De zwakste schakel – Games met hilarische bugs 

De zwakste schakel – Games met hilarische bugs 2018-07-27T11:45:03
In de Zwakste Schakel hebben we het al gehad over de lelijkste boxart en liet LauraJenny jullie een aantal soundtracks horen waarvan de oren gingen bloeden. Vandaag is het tijd voor nog een aspect dat we liever zo min mogelijk zien in games: bugs. Bugs, glitches, gamebrekers; allerlei gekke technische problemen waardoor onze games niet zijn wat we willen. Soms zijn ze echter gewoon grappig.


NBA 2K15

Hilarische bug is als volgt: de gezichten van de basketballers zien er niet altijd even florissant uit. Ook als je van de gezichtsscanner gebruikmaakt, dan zie je soms de raarste misvormingen optreden.

nba
  

Assassin’s Creed Unity

Hilarische bug is als volgt: Waarschijnlijk is de recordhouder zwakste schakel door hilarische bugs wel Assassin’s Creed Unity. Zeker voor een game waar zo lang door zoveel mensen aan wordt gewerkt, is het bijzonder te noemen wat voor gekke gedaanten we tegenkwamen in het spel.

unity
  

Skate 3

Hilarische bug is als volgt: waar het in sportgames altijd heel belangrijk is dat de wetten van zwaartekracht gelden zoals we die op aarde gewend zijn. Echter gaat dat weleens mis, want in Skate 3 vliegen de skateboards, skaters en overige objecten in het spel alle kanten op behalve de juiste.


  

Resident Evil 4

Hilarische bug is als volgt: Leon stapt in al zijn stoere pracht op een jetski, geeft gas en gaat keihard vooruit, zonder jetski. Of andersom: zijn jetski vertrekt alvast, terwijl hij duidelijk compleet verbouwereerd achterblijft.

jetski
  

jetski
  

Crysis

Hilarische bug is als volgt: Haaien in Crysis zwemmen niet per se in het water, maar ook in de lucht. En als ze dat niet aan het doen zijn, dan kom je ze lekker chillend op het strand liggen, voordat je je machinegeweer op ze leegschiet.

haai
  

GTA V

Hilarische bug is als volgt: Als je lekker wilt gaan ATB’en, dan zit personage Michael wel heel vreemd op zijn fiets. Het is bijna een beetje horrorfilm-achtig. Een soort yoga tijdens het fietsen. Als je zo opvalt ontkom je nooit aan de politie.

fiets
  

Call of Duty: Modern Warfare 3

Hilarische bug is als volgt: Je moet altijd je kop erbij houden, zeker als je je in een oorlog bevindt. Door een bug in Call of Duty: Modern Warfare 3 ging dat niet voor elke soldaat even makkelijk, wat een Sleepy Hollow-achtig effect heeft.

cod
 

The Sims 3

Hilarische bug is als volgt: een kat uitzoeken is altijd een heel gedoe in The Sims. Wil je een rode of toch een zwarte? Het was in The Sims 3 echter nog leuker, want daar zorgde een heel freaky bug ervoor dat je een soort Jar Jar Binks-kat kon kiezen. Uiteindelijk zag hij er in de game wel normaal uit. Helaas, want dit was anders zeker een nieuwe Grumpy Cat geworden.

sim
  

Fifa 13

Hilarische bug is als volgt: in de voetbalwereld regeert homofobie, maar dat was in Fifa 13 wel even anders! Een speler is namelijk met heel andere spelletjes bezig dan voetbal en besluit zijn collega-voetballer even flink stevig te omhelzen. En nog een keer, en nog een keer, en nog een keer…

fifa
  

Fallout 4

Hilarische bug is als volgt: nadat je iemand neerschiet, komt er ineens een lijkje als een soort vis gezellig rondflopperen over de grond. Dat het ook nog eens heel snel beweegt, maakt het ook een beetje griezelig, maar eigenlijk is dit vooral heel erg grappig en kun je alleen maar denken: waar denk jij dat je naartoe gaat?

In deze Serial kon je al genieten van de de lelijkste boxart en de lelijkste soundtracks.

REACTIES (10) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord