Monster Hunter World én Dragon Ball FighterZ in dezelfde week is geweldig - WeekPUlanning 

Monster Hunter World én Dragon Ball FighterZ in dezelfde week is geweldig - *WeekPUlanning* 2018-01-22T16:56:24
Het is weer tijd om jullie allemaal lekker te informeren. Tingle heeft het weekend weer (nauwelijks) overleefd, dus nu is het wederom aan hem de taak om duidelijk te stellen wat er deze week op de site verschijnt! Welkom bij de PUlanning van week 4, 2018.

Nou jongens, deze week zit weer lekker vol met leuke content. Iedere dag kunnen jullie genieten van een heerlijke feature van ons. Daarnaast gaan we maar liefst twee keer live en nog veel meer. Lees maar snel verder. 
  

Willekeurige Dragon Monster Ball Fantasy Hunter 

Morgen staat momenteel nog leeg, aangezien dat de dag was waarop de feature van Alie over rare aanvallen in games geplaats had moeten worden. Maar gelukkig had ik zin om een feature te schrijven op z’n zondagavond, dus die zal vast en zeker dat gat opvullen. Ik kijk namelijk zó erg uit naar Monster Hunter World, dat ik uit hype maar features ben gaan schrijven. Morgen kun je dus lezen over de monsters die ik wel en niet terug wil zien in de nieuwe game. Misschien dat ik later deze week ook een tekst maak met wat tips voor beginnende hunters, aangezien veel mensen er moeite mee hebben om de franchise een kans te geven.

Monster Hunter World

Een andere game die binnenkort uitkomt is Dissidia: Final Fantasy NT. Dit is een nogal apart project, aangezien allerlei personages uit verschillende Final Fantasy-games bij elkaar komen om elkaar verrot te slaan. Natuurlijk is hier geen verklaring voor nodig, maar Square Enix denkt dat anders over. Florian legt je daarom alles uit over hoe deze game tot stand is gekomen.

Dragon Ball is de shit. Het is daarom maar goed ook dat Dragon Ball FighterZ er zo veelbelovend uitziet. Om te vieren dat we bijna weer mogen knokken met de jongens en meiden van een van de populairste shonen-anime ter wereld, neemt Marvin je mee teug naar de anime. Om precies te zijn zal hij zijn top tien meest brute momenten uit de anime noemen, zodat fans een dikke nostalgietrip kunnen beleven en nieuwe fans kunnen zien waarom Dragon Ball zo awesome is. Zeker in de gaten houden dus!

Dragon Ball FighterZ

Dan eindigen we de week met Graddus, die voor de lol besloot om vijf willekeurige games te checken. Welke games? Dat is voor ons ook nog een groot geheim. Aangezien Graddus bekend staat om zijn (wan)smaak, zullen het vast geen doorsnee titels zijn. Dus misschien kan je wat nieuws vinden om te spelen aan de hand van zijn lijst.
    

Live op monsters jagen en door PU´tjes bladeren

Eerder vandaag konden jullie genieten van Bladeren met Ed. Mocht je het gemist hebben, niet getreurd! Morgen komt zijn stream gewoon op de site te staan voor your viewing pleasure. Hier zie je het allerbelangrijkste wat er allemaal in de 290ste editie van de Power Unlimited geschreven staat.

Morgen (of overmorgen, zo meldt het videoteam) zetten we in een lekker lange video, ondersteund door de zoete klanken van Tjeerds stem, de meest interessante games van 2018 op een rij. Check het zeker zodat je weet waar je je op moet verheugen dit jaar!

Ed

Dan op de vrijdag is het feest, dan gaat Wouter live aan de slag met Monster Hunter World. Hij heeft die serie al sinds een deel op de PSP niet meer aangeraakt, dus het is zo goed als een ontmaagding. Is hij nog wel een beetje een jager of zal zijn kont in elkaar getrapt worden door alle gevaarlijke monsters die leven in de game? We zullen het allemaal zien, aanstaande donderdag.

Ook op vrijdag komt natuurlijk weer de Op De Redactie. We hadden alweer een lekker begin van de week. want er stond vanochtend opeens een vrachtwagen voor de deur met een paar Playseats en televisies. Maar of er weer dingen worden verhuisd... Sommige mensen zullen dit slecht trekken (we noemen geen namen), dus de spanning zit er in ieder geval voor 1 bezoeker goed in! Wat er verder gebeurd deze week, dat is ook voor ons nog spannend. Je zal het vrijdag allemaal zien!
    

Meme van de week

Laten we eens kijken wat de videoboys deze week in de meme machine hebben gegooid. Zoals ondertussen algemeen bekend is, is Wouter een groot fan van piemels. Zo zingt hij bijna dagelijks een piemellied en als hij nieuws ziet wat ook maar enigszins gerelateerd is aan piemels en games commandeert hij Tingle om daar z.s.m. wat van te maken.

Meme

Ja, hier valt eigenlijk vrij weinig aan op te merken. Dit is gewoon hoe het werkt op de redactie. Tjeerd heeft een bel die hij gebruikt als de videoboys moeten komen aanhollen om te filmen voor de Op de Redactie. Wouter heeft ook een bel, speciaal voor piemelnieuws. Helemaal prima, jullie houden er ook van.
  

Comment van de week

Vorige week heb je tijdens de Op de Redactie mogen genieten van de allereerste PUreau. Tjeeds bureau had de hoge eer om deze prachtige documentaire af te trappen. Toch was er iemand in de reacties die wat miste.

 Comment

Alleen maar omdat het niet op zijn bureau stond, betekent dat niet dat we er geen hebben. Iemand op de redactie heeft vast en zeker wel wat leuks verstopt op zijn bureau. Maar wie? Dat laten we nog maar eventjes in het midden…

Zo, dat was hem weer. Hopelijk heb je er een beetje van genoten. En zo niet, dan sorry hé. Hopelijk blijven we wel vriendjes. Volgende week ben ik er weer om jullie alle geheime plannen van de redactie te vertellen. Tot die tijd wens ik jullie veel plezier met het rondsurfen op het wereldwijde web! 

REACTIES (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord