Check hier om 12 uur de Grote Sinterklaas Stream! 

Check hier morgen de Grote Sinterklaas Stream! 2017-12-01T09:32:34
Het is bijna zover: dan gaan we weer los met onze Grote Sinterklaas Stream! In samenwerking met onze collega's van Gamer.nl en InsideGamer.nl gaan we de vetste en grappigste games spelen en de leukste en vetste prijzen weggeven.

Maar dat is nog niet alles, want we willen ook geld ophalen voor een goed doel, want niets is mooiers dan Sinterklaas kunnen spelen voor mensen die het écht hard nodig hebben. We hebben jullie laten kiezen uit vier goede doelen en het is uiteindelijk Kika geworden. Maar wat is KiKa?

Stichting Kika
Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Kika's doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. De stichting werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. Als je wil doneren aan Kika, kan dat hier!

Zoals je kunt zien is het dus een prachtig goed doel dat onze én jullie hulp ontzettend goed kan gebruiken. Maar natuurlijk vergeten we jullie ook niet! Want we geven de ongelofelijkste prijzen weg, nog indrukwekkender dan die van vorig jaar. Merken als Electronics Arts, Microsoft, Nintendo, Sony, Plantronics, Warner Bros. Games, Ubisoft, Nacon, Sega, Activision, Blizzard en Bethesda hebben prachtige prijzen beschikbaar gesteld. Hieronder vallen bijvoorbeeld Limited Edition-games, figurines, koptelefoons en zelfs de felbegeerde Nintendo SNES Classic Mini-console, met als doel om zoveel mogelijk geld voor de stichting te werven.

We starten morgen om 12.00 en gaan door tot 17.00 en de stream kan je hieronder (of op twitch.tv/powerunlimited) checken.

REACTIES (58) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord