De lekkerste Game Hunks

De lekkerste Game Hunks! 2013-02-08T12:58:23
Het werd eens tijd om een frisse wind door de redactie te laten waaien, waarbij eindelijk eens liefde aan het mannelijk schoon in games wordt geschonken. Niet dat er iets mis is met een set goede tetten, maar is het niet een beetje overused onderwerp? Precies!

Waar ik nou echt eens mijn tanden in wilde zetten, al vanaf het begin dat ik bij Power Unlimited kwam stage lopen, is het opstellen van mijn eigen Game Hunks Top 5. Dat is op z'n zachtst gezegd een gevoelig onderwerp hier op deze door mannen en jongetjes gedomineerde redactie, dus koste het nogal wat overredingskracht om het er door te krijgen. Dat het uiteindelijk gelukt is, is een ware overwinning voor het vrouwelijk geslacht. Dus geniet ervan, dames! En heren, jullie kunnen nog wat van deze digitale heren leren!

5. Hwoarang (Tekken)

We kennen deze hunk van Tekken, een geliefde fighter game, waarin Hwoarang een professioneel Taekwondo vechtersbaasje is. Altijd leuk om met een martial arts specialist te spelen, toch? Zijn grootse rivaal is Jin Kazama, ook geen verkeerde overigens, en mijn mannetje gaat geen duel met hem uit de weg! Niets zo heet als een vent met wraakzucht.
Maar misschien wel het grootste pluspunt aan deze hottie; de kleur van passie en liefde! Ik heb het over zijn heerlijke vuurrode haar. Als ik toch eens met mijn vingers door die goddelijke lokken kon strijken…

Hwoarang Tekken plus Trees

Persoonlijkheid: Je hebt je handen er misschien vol aan, maar een heetgebakerde vent heeft zo z’n charmes.
Looks: Die roodbruine glans in zijn manen gecombineerd met dat atletische postuur, daar kan je toch niet van af blijven!
Geschatte penisgrootte: Net als zijn kicks, is ie misschien niet zo toereikend, maar als ie aankomt, dan is het ook hard!
Eindscore: 7.7

 

4. Nathan Drake (Uncharted)

Wat zou Uncharted toch zijn zonder onze schattige schattenjager Nathan? Inderdaad, hunkloos. Nathan is wat mij betreft de ultieme combinatie tussen James Bond en Indiana Jones; romantisch, flirterig, avontuurlijk en niet bang om dirty te worden. Ook behandelt hij een dame als een echte heer, zoals het betaamt. Ik zou het niet erg vinden om zijn jonkvrouw in nood te zijn, hoor. In zijn getinte armen liggen, verdrinken in zijn groene of blauwe of wat-maakt-het-ook-uit-kleur ogen.

Persoonlijkheid: Meneer Drake heeft een beetje last van bindingsangst, wat dus een uitdaging kan zijn. Hij maakt het weer goed met zijn charisma en sarcastische grapjes.
Looks: Hersens én spieren, kijk dat is nou nog eens een ultieme vent. En dan heb ik het nog niet gehad over die ogen van hem… of wel? Ik weet het niet meer, zijn hotheid verwart me.
Geschatte penisgrootte: Laten we zeggen dat Francis Drake’s ring bij lange na niet er om heen past.
Eindscore: 8.2

 

3. Zack (Crisis Core)

Plekje drie gaat naar een Final Fantasy personage, en nee het is niet emo Cloud. Nee hij is het tegenovergestelde van depressiviteit, je wordt namelijk alleen maar blij als je Zack ziet.
Ik was altijd al een grote fan van de Final Fantasy serie, maar nog nooit heb ik echt een hunk in kunnen spotten. Of ze waren te verwijfd of ze hadden te lang haar, wat alleen werkt als je een metalhead bent naar mijn mening, of ze waren te zielig. Toen kocht ik Crisis Core. Vanaf het eerste moment dat Zack op mijn kleine PSP-beeldschermpje verscheen, hoorde ik alleen nog maar engelengezang. Zijn immense spieren, die zelfs zijn grote zwaard kunnen dragen, gecombineerd met een lach om van te smelten… En dan die grote kijkers van hem. Die heldere, hemelblauwe kleur is misschien wel genetisch gemanipuleerd en ‘nep’, maar daar trek ik me niks van aan, ik vind het een eyecatcher! Je hoort mannen toch ook niet klagen als ze horen dat grote toeters eerst een borstvergroting ondergaan zijn, of wel dan?

Persoonlijkheid: Kinderlijk en avontuurlijk gedrag kan ook heel mannelijk zijn, Zack is het bewijs daarvan! Onvoorbereid een battle in rennen als zijnde Leroy Jenkins, dat werkt gewoon voor mij.
Looks: Zijn ogen zijn natuurlijk een geweldig plusplunt, maar die betoverende glimlach, daar doe ik hem voor!
Geschatte penisgrootte: Clouds zwaard is er niks bij vergeleken. Maar bij Zack doe je het niet zo zeer om zijn machtige jonkheer, maar meer om die grote zak van hem!
Eindscore: 8.9

 

2. Prince (Prince of Persia)

Deze Prince of Thieves heeft mijn hartje zeker weten wel gestolen. Als Elika niet uitkijkt stoot ik haar van haar troon en word ik zijn vrouwelijke sidekick! Ik help hem wel een handje, geen probleem, doe ik wel voor zo’n knapperd. Heerlijk vind ik die types die overkomen als een schavuit of mysterieuze vreemdeling! Toch kent hij een sterk eergevoel en denkt er niet twee keer over na om je uit een benarde situatie te redden door middel van zijn sexy klautertechniek. Hij kan dan misschien slingeren als een aap, volgens mij zoent ie als een Franse Spanjaard en dat wil ik graag uitproberen.


Persoonlijkheid:
Een koele kikker, die her en der een sarcastisch grapje maakt, is helemaal mijn ding. Een lekker ding. De Prince is gewoon een stoere vent met een klein hartje, die ik graag wil verstikken met een stortlading aan obsessieve liefde!
Looks: Zijn kleren zien er misschien uit als slordige vodden, ik vind het juist een bewuste keuze voor een exotische modestijl. Zijn klauwenhandschoen en litteken zien er gevaarlijk uit, maar gevaarlijk is mijn tweede naam en als ik ooit zijn achternaam te weten kom, dan wordt dát mijn tweede naam!
Geschatte penisgrootte: Net als de Prince zelf, is het een mysterie.. Maar veel informatie heb je niet nodig om te weten dat het awesome is!
Eindscore: 9.3

 

1. Dante en Nero (Devil May Cry)

Normaal gesproken ben ik hier fel op tegen, maar in dit geval moet ik gewoon van twee walletjes snoepen. En snoepen zal ik met Dante en Nero, de witharige mooiboys van Devil May Cry, de winnaars van mijn top 5 Videogame Hunks!
Ze zeggen wel eens dat personages met grote zwaarden iets moeten compenseren, maar dat is in dit geval verkeerd gedacht! Beiden personages hebben echt alles wat ik zoek en daarom is het niet eerlijk om te kiezen tussen deze twee goddelijke schepsels. Charismatisch, grappig, heldhaftig en niet te vergeten sterke, beschermende armen, zijn hun grote features. Dante is wat meer het onbezorgde flirterige type, terwijl Nero wat passievoller reageert op emotionele situaties. Daar is helemaal niks mee! Een echte vent kan ook tranen laten zien.
Toch staat mij een obstakel in de weg. Haar naam is Kyrie, een hele lieve meid, maar als ik in haar ogen kijk, maak ik haar kapot! Nero is van mij! Van mij zeg ik je!

Persoonlijkheid: Dat bloeddorstige karakter gecombineerd met een leuke persoonlijkheid, is iets waar ik op kick!
Looks: Normaal gesproken houd ik niet zo van een gotisch stijltje, maar deze twee lekkertjes rocken het tot het uiterste. Het witte haar is wat ongewoon, maar zo herkent tenminste iedereen ons als we over straat lopen. Hun keiharde wapens zijn leuke bijkomstigheden en vraag je zelf maar of ik hun pistolen en zwaarden bedoel. Vette knipoog.
Geschatte penisgrootte: it’s over 9000!!!
Uiteindelijke score: Dikke moddervette drie dubbel verdiende 10!!!!

Dus, mijn mede gamermeiden, wat is jullie lijstje van videogame hunks? En PU-mannen.. show eens wat bromance, welk mannelijk schoon heeft jullie voorkeur?

REACTIES (149) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord