Spot het screenshot deel 2: de mega plaatjes quiz  

Spot het screenshot deel 2: de mega plaatjes quiz 2017-04-11T13:42:17
Het is tijd om opnieuw je visuele gamekennis te testen, want Spot het Screenshot is terug. We hebben Sven weer aan het knippen en plakken gezet om de tofste quiz voor je neer te zetten, waar je alleen maar naar hoeft te turen. Succes!

Het is even geleden, maar ik heb Wouter eindelijk weer zo ver gekregen dat hij mij een feature laat maken die bijna alleen maar uit afbeeldingen bestaat. Hoera! Maar let op, dat betekent natuurlijk niet dat er minder liefde of moeite is gestoken om voor jullie een nog toffere plaatjes quiz als de vorige neer te zetten. En daarnaast een tikje minder moeilijk, want deel 1 was wat aan de obscure kant. Bovendien is het misschien interessant om te zien of iconische games nog steeds zo herkenbaar zijn in slechts een fractie van het beeld. De antwoorden vind je in een link onderaan de pagina.. Zet ‘m op!

Nieuwsgierig naar deel 1 van Spot het Screenshot? Klik hier!

1.

  

 2.

 

 3.

 

 4.

  

 5.

   

 6.

   

 7.

Fuck Konami   

 8.

 

 9.

 

 10.

 

 11.

  

 12.

 

 13.

 

 14.

 

 15.

  

 16.

 

 17.

 

 18.

   

 19.

   

 20.

Dat waren ze weer! Klik hier voor de beloofde antwoorden en natuurlijk ook de oorspronkelijke screenshots. Hoeveel herkende jij er meteen? Vertel het ons en elkander in de comments!

REACTIES (26) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord