PUmmunity Spreekt: Borderlands, Rappers en Mods 

PUmmunity Spreekt: Borderlands, Rappers en Mods 2014-09-30T17:38:08
Vorige week was mijn fantastische medestagiair Rikkert afgereisd naar de diepste dungeons en de beste friteuses van de PUmmunity. Vandaag is hij echter afgereisd naar school, dus nu staat er in de Sterre geschreven dat het mijn beurt is om op zoek te gaan naar net zulke kwalitatief hoogstaande topics.

LIGT HET AAN MIJ OF SCHENKT DE PU TE WEINIG AANDACHT AAN BORDERLANDS TPS? 

Nee.

Beste PoppedK, het ligt niet aan jou dat je op het moment weinig over Borderlands: The Pre-Sequel hoort. Want zo weinig als dat jullie ervan horen, zo veel hoor ik er juist van. Iedereen op de redactie is hier namelijk helemaal hyped over en houden er maar niet over op. In Nino's geval was het zelfs zo erg dat hij af en toe spastisch naar adem hapt omdat hij 'vergeet zijn oxygen meter in de gaten te houden'..

Don't worry, soon..

 

HET OFFICIËLE PRO VERAS TOPIC  

Ja!

Veras mag trots zijn, hij heeft echte fans in de PUmmunity. En gelijk hebben jullie, want Veras heeft geholpen aan veel toffe filmpjes als PU-stagiair zijnde. Sterker nog, hij maakt nog steeds hele toffe filmpjes, samen met onder andere Samuel!

 

HET RAPVOER TOPIC 

Nee.

Ik ben -zacht uitgedrukt- niet echt een fan van het (Nederlandse) hip-hop genre, maar met het recente FIFA toernooi achter de rug is dit toch wel een toepasselijke topic. Iedereen die in dit topic Hopsin, Eminem, Twenty One Pilots of MGK heeft vermeld, krijgt van mij overigens wel een +1. Ik zie er jammer genoeg nog niet zo veel namen terug van rappers die ook op het toernooi aanwezig waren. Maar wat verwacht je, als je ónze prijswinnaar Tim zo schaamteloos inmaakt..

Ha.

 

HET SKYRIM MOD-TOPIC 

Ja!

Ik heb sinds kort ook weer Skyrim op mijn PC gezet, en ik was al van plan om er visual mods te gaan installeren, maar had geen idee wat. Dus voor mensen als ik, die nog steeds geen genoeg kunnen krijgen van Skyrim, superhandig topic!

Dat mod tho

Dat was de PUmmunity Spreekt al weer voor deze week! Of hij ook zo kwalitatief hoogstaand was als die van mijn fantastische medestagiair Rikkert van vorige week, dat valt te betwisten... Maar deze topics bevatten zeker weer veel behulpzaamheid, liefde, humor en mods. Stay awesome! Tot volgende week! 

REACTIES (27) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord