Duel Dinsdag: de meest epische PU-TV video ooit 

Duel Dinsdag: de meest epische PU-TV video ooit 2015-07-28T17:40:09
Een gloednieuw item voor de dinsdag! Bob en Leen zijn fanatiek en een klein beetje eigenwijs en zullen daarom elke week gaan strijden in Duel Dinsdag om uiteindelijk te bepalen wie de meest awesome stagiair van het komende half jaar is.

Om deze strijd wekelijks te beslissen zijn er natuurlijk betrouwbare, eerlijke en eervolle juryleden nodig. Ed heeft het helaas te druk, daarom is het aan alle leden van de PUmmunity om elke dinsdag hun stem uit te brengen! Om de traditie van de voorgaande stagiairs Hobie en Mijndert (Sven) eer aan te doen trappen we af met een PU-gerelateerd onderwerp: de meest epische video van PU-TV. Dus roept u maar via onderstaande poll: #TeamLeen of #TeamBob?

  

Leen - E3 Journaal 2013: Villa Tour

LeenWie kent hem niet? De epische E3-villa tour uit 2013. In de dagen dat Maarten nog samen met o.a. Jan, Wouter, Florian, Ward en Tjeerd richting Amerika ging om de grootste gamebeurs van het jaar te bezoeken gebeurden er zo belachelijk veel hilarische dingen dat dit stukje tekst er amper eer aan zal kunnen doen. “Hallo, stelletje nietsnutten”, zegt eindbaas Ed na 1 minuut van dit E3 Journaal, en hierdoor weet je direct dat er nog negentien minuten aan hilariteit op je staan te wachten.

De afschuwelijke souvenirs van de teams buiten beschouwing gelaten; CHECK DIE VILLA. Het is een kast van een huis waar toekomstige E3-trippers met veel jaloezie op terug zullen kijken. Is het een herenhuis, een kasteel, een mansion, of toch een paleis? Deze prangende vraag vergeet je al weer snel, want een PU-video is geen PU-video zonder puberale rothumor. Deze keer is het aan Wouter, die het niet kan laten om mensen af te raden het op zijn hondjes te doen voor de spiegel.

Samen met Maarten neemt Wouter ons dieper het huis in, waar de luxe je om de oren vliegt. Een gouden espressoapparaat, een beestachtig mooi uitzicht en… Een schild van Dovakin? O, maar het wordt nog gekker. Zo staat er een kanon in de kast die Napoleon bij zich droeg toen hij Amerika ontdekte, besluiten de jongens dat ze kunnen “LARPEN als een malle” met de aanwezige versiering en komen we achter Wouters liefde voor globes... Wat een leerzame video!

Ward bij het badDe beste PU-video moet natuurlijk veel asociale humor bevatten, en weer zorgen de jongens daar voor door te melden dat je LA vanuit de badkuip best wel eens zou kunnen swaffelen. Tja… Helaas gaat Maarten niet weer zo hard op zijn bek zoals hij een jaar eerder wel deed, maar je kunt niet alles hebben natuurlijk. Wist je trouwens al dat Wouter en Maarten nul komma nul verstand van liften hebben?

Maar, Leen, waarom kies je dan deze tour uit en niet die van bijvoorbeeld een jaar eerder? Nou, Leen, goede vraag, het zit zo: deze video is voor mij het beste E3-journaal omdat in deze 20 minuten alles zit wat de E3-specials zo tof maakt. Een hilarische tour door de villa, Ed op zijn best, prachtige shots van de stad en drie volwassen mannen die spontaan beginnen te schreeuwen in een lift. Wat wil je nog meer? Een zoetsappig verhaal over hoe dit het jaar was dat ik besloot dat ik ooit met mijn bakkes op PU.nl wilde ga ik nu maar niet uittypen, maar dat maakt het niet minder waar. Wie zou dat niet willen na het zien van al deze luxe?

 

   

Bob – Awk-Ward: E3 2012

BobGraag word ik gezien als een serieus persoon in het leven, maar als het gaat om de aller-aller beste PU-video dan gaat mijn voorkeur toch echt uit naar beeldmateriaal waar ik ontzettend hard van moet lachen. Zo moeilijk is een humoristische video vinden niet, aangezien bij PU alleen maar grappige mensen werken. De keuze is daarom gevallen op een video waar ook ongemakkelijkheid in naar voren komt, namelijk de ‘Awk-Ward: E3 2012’-video. Het Awk-Ward item bevat, hoe kan het ook anders, Ward die zijn versierskills als sexmagneet inzet op de beursvloer van de E3 van 2012.

De Awk-Ward: E3 2012 bevat een overdosis aan beeldschone vrouwen en als een vent is voor mij dat al een pluspunt of twee. Niet alleen het uiterlijk van de boothbabes op de E3 2012 kwam goed binnen op mijn netvlies, maar ook de antwoorden die de intellectuele dames gaven op de avances van Ward staan op repeat in mijn trommelvlies. Het universele antwoord op Ward blijkt uit onderzoek te zijn: Misschien. Ward schiet hierdoor gelijk in de verdedigingsmodus waardoor het gesprek nog ongemakkelijker wordt, bovenop zijn uitlokkende vragen. Maakt dat deze video zo extra awesome? Misschien wel hé!

Niet alleen de dames die getypeerd kunnen worden als de slachtoffers van deze video spraken mooie woorden. De grote hoeveelheid seksgrappen en referenties naar zowel harde objecten als ronde vormen laten mijn telraam in de brand vliegen. Daar komt bij dat faalcompilaties mijn leven een stukje draagbaarder maken en tijdens het bekijken van Awk-Ward was er constant een stemmetje in mijn hoofd die zei: FAAAAL. Of ik riep het hardop, dat weet ik niet meer..

Awk-WardNu is het tijd voor een soort van behind-the-scenes dingetje die mij is opgevallen tijdens het voor de miljoenste keer bekijken van de video en daarom bespaar ik jullie de moeite. De ondertiteling is door een evil genius, die naar alle waarschijnlijkheid de video bewerkt heeft, veranderd in een niet kloppend maar toch geniaal stukje literatuur. Bijvoorbeeld de volgende zin: ‘Een nest stoeptegels’, die een Frans liedje moest vertalen die naar mijn herinnering voor de liefde staat. In één woord: Geniaal.

Natuurlijk kan ik nog uren blijven typen om jullie, de jury, te overtuigen dat de Awk-Ward: E3 2012 video de meest epic PU-video allertijden is, maar dat doe ik niet. Ik wil namelijk afsluiten met het feit dat de E3 sowieso al het gruwelijkste game event is ter wereld. De combinatie van ongemakkelijkheid en woest aantrekkelijke vrouwen op een prachtlocatie, de E3 beursvloer in Los Angeles, maakt dit voor mij de meest humoristische, en dus ook de meest epische, video van de PU. En cameraman Tjeerd heeft sjans met een Amerikaanse dame, SCORE! 

    

Nu is het aan jullie

De komende Duel Dinsdagen zullen ook andere onderwerpen aan bod komen, en we zijn erg benieuwd naar de input van de PUmmunity. Mogelijke onderwerpen zijn: de meest epische eindbaas, het vervelendste gamepersonage ooit, onze favoriete Pokémon, etc. etc. etc. Dus heb jij een goed idee voor volgende week? Drop een comment en laat het ons weten!

De meest epische PU-tv video ooit?
#TeamLeen
#TeamBob
Poll Maker

REACTIES (35) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord