Oculus Live en Smash kampioenen - Stream Update 

Oculus Live en Smash kampioenen - Stream Update 2015-01-26T20:28:06
Deze week kun je je lol weer op met de PU streams, want we hebben een nieuwe PU LIVE, veel H1Z1 en GTA Online. Afgelopen week werd er gespeeld met huilende kauwgomballen, een 'wap' en werd Gat Out Of Hell uitgespeeld. Dat wil je toch niet missen?

Ja hoor, het wordt weer een leuke week! Want er is weer een speciale PU LIVE, Bas is weer live met GTA Online en George gaat weer los met H1Z1. Maar mocht je de afgelopen week onze streams hebben gemist, dan zit je ook goed in onze stream updates. Laten we beginnen met deze week! 

Wat mag je niet missen? 

Maandag 26 januari 20:30 - Sarah speelt Donkey Kong Jungle Beat

Wil je weten hoe het is gesteld met het muzikale gehoor van Sarah en kunnen je trommelvliezen (badum-tsj) het geram op de drums weerstaan? Kijk dan naar deze muzikale topstream vanavond! Want Sarah speelt de klassieker DK Jungle Beats! 

Woensdag 28 januari 19:30 - Bas speelt GTA Online 

Het is weer tijd om obscene gebaren naar elkaar te maken in een nieuwe GTA Online stream! Want Bas speelt Woensdag vanaf 19:30 weer GTA Online op de PS4. Wil je meedoen? Meld je dan even aan bij onze crew: PU Official

GTA Online

Donderdag 29 januari 19:00 - PU LIVE met Wouter, Samuel en Florian met de Oculus Rift! 

Het is de laatste donderdag van de maand en dat betekent de allereerste PU LIVE van dit jaar! Deze keer hebben we een sappige aflevering voor je: Wouter is de host, Samuel vertelt over Resident Evil HD en Florian demonstreert de Oculus Rift aan de boys. Dat is de ideale situatie.  

Waarschijnlijk gaat het als volgt: Sam vertelt uitgebreid over Resident Evil HD, raakt vervolgens in een verhitte discussie met Wouter over welke Resident Evil game de allerbeste is en hoe kut Resident Evil 6 wel of niet is. Dat loopt compleet uit de hand en achteraf rijdt een teleurgestelde Floirian naar huis met een ongebruikte Oculus in zijn koffer. 

Vrijdag 30 januari 16:00 - Lekker spelen vanaf de redactie 

Zoals elke vrijdag hebben we weer een livestream vanaf de redactie om 16:00! Wat we gaan spelen is nog onduidelijk, maar dat het gezellig wordt is duidelijk, want het is vrijdagmiddag! Joepie! 

Zaterdag 31 januari 15:00 - Tjeerd en George spelen H1Z1 

Afgelopen week speelden Tjeerd en George samen Counter-Strike: Global Offensive en dat beviel hen zo goed dat ze komend weekend weer samen gaan gamen. Deze keer laat George aan Tjeerd zien hoe je dus wel H1Z1 speelt.

H1Z1 basis  

Zondag 1 februari 19:00 - George speelt H1Z1 

Zondag pakt George weer H1Z1 op en doet dat samen met zijn crew. Ze hebben namelijk al een heel hoofdkwartier gebouwd waarbij ze maximaal uitgerust zijn met wapens en andere gear. Kijken! 

Wat heb je gemist? 

MAANDAG 19 JANUARI – SARAH SPEELDE DE KLASSIEKER: LEGEND OF ZELDA: A LINK TO THE PAST 

Sarah trok maandagavond haar Master Sword uit de kast om Agahnim tegen te houden in A Link to the Past. Toch kon haar zwaard haar niet redden van hopeloos vaak tegen cactussen aanlopen en vaak in dezelfde val te trappen. Niet terugkijken als je het alarmgeluidje van 1 hartje haat, dus.  

WOENSDAG 21 JANUARI – BAS SPEELDE TERRARIA 

Bas was woensdag bezig met de platform-Minecraft Terraria. Ben je benieuwd wat hij allemaal uitspookte, vernielde en bouwde? Kijk hem dan hier ff terug! 

DONDERDAG 22 JANUARI - BAS SPEELDE SAINTS ROW - GAT OUT OF HELL 

Bas speelde donderdag in 4,5 uur live Gat Out Of Hell uit, maar was er niet heel erg ondersteboven van. Zijn conclusie? 'Geen slechte game, maar leverde niet meer dan af en toe gegniffel op.'  

VRIJDAG 23 JANUARI – PU/NINTENDO SUPER SMASH BROS. TOERNOOI 

Wouter was vrijdag je gastheer bij het bijzonder sfeervolle en superspannende Super Smash Bros. for Wii U toernooi! Onze eer werd verdedigd door Roy, Samuel en Sarah... Of dat succesvol gebeurde? Dat wil ik niet spoilen, kijk daarvoor deze stream van de week maar terug! 

 

ZATERDAG 24 JANUARI – JANNEKE SPEELDE BINDING OF ISAAC: REBIRTH 

Een huilende kauwgombal, daar speelde Janneke zaterdag mee in Binding of Isaac: Rebirth. Zijn huilende kauwgomballen leuk om naar te kijken dan? Zeker! Als die huilende kauwgomballen ook nog eens schieten met mini-kauwgomballen wel! 

ZONDAG 25 JANUARI – GEORGE EN TJEERD SPEELDEN CS:GO 

George en Tjeerd waren zondag van de partij om een potje competitief Counter-Strike te spelen. De community kon het potje joinen en zo werden er al een aantal leuke potjes gespeeld met wel drie ninja defuses. Kijk trouwens op 1:51:00 voor een epische wedstrijdwinnende kill van Tjeerd, met een 'wap'. 

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord