Downderdag: Destiny bèta en andere games 

Downderdag: Destiny bèta en andere games 2014-07-17T16:28:38
Woensdag gehaktdag, donderdag downderdag. Het is tijd...! Voor een nieuwe lading downloadbare goedheid, vers van de pers. Met als topper van deze week, voorspelbaar genoeg, de Destiny bèta. Verder klassieker Earthbound, een Japans spel over vos-meisjes en augmented reality.

Nintendo Eshop: Legendarisch en betaalbaar

Vetste titel: Earthbound

Earthbound is nu in de aanbieding voor de dwazen die het spel nog niet hebben gespeeld. Donald kijkt al verwijtend, dus Katrien zal er gauw aan moeten geloven. We herinneren vast allemaal de grootste schrik van het spel nog, maar mocht je het trauma verdrongen hebben zal ik je graag nog helpen herinneren aan Giygas. Er gaan veel geruchten te ronde over Giygas. Maar wat geen gerucht, maar waarheid is, is dat je deze klassieke RPG nu voor een kleine(re) prijs kan herbeleven.

Ook best wel tof:

Kirby: Nightmare in Dreamland, dit GBA-spel is voor 6,99 te downloaden op de Virtual Console. Voor een wat leukere nachtmerrie... ofzo

 

PSN: Destiny bèta!!!

Dit spreekt voor zich: Destiny bèta begint!

Voor de eerste gelukkigen is het vandaag zo ver: de bèta key valt als het goed is vandaag op je virtuele deurmat, als je PS3- of PS4-bezitter bent. We worden al de hele week dagelijks lekkergemaakt met info, trailers en screenies... Maar nu stap je dan eindelijk zelf de wereld van Destiny binnen.
Mensen met een Xbox 360/One: nog heel even volhouden, volgende week zijn jullie dan ook eindelijk aan de beurt!

Heb je geen key?

Niet getreurd, er zijn natuurlijk genoeg andere spellen te spelen. En ook al is Battlefield 4 al een tijdje uit, nieuwe DLC Dragon's Teeth is sinds deze week te spelen. Goed voor een paar uurtjes vernieuwde interesse en vermaak in Battlefield 4.

 

XBL: Wolvengehuil en afgronden

Vetste titel: The Wolf Among Us: Cry Wolf

Daar is het laatste deel van The Wolf Among Us dan, episode 5 heet Cry Wolf en is nu te downloaden. Bekijk de trailer, begeleid met pianomuziek hieronder. Als je tenminste nog niet weg bent gestormd om het nieuwe deel in handen te krijgen... Hallo? Ben je daar nog?!

Ook best wel tof:

Abyss Odyssee, een spel met een unieke look. Laten we eerlijk wezen, natuurlijk hebben we deze vooral uitgezocht omdat de character Katrien erin zit.

 

Steam: Vossen en helden

vetste korting: Sakura Spirit

Met zo'n titel weet je al hoe laat het is. Een Japans spel waarin je speelt als een jonge atleet. Hij wil een judo-wedstrijd koste wat het kost winnen, om zo de nationale atleet te worden... Dus gaat hij naar een altaar waar alle wensen vervuld zouden worden. Goed, het zou geen Japans spel zijn als hij niet in een andere wereld terecht kwam en zwaardzwaaiende meisjes en vos-meisjes tegen zou komen. Als je er heel snel bij bent, koop je het spel met 25% korting. Oh ja, vast een waarschuwing: de trailer is meer hentai dan anything else.

Iets minder borsten:

Heroes Rise: HeroFall heeft niet 25, maar 26% korting, because they can. Het is een spel met een paradoxale titel, maar waarschijnlijk 200% meer verhaallijn dan het spel hierboven.

 

Android: Bekende namen in je broekzak

Tenzij we over een tablet beginnen... Anyway: Game of Thrones!

Altijd al in Game of Thrones willen zitten? Kongregate heeft de Game of Thrones RPG af, dus leef je uit. Maak een character, geef hem of haar een naam en stap Westeros binnen. Het rollenspel is eigenlijk een text-page roleplaying game, maar het ziet er natuurlijk harstike Game of Throne-achtig uit. Door verschillende keuzes te maken, kan je verschillende rewards krijgen en zo je personage 'levelen' zoals jij dat wil.


Ook best lachen:

SEGA of America komt met Sonic Jump Fever, voor als Sonic voor Android nog aan jouw collectie ontbrak.

 

iOS: Als de echte wereld niet genoeg spanning van zichzelf heeft

Ingress, Google's augmented reality-spel komt naar iPhone en iPad!

Het is altijd een beetje lastig om augmented reality spellen te beschrijven. Het komt een beetje neer op: "Ja, je loopt buiten met je smartphone, en de dingen in je omgeving zijn heel belangrijk in dat spel. Dus niet in het echt, maar in het spel doe je er iets mee om het te 'veroveren'." En nou ja, dat is Ingress! Nu al het land zo'n beetje veroverd is, brengen we het naar een volgende laag! In-game kan je immers altijd weer opnieuw beginnen, als je klaar bent! Het doel is eigenlijk met een magische kracht belangrijke plaatsen in de wereld overnemen, en de andere kant pakt het weer af.

Ook best lachen:

Timberman, tja, wat moet ik er in godsnaam over zeggen. Houd je niet zo van die moderne shit? Vond je Flappy Bird leuk(/verslavend)? Dit is HET spel voor jou, want, nou ja. Je hakt bomen om. Enzo.

REACTIES (67) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord