De belangrijkste gamereleases van februari 

De belangrijkste gamereleases van februari 2017-02-03T15:54:18
Na een vrij slappe januari kan gamejaar 2017 met een bomvolle februari beginnen. Wouter is weer bijna thuis in ons kikkerlandje, maar heeft op dit moment aan de andere kant van de wereld natuurlijk geen tijd om jullie van een releaselijstje te voorzien. Het is dus dit keer aan de redactie om deze zware klus op ons te nemen. En goed nieuws: maart ziet er nog beter uit dan februari.

5. Nioh - 7 februari

Op het eerste gezicht lijkt Nioh erg veel op de Souls-games, maar deze game is allesbehalve een schaamteloze rip-off. In een door bloedovergoten Japanse setting baan jij je als meesterloze samurai genaamd William (klinkt erg Japans) een weg door vijandige soldaten, de meest bizarre monsters en kwaadaardige demonen. Met een enorme diversiteit aan wapens en armor die in grote hoeveelheden als color-coded loot dropt, kom je tegenover lastige uitdagingen te staan. Verwacht niet dat je met twee vingers in je neus door dit spel komt.


        

4. Sniper Elite 4 - 14 februari

In de afgelopen drie Sniper Elite games hebben gamers al hun sluipschutterdromen al uit kunnen laten komen, maar ontwikkelaar Rebellion Developments is nog niet klaar met de franchise. In Sniper Elite 4 zul je dit keer in Italië door bosjes kruipen, je achter muurtjes verstoppen en je scope in opperste concentratie op het hoofd van een leger aan nazi's richten. De epische slow-motion sniperschoten komen uiteraard in dit deel gedetailleerder terug dan ooit.


         

3. Fire Emblem Heroes - 2 februari

Fire Emblem Heroes is gisteren op iOS en Android verschenen. De tactische RPG is de volgende stap die Nintendo neemt om de mobiele gamingmarkt over te nemen. Het spel is gratis te downloaden en werkt op een paar serverproblemen na bijna als een volwaardige handheld game. Tijdens het spelen zul je talloze unieke nieuwe helden verzamelen om mee te strijden en in een uitgebreide tutorial wordt precies duidelijk gemaakt hoe de Fire Emblem games spelen. Ieder personage heeft wel zijn eigen sterke en zwakke punten, dus pas op wie je tegenover elkaar zet.

2. Sea of Thieves - februari

Sea of Thieves is een combinatie tussen Assassin's Creed IV Black Flag en Sid Meier's Pirates. Als je van die omschrijving natter wordt dan de oceanen waar je op mag gaan varen zit je goed met Sea of Thieves. Deze maand gaat de game in Early Access. Als je een paar vrienden bij elkaar graait die piraatje spelen tof vinden en je hen laat aanmelden bij Sea of Thieves dan kan je deze maand nog rond gaan kruisen op de zeven zeeën.


    

1. For Honor - 14 februari

Hoewel historisch gezien samurai's, ridders en vikingen nooit tegenover elkaar gestaan hebben, ziet For Honor er uit als de ultieme middeleeuwse third-person online role-playing ervaring. Kies één van de twaalf verschillende classes en versla je tegenstanders door aan de juiste kanten en op het juiste moment te blokken en te counteren. Het spel heeft per faction ook een apart verhaal dat offline gespeeld kan worden. Hopelijk is de online levensduur van dit spel langer dan die van Evolve.

2 februari

Fire Emblem Heroes (iOS, Andriod)

3 februari

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 - Road to Boruto (PC, Xbox One, PS4)
Poochy & Yoshi's Woolly World (3DS)

7 februari

Nioh (PS4)

14 februari

De-formers (Xbox One, PS4)
Sniper Elite 4 (PC, Xbox One, PS4)
Ride 2 (Xbox One, PS4)
For Honor (Xbox One, PS4)

17 februari

Blackwood Crossing (PC, Xbox One)

21 februari

Psychonauts in the Rhombus of Ruin (PS4)
Halo Wars 2 (PC, Xbox One)
Berserk and the Band of the Hawk (PC, PS4)
Night in the Woods (PC, PS4)
Ys Origin (PS4, PS Vita)

24 februari

LEGO Worlds (PC, PS4)

28 februari

Constructor HD (PC, Xbox One)
Torment: Tides of Numenera (PC, PS4)

Ook in februari

Thimbleweed Park (PC, Xbox One)
Summon Night 6: Lost Borders (PS4, PS Vita)
Sea of Thieves (PC, Xbox One)

REACTIES (27) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord