Deze games gaan maart 2020 krankzinnig maken! 

Deze games gaan maart 2020 krankzinnig maken! 2019-08-02T10:36:26
Maart 2020 is het zover! Het begin van het einde van je leven start dan. PeterKoelewijn vertelt je welke games die maand uitkomen en waarom je je vrienden en familie dan even niet gaat zien.

Final Fantasy VII Remake

Releasedate: 3 maart

Ja ik heb persoonlijk mijn reserveringen over deze game al tot in den treuren beschreven. Maar ik weet ook dat de gemiddelde mens niet zo slim is en dat deze game meer geld dan God gaat maken toen hij goud bedacht. Misschien zelfs meer dan toen Hij het idee van de kipnugget in Ronald McDonalds oor fluisterde. Sowieso staat het vast dat de game minstens 50 uur uit je leven zal happen. En wie weet! Misschien wordt het wel de beste Final Fantasy-game sinds de eerste Final Fantasy VII.

 Final Fantasy VII Remake

Watch Dogs: Legion

Releasedate: 6 maart

Watch Dogs: Legion gaat naar Londen en brengt de hackertechnologie in de handen van tientallen verschillende personages. De eerste game had evenveel persoonlijkheid als een kom lauwe griesmeelpap, maar de tweede game stopte veel meer zelfspot en krankzinnigheid in de hackerwereld en dat maakte al het verschil. Watch Dogs: Legion borduurt daarop voort want een van de speelbare personages is een stokoud kontschoppend vrouwtje.

Watch Dogs: Legion

Animal Crossing: New Horizons

Releasedate: 20 maart

Animal Crossing is al decennia de meeste geliefde game onder mensen met dwangneuroses. En eerlijk is eerlijk, ik was ook ooit verslaafd aan dat rare beestenbos. New Horizons lijkt de definitieve Animal Crossing-ervaring te worden en brengt bovendien de kwaadaardigste versie van Tom Nook tot nu toe: hij laat je eerst slapen in een fucking tent! Wat voor fucking monster ben je dan? Het is het nieuwe primitieve startpunt voor Animal Crossing: New Horizons, dat je als kampeerder op een vakantie-eiland moet beginnen. Crafting speelt ook een grote rol in het nieuwe deel, dus er is nog meer om te ontwerpen voor iedereen!

Animal Cross: New Horizons

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Releasedate: 31 maart

In 2004 kwam de eerste Bloodlines uit en blies een heleboel vampierfans weg. Het had een diep verhaal, grote wereld en enorm veel keuzes om je eigen vampier samen te stellen. Na lang wachten keert de franchise in maart terug met Bloodlines 2 en mogen we zelf weer bepalen hoe hard we zuigen. Word jij een sexy Twilight-vampier of ga je full Nosferatu en ontwikkel je zoveel mogelijk je monsterlijke krachten? De keuze is aan jou.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Ook in maart?

Maar wacht er is nog meer! Want reken maar dat de uitgevers nog een paar dikke games aankondigen voor die maand. Aan het eind van maart moeten tenslotte de jaarcijfers gepresenteerd worden en dan is het toch fijn om een laatste sprint te maken. Grote kans dat Trials of Mana, Rainbow Six Quarantine en Dragon Ball Z: Kakarot ook in maart uitkomen.

Rainbow Six: Quarantine

Bonus: Cyberpunk 2077 in april!

Maar wacht… opnieuw… want er is nóg meer! Als je denkt dat je een paar games op je backlog kan gooien voor april, ik dacht het niet. Cyberpunk 2077 komt 16 april uit! AAAAAAAH!!! Waar moet ik de tijd vandaan halen om al die kutgames te spelen? Keanu Reeves red ons!

Keanu Reeves

REACTIES (26) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord