Help ons groeien en vul wekelijks de Ask Gamers Anything-enquête in 

Help ons groeien en vul wekelijks de Ask Gamers Anything-enquête in 2021-04-06T19:09:23
Door wekelijks een vragenlijst uit te zetten via de websites van Power Unlimited en Gamer.nl hopen wij inzicht te krijgen in wat jullie bezighoudt. Door jullie interesses en bezigheden te bestuderen kunnen wij maatwerk leveren wat betreft video’s, teksten en andere content.

Door wekelijks een kleine vragenlijst in te vullen blijven we in direct contact met jullie en kunnen we wegblijven van paywalls en andere verdienmodellen waar wij niet achter staan. Om onze integriteit en gratis content te kunnen blijven waarborgen, moeten we dus andere oplossingen vinden om centjes te verdienen. Oplossingen die aansluiten op onze visie, want uiteindelijk is onze mening niet te koop.

Waarom doen we dit?

Een betaalde video van de nieuwste uitbreiding van Assassins Creed: Valhalla is tof, maar alleen als wij dat zelf ook vinden. Dat geldt ook voor een gesponsord Level Up-toernooi van Warzone of speciale Monster Hunter Rise-stream om de lancering te vieren.

Voordat wij met een partner in zee gaan, moet het voor ons duidelijk zijn of het interessant is voor de community. Verder maken we steeds meer gebruik van affiliate-inkomsten, dat zijn die linkjes die jullie doorverwijzen naar een productpagina van een retailer. Wij krijgen dan een klein percentage over de aankoop wanneer je iets koopt via deze link. Het is wel zo leuk als deze linkjes verwijzen naar voor jullie relevante producten. Zo kunnen we enigzins een win-win situatie creëren.

Uiteindelijk komt het dus neer op het volgende vraagstuk: Wat vinden wij interessant, en wat vindt onze community interessant. Daar kunnen we op een vrij gemakkelijke manier achterkomen, namelijk met het afnemen van een wekelijkse vragenlijst, genaamd Ask Gamers Anything.

Waarom zou ik meedoen?

Buiten het feit dat vraagjesklikken de vingers warmhoudt, kunnen wij de uitkomsten van de vragen gebruiken om hier wekelijks een artikel van te maken op PU.nl. In de alinea hierboven hebben we al even kort uiteengezet waarom heb interessant is voor ons, maar het is ook leuk voor jullie om inzicht te hebben in de interesses van de bezoekers van Gamer.nl en PU.nl. Daarnaast komen we misschien gezamenlijk wel tot een dusdanig schokkend resultaat dat we de krant halen, je weet het niet! Alle verkregen informatie blijft uiteraard anoniem, maak je daar dus vooral geen zorgen om.

Wat gebeurt er met de data?

Geen zorgen, op persoonlijk niveau gebeurt er helemaal niets met jouw informatie. De data blijft namelijk in handen van onze uitgever, Reshift Games. Verder worden de resultaten gebruikt voor analyses en algemene conclusies. Dat betekent dat er niets wordt bijgehouden en dat er geen cookies worden geplaatst. Daarnaast staat het het invullen van de enquête los van jouw gebruikersaccount op onze platformen. Uiteindelijk komt dit hele verhaaltje neer op één boodschap: Je helpt ons enorm door wekelijks het vragenlijstje in te vullen! Onze dank is groot.

REACTIES (24) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord