Goede gamevoornemens voor 2018 van de PU-redactie 

Goede gamevoornemens voor 2018 van de PU-redactie 2018-01-01T17:08:08
2018 staat op het punt van beginnen! Dat betekent goede voornemens voor veel mensen, ook de PU-redacteuren. Maar hoe staat het op gamegebied voor het nieuwe jaar? Dit zijn de goede gamevoornemens van de PU-redactie!

Gamevoornemens van Graddus

GraddusHmmm, lastig... Afgelopen jaar ging eigenlijk best lekker. Mijn backlog is met 75% geslonken, Tjeerd was weer kansloos in FIFA en ik heb volgens mij maar 2 of 3 keer een deadline gemist (kuch, plak daar nog maar een nulletje achter - Ed). Wel had ik te weinig tijd voor dingetjes als PU-TV items. Mijn goede voornemen voor 2018 is dus: vaker met mijn rotkop voor de camera. Je bent gewaarschuwd.

Gamevoornemens van Samuel

SamuelMijn goede gamevoornemen voor 2018 heeft, voor ’t eerst, niet zozeer met méér gaming te maken, maar met minder. Of, althans, met minder verplicht gamen. Deels vanwege professionele redenen heb ik mezelf al ruim een decennium verplicht om bepaalde games te spelen — om op ‘de hoogte’ te blijven, bijvoorbeeld — maar ik merk dat dat al een geruime tijd mijn liefde voor ’t medium ietwat in de weg zit. Hoe meer games ik ‘verplicht’ moet spelen van mezelf, hoe minder tijd ik overhoud om de games te spelen waar ik gewoon zin in heb. Hoe minder ik klassiekers en persoonlijke favorieten kan herspelen. Dat verplichte ga ik dus loslaten. Het zal me goed doen.

4k Ultra HD TV   

Gamevoornemens van Florian

FlorianIk heb dit jaar op de valreep toch nog een 55 inch 4K HDR Oled TV in huis gehaald voor op zolder, waar ik al mijn racegames speel. 2018 wordt het jaar dat ik de TV in de woonkamer ga vervangen. Dat moet minimaal een 75 inch worden en als het even kan een 77 inch Oled. De CES wordt extra spannend begin volgend jaar!

 

Gamevoornemens van Tjeerd

TjeerdIn 2018 ga ik al die lekkere Switch-games van 2017 eens helemaal in me opzuigen. Misschien moet ik daarvoor eerst maar eens verhuizen naar de andere kant van het land zodat ik daadwerkelijk de tijd én de reden heb om ze aan te slingeren in de trein, want op de fiets Switcht het wat moeilijk.

 

Gamevoornemens van Laura

LauraMijn gamevoornemens voor 2018 zijn niet heel groot, wat vooral te maken heeft met het feit dat mijn portemonnee-inhoud dat ook niet is... Geen 4K-televisie in huize Laura Jenny, geen Xbox One X, geen VR-brillen en andere gadgets. Gelukkig heb ik wel plannen en dat is om me iets meer te verdiepen in niet-Nintendo-games. Ik speel al jaren op andere consoles, maar ik merk dat ik in lijstjes-artikelen steeds weer terugval op Nintendo-titels en ik dan iets meer moeite moet doen met het bedenken van Xbox One-titels die bijvoorbeeld prima in zo'n lijstje zouden passen. Ik ga mezelf dus dwingen om in 2018 veel vaker te kijken naar toffe Xbox One- en PlayStation 4-games, helemaal de pareltjes die op het eerste gezicht niet echt mijn ding lijken. Daarnaast wil ik in 2018 een arcadehalspel goed gaan leren. Het lijkt me zo vet om een game supergoed te kunnen. De Koningin of Kong word ik vast niet, maar het is toch tof om verslingerd te zijn aan een game en daar al je muntjes aan te spenderen? Ik heb er in ieder geval wel zin in, nu nog bedenken welke game het wordt!

Crackdown 3  

Gamevoornemens van Alie

AlieDe laatste maanden van 2017 gebruikte ik mijn Xbox One alleen maar om te Netflixen. Een game heeft de console al tijden niet meer van dichtbij gezien. Die verdwenen namelijk allemaal in de sleuven van zijn concurrenten. Het is alleen wel een beetje zonde om de machine van Microsoft alleen te gebruiken om series en films te kijken. Mijn goede voornemen is daarom om mijn Xbox One in 2018 meer gameliefde te geven, bijvoorbeeld met Crackdown 3 en Sea Of Thieves.

 

Gamevoornemens van Enzio

EnzioIk ga me eindelijk verdiepen in Persona 5. Ik heb die titel veel te lang links laten liggen en nu ik het eindelijk geprobeerd heb, vind ik het geweldig. Hetzelfde probleem had ik met Gravity Rush 2, te lang gewacht voor ik ‘m in huis heb gehaald, terwijl ik het eerste deel geweldig vond. Mijn goede voornemens zijn dus mij eindelijk verdiepen in het digitale Tokyo van Persona 5, en andere games niet te lang links laat liggen. Alhoewel ze wel voor een spotprijsje verkrijgbaar zijn, als je wat langer wacht...

 

Gamevoornemens van Sven

SvenOmdat mijn huidige oude Dell niet bepaald 'future proof' is, lijkt mij 2018 een uitstekend jaar om over te stappen op een mooie 4K monitor! Ik heb verdorie niet voor niks een PS4 Pro gekocht en wachten tot HDR-schermen betaalbaar worden duurt me veel te lang. Daarnaast wil ik ergens in de komende 12 maanden een Switch in huis halen. Mijn laatste Nintendo console was alweer een GameCube, maar ik kan er niet langer omheen. Ik heb namelijk uit betrouwbare bronnen vernomen dat die Switch een best wel oké apparaatje geworden is.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom   

Gamevoornemens van PeterKoelewijn

PeterKoelewijn2017 was een uitzonderlijk goed gamejaar en ik heb dan ook aan de lopende band de ene vette titel na de andere gespeeld. Daardoor zijn er wel wat andere persoonlijke dingen meerdere keren uitgesteld en die wil ik in 2018 echt van m’n to do-lijstje afstrepen. Dus ja, het ligt niet aan jou gamesindustrie, het ligt aan mij! Ik ga in 2018 iets minder gamen dan ik dit jaar deed. Natuurlijk ga ik de nieuwe God of War wel op Day 1 spelen, want dat heb ik altijd gedaan. Ni no Kuni II wil ik ook niet passeren. Oh ja, en Red Dead Redemption 2 verschijnt ook gewoon in 2018! En dan komt ook nog.. uhm, shit, dit gaat moeilijk worden…

                 

Gamevoornemens van Marvin

Marvin

Het jaar waarin ik een Switch, een 4K HDR Oled tv en een paar van de beste games die in jaren zijn uitgekomen heb aangeschaft, gaat natuurlijk niet snel overtroffen worden. Daarom is mijn goede voornemen gericht op games met een laagje stof erop; mijn backlog wordt veel te groot, en vooral de RPG’s (zoals Elex en Xenoblade Chronicles 2) moeten toch een keertje uitgespeeld worden. Maar helaas moet ik ook nog een studie afronden en wilde ik wat meer gaan sporten. Ja, volgend jaar heb ik exact dezelfde voornemens waarschijnlijk. 

            

Gamevoornemens van Michel

MichelIk had afgelopen jaar een goede voornemen: meer van games genieten. Games kopen heb ik nooit problemen mee gehad, maar ze uitspelen is een heel ander verhaal. En als ik al met een game bezig was, dan speelde ik het vaak om zo snel mogelijk naar de volgende op de stapel te geraken. In 2017 heb ik meer de tijd genomen om echt te genieten van de games die ik daadwerkelijk aan het spelen was en dat wil ik in 2018 doorzetten!

Heb je zelf goede gamevoornemens voor 2018? Zet ze in de comments! Fijne jaarwisseling en fingers crossed dat 2018 net zoveel vette games krijgt als dit jaar!

REACTIES (22) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord