Snel Trophies en Gamerscore halen in goede games 

Snel Trophies en Gamerscore halen in goede games 2014-02-18T16:14:17
Op de redactie is je Gamercard belangrijker dan je passpoort. Iedereen moet kunnen bewijzen dat hij een beetje kan gamen en het liefst met een mooi vormgegeven kaartje. Om je statistieken zo simpel mogelijk te verbeteren zonder tergend slechte games te moeten spelen, heeft stagiair Kobus een lijst gemaakt van makkelijke Achievements en Trophies in goede games.

Je gamerscore is je bewijs dat je kunt gamen. Je wilt aan iedereen op Xbox Live laten zien dat het jou wel gelukt is om Dark Souls uit te spelen zonder dood te gaan, maar naast die ene speciale achievement wil je gewoon je score zo hoog mogelijk hebben. Daarom heb ik een lijst vervaardigd met spellen waarmee je gezien mag worden. Iedereen kan binnen 5 minuten 1000G verdienen in Avatar: The Last Airbender of Hannah Montana: The Movie Game, maar mijn voorkeur gaat toch echt uit naar goede games. Daarom alleen maar titels die je echt vermaken in deze lijst.


Trophies en Achievements in The Lego Games

Een goede serie waar je makkelijk alle trophies/achievements kunt binnenhalen, zijn de LEGO-games. Om deze games volledig uit te spelen moet je het verhaal uitspelen, in ieder level alle geheimen vinden, alle personages vrijspelen en moet je ervoor zorgen dat je een bepaald geldbedrag verzameld. Iedere LEGO-game is binnen 15 uur op Platinum of 1000G te behalen en vaak speel je ook nog eens een goed spel met een grappig verhaal. De makkelijkste games in de serie zijn: LEGO Harry Potter: Years 5-7, LEGO Pirates of the Caribbean en LEGO Batman 2: DC Super Heroes. Maar alle andere games in de serie zijn ook makkelijk volledig uit te spelen.

The Lego Lord of the Rings


Achievements en Trophies The Walking Dead Season One

Deze game is ook ontzettend makkelijk om compleet uit te spelen, want je hoeft verder niets anders te doen dan gewoon het verhaal doorlopen. Ieder zombie uit de game zou zelfs deze game kunnen behalen met een Platinum trophy of een score van 1000G. Je hoeft niets opnieuw te spelen omdat, je iets vergeten bent mee te nemen of omdat je een verkeerde keuze hebt gemaakt. Nee, gewoon alles één keer. Lekker simpel zodat iedere luie rottende gamer zijn aanzien kan verhogen. The Walking Dead is een goede game met een aangrijpend verhaal dat je makkelijk binnen 8 uur kunt uitspelen. De makkelijkste game van de lijst.

The Walking Dead


Trophies in PlayStation HD Collections

Voor PlayStation-gamers zijn er een aantal bundels waarmee ze hun trophies-verzameling flink kunnen opvoeren. Ratchet & Clank: HD Collection, The Sly Trilogy en Jak & Daxter: HD Collection bevatten alle drie een trio aan games. In een Collection kun je dus 3 Platinum trophies halen en ze zijn niet eens moeilijk om vrij te spelen. De makkelijkste collectie is The Sly Trilogy, daarna komt de Ratchet & Clank: HD Collection. Jak & Daxter HD Collection is de moeilijkste van de drie, maar als je deze gehaald hebt weet je zeker dat de andere twee collecties ook makkelijk lukken.

In iedere game moet je naast het verhaal uitspelen een aantal collectables vinden en alles wapens of items kopen. Iedere game is op Platinum te behalen in minder dan 20 uur. Als je hier alle 9 Platinums haalt dan heb je ongetwijfeld weer alle respect van de chicks.

Sly Cooper


Sonic & Sega All-Stars Racing

Dit is de beste kartracer voor niet Nintendo-platformen. Op de platformen waar je dus achievements en trophies kunt halen. Daarnaast is het een arcade racer die volledig in HD is. De beloningen zijn vrij makkelijk en het enige moeilijke aan de game is iedere missie op AAA te beëindigen, maar een beetje gamer krijgt dit wel voorelkaar. Daarnaast zijn er zijn 4 online beloningen (samen 85G) die je moet halen voor de volledige score. Met zijn tweeën zijn deze online unlockables makkelijk te behalen. De game is volledig te behalen tussen de 10 en 15 uur en levert daarnaast ook nog de nodige hoeveelheid vertier.

Sonic & Sega All-Stars Racing

Achievements in Halo 3: ODST

ODST is de makkelijkste Halo-game om je saldo met 1000G te verhogen. Speel de campaign op het moeilijkste niveau zodat je de game niet nog eens hoeft uit te spelen op een ander niveau, verder zijn er maar 3 online achievements. Deze zijn wel een beetje lastig om te behalen. De rest van de beloningen zijn te behalen door Firefight samen met een vriend op de bank uit te spelen.  Halo 3: ODST is tussen de 15 en 20 uur volledig uit te spelen. En dat raden we je uiteraard aan, want 1000G halen op een Halo game en iedere Xbox-gamer neemt je meteen serieus.

Halo 3: ODST


Trophies in Sound Shapes

Dit is een downloadable titel voor de PS3, PS4 en PS Vita. Het is een ritmisch platformspel waarin de vijanden op de muziek bewegen. De eerste pop-up beloning krijg je pas als je alle levels hebt gehaald, maar dat kan al binnen een uur. Daarna krijg je de Death Mode, hierin krijg je een zilveren trophy voor ieder level dat je haalt. De uitdagende modus vraagt een beetje vaardigheid, maar is goed te doen. De Platinum Trophy is in 5 à 6 uur te behalen. Daarnaast kan je alle trophies op iedere platform opnieuw  behalen en zo kun je dus uiteindelijk 3 platinum trophies krijgen voor één spel.  Met de huidige wisselkoers voor platina levert dat al snel wat op. Sound Shapes is daarnaast ook nog eens een Cross-buy titel, dus je hoeft hem maar een keer te kopen om hem op alle drie de platformen te kunnen spelen.

Sound Shapes
Dit zijn de beste games die je makkelijk volledig kunt uitspelen. De echte trophie- en achievementhunters spelen natuurlijk alles, maar als je even snel je scoren wil verbeteren dan zijn dit de games om dat mee te doen. Heb jij ook nog tips? Laat ze achter in de comments!

REACTIES (85) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord