Star Wars Battlefront II en Tinder Gold - Week PUlanning 

Star Wars Battlefront II en Tinder Gold - Week PUlanning 2017-11-13T17:20:14
Zo, het weekend zit er weer op en het de kou is gearriveerd. Het perfecte excuus om lekker thuis te blijven met warme chocomel en lekker PU in de gaten te houden. Hier is wat je de komende week mag verwachten van onze lieftallige redacteuren.

Het is weer tijd, de hoogste tijd, dat ik ga verkondigen wat jullie de komende week mogen verwachten op onze prachtige website. Het belooft weer een feest te worden en wij hebben er zin in. Jullie ook? Mooi!
    

REVIEWS

We weten allemaal wat de grootste gebeurtenis van de week is; Star Wars Battlefront II komt uit! Tjeerd is al lekker een tijdje aan het knallen in de single- en multiplayer. Morgen lees je alles over zijn avonturen in zijn review. Naast die review zal Wouter de game morgen ook nog eens voor jullie streamen. Maar dat is natuurlijk niet het enige; er komt ook nog eens een LEGO-game uit. Deze keer gaat het om LEGO Marvel Super Heroes 2. Uiteraard zal Marvel-liefhebber Wouter hierover een prachtige review voor jullie schrijven. Daarnaast is hij ook nog eens druk bezig met de nieuwe uitbreiding van de Sims 4, die huisdieren heeft toegevoegd aan de game. Hij gaat zijn best doen om ook hier een recensie van uit te knallen deze week! We geloven in hem.

Star Wars
    

FEATURES VAN DE WEEK

Eerder vandaag kon je al lezen welke Gamecube-games PeterKoelewijn graag voor zijn Nintendo Switch wil ontvangen, zodat hij live vanuit waar hij ook is lekker aan de slag kan met zijn favoriete games. Als je het mij vraagt moet Nintendo vooral F-Zero GX op dat apparaatje flikkeren; die arme Captain Falcon heeft al veel te lang geen liefde meer ontvangen. Daarnaast zeg ik er nooit nee tegen een betaalbare, legale versie van Paper Mario: the Thousand-Year Door.

Morgen gaat Alie en Laura jullie hartjes laten smelten. Dan zetten ze samen de schattigste game-personages op een rijtje. Vervolgens gaat Laura jullie op woensdag eventjes geweldig advies geven voor de aankomende feestdagen, met voor elke prijsklasse een paar aanraders. Op vrijdag komt Alie’s nOOb-dagboek in Skyrim ook online, die totaal niet vorige week online moest... Waar heb je het over? Op die dag komt mogelijk ook de feature online van Tingle die benoemt waar Skyrim allemaal nog meer voor gaat uitkomen, omdat die game totaal nog niet is uitgemolken… Nu ik het zo typ heb ik er spijt van dat ik koeienuiers niet heb toegevoegd aan mijn feature-lijstje.

Kirby
  

DE VIDEOPLANNING

Zoals al eerder vermeld kunnen jullie morgen checken hoe Wouter zijn lightsaber uit z’n bro- uit de kast trekt om zijn talenten te laten zien in Star Wars Battlefront 2. Wat video’s betreft kunnen jullie deze week lekker genieten van Tjeerd’s knappe kop, want op woensdag komen hij en Florian weer met een geweldige Hardwarehoek en donderdag gaat hij voor de laatste keer laten zien hoe ver hij uiteindelijk is gekomen in Middle-earth: Shadow of War. We sluiten de week af met aflevering twee van de vernieuwde weekvlog. Kijk hoe Dennis bergen verzet om een frikandellenvlaai van Aldi te bemachtigen en hoe Martin alvast Sinterklaas viert door iedereen op de redactie blij te maken met vergeten cadeautjes uit zijn kast! De rest zie je vrijdag, want wij weten ook nog niet wat er ons te wachten staat!
   

MEME VAN DE WEEK

Twee weken geleden mochten de boys naar het launch-event van Call of Duty: WW2. Hartstikke vet natuurlijk, maar het was wel een aardige rit. Daar zaten ze dan, Wouter, Tingle en David (videostagiair), samen gezellig op de achterbank. Wouter besloot dat sociaal doen overrated is en kwam daarom met het leukere en productievere idee om zijn Tinder-boost te activeren. Hij heeft niet voor niets een Tinder Gold-abonnement! Jammer genoeg heeft het niet veel uitgehaald, maar toch leuk geprobeerd! Gelukkig is dit niet waar en was het niet helemaal voor niks, want uit deze gebeurtenis vindt de volgende meme zijn oorsprong:

 Wouter

Maar met deze knappe kop kun je natuurlijk van alles, dus bedenk vooral jullie eigen ideeën en drop ze hieronder in de reacties.

Wouter is blij

Vorige week hadden we natuurlijk de prachtige kop van Tjeerd, waar Noatak deze creatie mee tot leven heeft gewekt:

 Tjeerd schrikt
   
   

VERZOEK VAN DE WEEK

Helaas kon ik deze week geen verzoekje vinden, dus we pakken het eventjes anders aan, negeer de kop en maak je niet druk, want hier hebben we nog wel een hartverwarmende opmerking binnengekregen.

Batjamjepper

Laat ik even heel duidelijk zijn en alles ophelderen, want deze reactie slaat nergens op. We zitten helemaal niet op een schip, maar gewoon op een kantoor in Haarlem. Doe eens ziet zo gek, malle jongen. Zo, moge dat even duidelijk zijn. 

Nou dat was 'em weer, het zit er weer op voor deze week. Al zul je zonder twijfel nog zat andere leuke dingen langs zien komen op deze site. Veel plezier met het rondsurven op het wereldwijde web en vergeet niet dat wij ten alle tijden klaar staan om jullie met open armen te ontvangen op PU.nl!

REACTIES (42) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord