Metal Gear Solid V: The Phantom Pain – Ode/Rant Feature 

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain – Ode/Rant Feature 2013-12-20T14:54:57
Welkom in de allereerste Ode/Rant Feature! In een twintigtal artikelen bespreken we de komende tien dagen de dikste games die in 2014 zullen uitkomen, op geheel PUiaanse wijze. We gaan ze namelijk zowel de hemel in prijzen, als tot op het bot afzeiken! Laat de bipolaire gameness beginnen met MGS V!

Ode: Nick

Metal Gear Solid V wordt niet zomaar een sneakgame. Nee, we mogen sluipen in een open wereld! Dat niet alleen, tijdens dat rondsluipen kunnen we ook nog eens intens genieten van het stemgeluid van Kiefer Sutherland. We hadden natuurlijk helemaal niet liever David Hayter gehoord. Toch moeten we Sutherland een kans geven; Phone Booth bijvoorbeeld was alleen om aan te zien en horen dankzij de stem van Sutherland. Bovendien is dit de eerste MGS op een nieuwe generatie consoles, waardoor Hideo Kojima met voor ons nog onbekende technieken een nóg betere film/game neer kan zetten! Had ik al gezegd dat het een open wereld-game is!? Ik moet die shit hebben!

Pahntom Pain MGS

 

Rant: PK

Tuurlijk, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain belooft grafisch een van de meest indrukwekkende titels uit de gamegeschiedenis te worden en de meer Assassin’s Creed-achtige open world gameplay klinkt prikkelend… MAAR WE VERGETEN EVEN DAT SNAKE NIET IN DEZE GAME ZIT! Ik ben niet meer zo beledigd geweest sinds de laatste keer dat Hideo Kojima vergat Snake in Metal Gear Solid te stoppen (*kuch* MGS2 *indicatieve hoest*)

Pahntom Pain MGS

Ik heb het natuurlijk over het valse verraad tegenover David Hayter, de beste stemacteur ter wereld. Zijn stem was een personage op zich in Metal Gear Solid. Als hij je midden in de nacht zachtjes in je oor zou fluisteren, zou je meteen weten dat je lepeltjelepeltje lag met Solid Snake. En wie krijgen we ervoor terug? Fucking Kiefer Sutherland! De acteur bekend van 24, daarna heel erg lang niks, en daarvoor een of andere obscure proto-Twilight genaamd The Lost Boys. Deze cinematografische vlek op de voorruit van de wereldgeschiedenis, geeft Hayter gewoon een elleboogje omdat Hideo Kojima zich omhoog wil likken in Hollywood. Zodat hij hopelijk in 2028 eindelijk een big budget film kan maken, iets dat hij al vóór zijn gamecarrière wilde en hem bijna gelukt was met de 30 minuten durende laatste cutscene van Metal Gear Solid 4!
Serieus, wie zie je eerder Solid Snake z’n stembanden leven geven? Deze Amerikaans-Canadese versie van Samuel?

Peter heeft een crush

Of deze Canadees-Britse aap?

 Aapje

Als je die laatste zegt, dan komt dat alleen maar omdat ik te lui ben om het logo te verwijderen en je mening gekleurd is en je dus geen recht van spreken hebt! HOUD JE BEK IK BEN NOG NIET KLAAR!!!

Je zult me waarschijnlijk nu proberen te overtuigen dat Kiefer Sutherland in de trailers lang niet zo slecht klinkt, dat zijn stem hetzelfde rauwe randje kan produceren dat David Hayter zo herkenbaar maakte. Bovendien hebben de Metal Gear Solid games een idealistische ondertoon en gaat het over wereldvrede, het afschaffen van kindsoldaten, vrouwen in bikini’s en al dat soort dingen waar de Californiërs van Hollywood een stijve Snake van krijgen. Kiefer die probeert om kindsoldaten te bevrijden? Ach man, zijn vader Donald Sutherland organiseert de fucking Hunger Games!

MGS 5: The Phantom Pain

BAM! Laatste nagel in de doodskist van Metal Gear Solid V: The Voice Acting Pain In The Ass! Ik heb de hydra genaamd hypocrisie geveld en draag zijn geschubde huid op mijn verjaardag! De uitgang vindt u achterin, vergeet niet uw tranen af te leveren in de fles naast de deur, zodat ik er ’s avonds naar kan kijken, voordat ik in slaap val en droom van een wereld waarin David Hayter alle stemmen in games inspreekt.

REACTIES (27) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord