Help een PUmmunity-lid: vul deze enquête over eSports in 

Help een PUmmunity-lid: vul deze enquête over eSports in 2017-04-25T14:32:32
Heb je even vijf minuten de tijd? Mooi, want die kan PUmmunity-lid Thomas a.k.a. Clint namelijk goed gebruiken bij zijn onderzoek naar het participatiegedrag van eSports-kijkers.
Thomas, ooit bekend als videostagiair Clint, heeft jullie hulp nodig. Hij doet namelijk voor zijn opleiding onderzoek naar het participatiegedrag van eSports-kijkers. Uit verkennend onderzoek naar eSports-consumptiegedrag is gebleken dat kijkers van eSports sneller geneigd zijn om hun rol van kijker te veranderen in die van deelnemer of producer. Thomas wil graag weten of dit ook echt zo is, en zo ja, hoe dat dan precies komt. 
eSports        
Dus ben jij een Nederlander die wel eens een eSports-wedstrijd heeft gekeken op amateur of professioneel niveau, doe dan mee! Het duurt nog geen vijf minuten om de enquête in te vullen en je doet er een mede PUmunnity-lid een groot plezier mee. Mocht je vragen hebben over het onderzoek, dan kun je ze altijd in de reacties stellen. Thomas zal ze zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.
De enquête is hier in te vullen.

REACTIES (40) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord