PUmmunity Spreekt: Smash Bros., Social Media en Invullijstjes 

PUmmunity Spreekt: Smash Bros., Social Media en Invullijstjes 2014-09-16T22:13:32
Beste leden van de PUmmunity, vandaag is een bijzondere dag. Het is de derde dinsdag van de maand! Dat betekent dat je vandaag de Troonrede met de Oculus Rift kon bekijken, maar ook dat er een nieuwe PUmmunity spreekt voor je klaar staat!

SUPER SMASH BROS 3DS AND WII U

Super Smash Bros. for 3DS komt over twee weken uit in Nederland en kwam afgelopen week al uit in Japan. Dat brengt een hoop info met zich mee. Jullie babbelen er weer lekker op los. Er gaan democodes voor Europa voor hoge bedragen over de toonbank, het character roster wordt heftig besproken én er wordt een momentje stilgestaan voor de characters die niet meer Smash Bros. zitten. RIP, Snake en Mewtwo. :( (Rikkert)

Van Smash word je dik

 

 

DÉ STAGIAIRE INVULLIJST, MAAR NU VOOR ONS JULLIE!

Jullie waren zo onder de indruk van onze CU2 vragenlijstjes. Sterre en ik hebben ons namelijk moeten ontfermen over een tergend lang vragenlijstje om ons voor te stellen aan de redactie en aan jullie, de PUmmunity. Het is natuurlijk wel leuk om te weten welke twee knappe koppies je voor je hebt. Jullie reageerden enthousiast en hebben het initiatief genomen om een topic te starten waar jullie ook je lijstjes kunnen dumpen! Erg leuk, toppers. (Rikkert)

Wel je best doen!

 

SOCIAL MEDIA DUMP

Ik ben hier nog geen drie weken en ik vind jullie, de PUmmunity, nu al geweldig. Daarom vond ik het ook heel cool om het Social Media Dump-topic aan te treffen. Op deze manier kunnen we elkaar nog beter stalken leren kennen, en nog een stapje intiemer met elkaar omgaan. Bij deze voeg ik dan ook mijn Twitter aan dit topic toe. Speciaal voor jullie heb ik met pijn en moeite mijn @-naam veranderd. Special thanks naar Tjeerd voor het mede bedenken hiervan.. (Sterre)

Het hipsterplaatje van de week

 

ALGEMEEN LEAGUE OF LEGENDS

Aangezien Worlds over 2 dagen begint (HYPE!) vond ik het tijd om dit altijd redelijk actieve topic in de PUmmunity Spreekt te gooien. Ik lees heel graag mee met jullie theorieën over de beste tactieken, wie jullie de beste spelers vinden, welke champions jullie het beste vinden en welke teams jullie aanmoedigen. Met een finale die wordt gehouden in het Seoul Olympic Stadium, kan dit wereldkampioenschap alleen maar heel episch gaan worden. 

Riot heeft gisteren ook het derde deel uitgebracht van de driedelige documentaire 'Road to Worlds'. Als je de reeks vanaf het begin wilt kijken, klik hier. (Sterre)

Blijf deze feature in leven houden door lekker actief te blijven in onze community. Ik kijk er nu al naar uit wat we hier volgende week allemaal aan gaan treffen!

REACTIES (19) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord