Op jacht naar dikke MSI-gear in Kinepolis Den Bosch – MSI Ultimate Hunt 

Op jacht naar dikke MSI-gear in Kinepolis Den Bosch – MSI Ultimate Hunt 2019-09-27T16:14:54
Je hebt het de afgelopen maand ongetwijfeld gezien: op ons Instagram-account verschenen een hoop vage hints die je, mocht je ze hebben ontcijferd, hele dikke prijzen op konden leveren! Deze aanwijzingen waren onderdeel van de MSI Ultimate Hunt, die afgelopen vrijdag in Kinepolis Den Bosch ten einde kwam.

Voor het tweede jaar op rij hield MSI, een van de grootste gaming hardwarefabrikanten ter wereld, een grootschalige zoektocht vol gear: de MSI Hunt. Aan de hand van verschillende hints, die in de maanden augustus en september verschenen, kon je de locatie ontcijferen waar de fabrikant met de prijzen aanwezig zou zijn.

De actie, die in samenwerking met GameMania werd georganiseerd, bestond uit meerdere minijachten, met als grote klapper de Ultimate Hunt waarin volgers kans maakten op heel veel MSI-loot, waaronder een dikke MSI GF63 gaming laptop. De ontknoping van de Ulitmate Hunt vond afgelopen vrijdag plaats in de Kinepolis-bioscoop in Den Bosch.

MSI Ultimate Hunt

Al om 10:15 uur, ruim drie kwartier voor de aanvang van MSI’s prijzenjacht, verzamelden verschillende speurders zich voor de ingang van Kinepolis Den Bosch. Sommigen van hen hadden allang door dat de Ultimate Hunt in Den Bosch ten einde zou komen, voor anderen was de hint van vrijdagochtend doorslaggevend. Vanuit het hele land reisden de prijzenjagers naar Den Bosch; de een kwam vanuit Alkmaar, de ander vond zijn weg vanuit Limburg.

Onder het toeziend oog van MSI en influencers Achterklap en Puxque ging de Ultimate Hunt van start, want uiteraard was het ontcijferen van de locatie niet genoeg om kans te maken op prijzen als een MSI DS4200 gaming toetsenbord, MSI gaming muizen en een MSI GF63 gaming laptop. Alle potentiële winnaars werden nogmaals op pad gestuurd in de bioscoop om een van de acht verstopte Dragon-sleutelhangers te zoeken. Elke Dragon droeg een nummer dat gekoppeld was aan een van de acht prijzen.

MSI Ultimate Hunt

De draakjes konden werkelijk overal in de Bossche bioscoop gevonden worden. Deelnemers moesten zalen in en uit, trappen op en af en uiteraard bleef geen steen ongemoeid om alle sleutelhangers te vinden. Terwijl men van hot naar her rende, stonden Achterklap en Puxque klaar om live verslag te doen op Twitch. Hints waren nauwelijks aanwezig, waardoor het even duurde voordat alle winnende speurneuzen bekend waren. Na de vondst van het laatste draakje, dat verstopt lag in het horecagedeelte van de bioscoop, kon iedereen zich in de hal verzamelen om de prijzen te verdelen.

Misschien wel de gelukkigste winnaar was Milano, die vanuit Limburg naar Den Bosch was gekomen en met de MSI GF63 gaming laptop, een MSI loot box, 700 euro aan Steam-tegoed en een GameMania-voucher weer huiswaarts ging. “Ik wist het eigenlijk pas echt zeker na de laatste hint van vanmorgen. Ik dacht eerst dat we bij de Verkadefabriek in Den Bosch moesten zijn, maar toen bleek dat het om de Kinepolis ging ben ik als een malle hier naartoe geskatet. Echt supergaaf om met deze gear weer naar huis te gaan.”

MSI Ultimate Hunt

Voor de deelnemers die net naast de prijzen grepen was er nog één mogelijkheid om niet met lege handen naar huis te hoeven gaan. Na de prijzenjacht vond er nog een Trials Rising-toernooi plaats waarmee een MSI gaming chair gewonnen kon worden. De snelste tijd werd neergezet door Maaike, die zelfs door Achterklap en haar idool Puxque niet meer ingehaald kon worden. Ondanks dat ze naast de grote prijs greep, kon Maaike, die vanuit Gelderland naar de Brabantse hoofdstad was gekomen, terugkijken op een leuke ochtend: “Het is jammer dat ik geen draakje heb kunnen vinden, want ik wilde die laptop wel heel graag hebben, maar die gaming chair maakt heel veel goed hoor!”

MSI Ultimate Hunt

Ook Aniek van MSI kijkt tevreden terug op de Ultimate Hunt van 2019. Dat Kinepolis zijn bioscoop in Den Bosch beschikbaar wilde stellen zorgde er volgens haar voor dat het een nóg leukere zoektocht werd. “Naast dat Kinepolis Den Bosch een supermooie locatie is, geeft de bioscoopsetting ook veel meer vrijheid om een wat grootschaligere speurtocht op te zetten. Dat er dan ook nog eens zoveel Ultimate Hunters zijn die ons gevonden hebben, maakt het alleen maar leuker.”

Er kan dus gesproken worden van een zeer geslaagde MSI Hunt. Is het jou dit jaar niet gelukt om een van de gaming prijzen te bemachtigen? Houd het Instagram-account van MSI vooral in de gaten zodat je binnenkort, net als de geluksvogels hieronder, misschien zelf wel in de prijzen valt!

MSI Ultimate Hunt

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord