Ja hoor, daar is hij weer! - De WeekPUlanning 

Ja hoor, daar is hij weer! - De WeekPUlanning 2018-01-10T13:32:02
Door feestdagen en vrije maandagen hebben we het een tijdje zonder moeten doen, maar niet gevreesd! Tingle is helemaal terug om jullie tot in de details in te lichten over wat er deze week op onze prachtige website zal verschijnen!

Welkom allemaal in de eerste WeekPUlanning van 2018. Deze week zit natuurlijk weer vol met heerlijk leesvoer voor jullie om te consumeren. Dus ga er maar lekker voor zitten en lees verder!
   

Korte Game-muziek in VR

Eerder vandaag kwam een feature van Florian online over VR. Onze Hardware-man heeft nogal een affiniteit met Virtual Reality en houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. En als er toevallig een grote naam is die z’n mond dichthoudt over VR-plannen, is Florian ook zeker niet de moeilijkste. Dan gebruikt hij al zijn kennis om eventjes goed te speculeren!

vr bril

Morgen kunnen je genieten van een feature van Alie. Onze redactrice heeft het namelijk nogal druk in het dagelijks leven, wat zo nu en dan voor weinig game-tijd zorgt. Hiervoor heeft ze echter een geweldige oplossing verzonnen; gewoon korte games spelen! Natuurlijk is het ook van belang dat de games wel zodanig goed zijn dat de korte tijdsduur geen irritatiepunt is, zoals je morgen zult lezen!

Dan, op woensdag is het aan PeterKoelewijn om jullie van een feature te voorzien. Zoals je wellicht weet, houdt onze Peter wel van een portie game-muziek. Zie hier bijvoorbeeld zijn features over de beste game-muziek van 2017 en van de Final Fantasy-franchise. Daarnaast kun je hem ook gerust een Zelda-game in zijn handen duwen met de garantie dat hij zich uren kan vermaken. Hier ligt vast en zeker een verband, aangezien de The Legend of Zelda-franchise bekend staat om haar geweldige muziek. PeterKoelewijn zal dus een selectie maken met de vetste tracks en deze met jullie delen.

Link Ocarina

Laura vindt de Nintendo 3DS best een leuk ding hoor, maar dit betekent niet dat ze iedere franchise graag meteen on the go speelt. Er zijn simpelweg gewoon zat vette game-series die beter een nieuw deel kunnen krijgen op Nintendo’s nieuwste apparaat; de Nintendo Switch. Donderdag zal ze even een paar franchises in het spotlicht zetten. Hopelijk pakt Nintendo er een paar op, dan zijn we ook weer blij!

Dan sluiten we de week lekker af met alles wat we weten van Red Dead Redemption 2. Dit is niet de eerste keer dat Sven zo’n soortgelijk artikel heeft geschreven, eerder bijvoorbeeld over Cyberpunk 2077. Hierin zoekt hij alle bronnen af op zoek naar zoveel mogelijk informatie over de grootste games die nog uit moeten komen. Deze week is dus Red Dead Redemption 2 aan de beurt. Tot die tijd kun je hier nog de meest recente trailer bekijken van de game (die al een paar maanden oud is ondertussen) en de analyse die ik hiervan gemaakt heb.

Ergens deze week mogen jullie ook nog een feature van mij verwachten. Ik kan alleen nog geen exacte dag geven, want het is altijd lastig om in te schatten hoe druk te dag van tevoren wordt. Het zal in ieder geval gaan over de meest epische gevechten tussen de iconische rivalen; Mario en Bowser. Kijk daar dus maar vast naar uit!

Mario
    

Even geduld aub

Normaal gesproken is dit het punt waarin ik jullie vertel wat er allemaal voor mooie video’s op de site komen deze week. Het probleem is alleen dat de videovergadering nog niet geweest is. Tjeerd geniet momenteel namelijk van zijn laatste dag vakantie en komt morgen weer terug op de redactie om te knallen. Tot die tijd is er dus nog even geen planning. Het enige wat ik je kan beloven is dat we uiteraard weer een vette Op De Redactie gaan krijgen. Morgen zal ik even deze tekst updaten met de videocontent van de aankomende week. Tot die tijd heb ik iets meegekregen van de videoboys als goedmakertje. Op deze website kun je de eerste zes Star Wars-films tegelijkertijd en door elkaar heen bekijken. Harstikke efficiënt! Waarom zul je zes films kijken, wat makkelijk vijftien uur in beslag neemt, als je ook alles in zo’n twee uurtjes kan checken?

Ohja, en we zijn ook nog van plan om te streamen, dus misschien dat Wouter weer even z'n zieke geest blootstelt in The Sims 4. Tenzij jullie een beter idee hebben...
 

Meme van de week

De laatste tijd was het telkens Tjeerd die de pineut was wanneer het op de ‘Meme van de week’ aankwam. Daarom is er deze week gekozen om hem even met rust te laten. Hij is niet voor niks op vakantie! Nu mag Wouter weer, die elke keer een gevoel van woede moet onderdrukken wanner hij de volgende uitspraak of iets vergelijkbaars hoort:

 Meme

Comment van de week

Ik vond het best vervelend dat ik de laatste tijd geen PUlanning heb kunnen schrijven. Er was namelijk een hele lieve reactie waar ik al een tijdlang op wilde reageren. Gelukkig kan dit nu eindelijk gebeuren!

Comment

Ik neem met alle liefde dit aanbod aan en nodig hierbij ook iedereen uit die dit leest en graag langs wil komen. Ik waardeer het ook zeer alles in jouw huis gedaan kan worden. Dan hoef ik voor de verandering niet al die geitenharen op te ruimen en natuurlijk al het zweet van het klimmen schoon te maken. Ik zie je zaterdagavond rond een uur of 20:00, oke. Zin in, ik mag vast de mankini van Wouter nog wel lenen!

Hatseflats, daar is je eerste weekPUlanning van januari! Hopelijk heb je ervan genoten. Veel plezier met het leiden van je leven de komende week. Vergeet niet minstens één keer per dag naar PU.nl te komen voor je dagelijkse dosis gamegerelateerde content!

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord