uur iedere studio affikken die ook maar tracht om dit comicbook-personage een game te geven!

Starfox
   

Aquaman

Ja, Jason Momoa’s biceps, triceps en sixpack zijn goede argumenten waarom Aquaman officieel cool is. Maar als game blijft het één groot waterlevel, en zoals ik al eerder schreef: waterlevels zijn KUT!

Aquaman 
    

The Tick

Spoooon! Maar los van de grappen en knipogen naar het superhelden-genre, heeft The Tick weinig dat in gamevorm goed werkt. Blijf lekker werken aan de serie.

The Tick 
    

US 1

Ulysses Stone Archer is een aardbewoner die zoekt naar de moordenaar van zijn ouders. Dat doet hij in een omgebouwde vrachtwagen, wat hem een ruimtetrucker maakt… genaamd U.S. Archer. Laat maar gewoon…

 US 1
    

Sixpack

Sixpack is een oude, dikke alcoholist die denkt dat hij een superheld is. Hij kotst en pist alles bij elkaar maar weet uiteindelijk toch met behulp van zijn superheldenteam om een demonische invasie van Gotham City te voorkomen. Maakt hem dat geschikt voor een game? NEE!!!

Sixpack
     

3-D Man

Als je denkt dat 3D-brillen niet nog kutter kunnen worden, 3-D Man is een held gevangen in zo’n schijtbrilletje! Bedacht in de jaren ’80 hoogtijdagen van 3D, gebruikt 3-D Man zijn 3D-krachten om de misdaad te bestrijden. Althans, als iemand de moeite neemt om de 3D-bril op te zetten.

3-D Man
     

Cypher

Genoeg crappy X-Men om uit te kiezen, maar Cypher heeft mijn stem. Deze X-Man heeft de kracht om iedere taal, gesproken of geschreven, meteen te begrijpen. Kortom, hij heeft Google Translate! Heb je lekker veel aan als Magneto de hele Gamma naar je gooit!

Cypher
      

Skate Man

Skate Man is een Vietnam-veteraan die na z’n ontslag de misdaad bestrijdt als een superheld op rolschaatsen… Godverdomme wanneer is deze Feature eens voorbij?!

Skate Man
     

Superman

Oh ja, Supes hoort hier ook tussen! Rocksteady mag me gerust van het tegendeel bewijzen, maar voor zover ik het zie is Superman totaal ongeschikt als een gamepersonage. Hij is gewoon te sterk wat betekent dat ontwikkelaars allerlei bullshitredenen moeten bedenken om je krachten in te dammen. Kryptoniet kogels, magie die je zwakker maakt, een andere planeet waar iedereen net zo sterk is: allemaal redenen waarom je niet de werkelijke Superman mag spelen. Laat dan maar gewoon lekker zitten. Er zijn superhelden die meer recht hebben op een eigen game. Waluigi bijvoorbeeld.

Superman 

Mis je jouw favoriete crappy superheld of wil je juist een lans breken voor een van bovenstaande superlosers? Zet het in de comments!

WAAROM LEES IK DIT SERIAL

Nu lezen:

7 historische setting die niet een Assassin’s Creed-game moeten krijgen

5 redenen waarom Waluigi zijn eigen game verdient

De beste karton in games

Top 11 lelijkste Pokémon die dood moeten!

Nederlandse films en series die een game verdienen

Games die microtransactions kunnen gebruiken

10 personages die niet in Smash Bros. Ulimate moeten zitten

5 manieren hoe The Witcher IV een Gold Award kan scoren 

De 5 beste Uwe Boll films

De allerkutste Kerstfilms

De beste goede voornemens voor gamers

Kingdom Hearts Disney-werelden die we nooit willen zien!

De gekste controllers ooit

lol deze film

De Waarom Lees Ik Dit Serial Will Return

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord