De grote Sinterklaas-stream komt eraan! - WeekPUlanning 

De grote Sinterklaas-stream komt eraan! - WeekPUlanning 2017-11-27T17:08:46
We zijn het weekend alweer zo goed als vergeten dus tijd om vooruit te blikken. We hebben weer van alles op de planning staan, op de PUlanning wel te verstaan!

Het is weer tijd om aan de slag te gaan. Wat kunnen jullie deze week allemaal voor leuks van ons verwachten? Nou, ga lekker zitten, dan legt ome Tingle het jullie allemaal eventjes haarfijn uit.
  

Sinterklaas-stream

Aanstaande vrijdag gaan we he-le-maal los met de Sinterklaas-stream. Van 12:00 tot 17:00 gaan we de geweldigste en meest lachwekkende party-games (Mount Your Friends, Mario Kart 8, Tricky Towers etc.) spelen terwijl we elke vijf minuten een prijs weggeven. We hebben vorige week al van alles ontvangen van zo’n beetje iedere ontwikkelaar die je je maar kunt verzinnen. Van T-shirts tot special editions en alles ertussenin, we hebben meer dan genoeg om zelf ook Sinterklaas te kunnen spelen.

Mario Kart

Onze lieve heer Sinterklaas komt zelfs op bezoek om zijn geschenken met iedereen te delen en misschien, als je goed oplet, herken je hem wel. Doe vooral je best om zijn identiteit te achterhalen!

De stembussen staan nog open, maar het lijkt er voorlopig op dat het goede doel dat jullie gekozen hebben KIKA Kinderziekenhuis is geworden! Deze stichting zal alle opbrengst van onze stream ontvangen, zodat zij het goed kunnen gebruiken om kinderen die aan kanker lijden te helpen.

Hou voor de site vooral PU.nl in de gaten, naarmate de week vordert zullen we steeds meer laten weten!
    

But wait, there’s more!

Die stream is natuurlijk harstikke tof, maar we hebben uiteraard nog meer wat jullie deze week kunnen verwachten. De features zijn ook voor mij nog een verrassing, maar dat zal vast wel snor zitten. Desnoods maak ik mijn LEGO-feature af waar ik vorige week helaas niet aan ben toegekomen.

Qua video’s  ben ik gelukkig wel ingelicht en dit hebben we voor jullie in petto op dat gebied:

Dinsdag laten we zien hoe geweldig Team PU het heeft gedaan bij het MSI-event. Zoals je misschien wel weet hebben wij sinds een paar maanden ons eigen Rocket League-team, die steeds meer voortgang boeken. Voor je het weet zijn we wereldkampioen, dus hou de mannen in de gaten! 

Team PU

Op woensdag is het weer tijd voor de volgende Hardwarehoek, waarin Tjeerd en Florian deze keer de Xbox One X: Scorpio Edition bespreken. Is het wat of is het troep? De mannen nemen de console goed onder de loep om jullie een professioneel en deskundig antwoord te brengen!

Donderdag zit Dennis weer in de studio te lullen over Star Wars met een prachtige en geweldige gast… Het is alleen nog een verrassing wie. 

En vrijdag, dat weet je al, Sinterklaas-stream-tijd. Hier hebben de videomannen gedeeltelijk hun handen aan vol, naast de voorbereidingen voor de video's waar we het jaar mee af gaan sluiten. Wat dat betreft hebben we namelijk grootse plannen! Het gaat beter worden dan vorig jaar, dat kunnen we plechtig beloven. 
       

Vraag van de week

Vrijdag worden er, zoals ik eerder al zei, continu prijzen weggegeven; elke vijf minuten om precies te zijn. In een eerder bericht hadden we al medegedeeld dat we prijzen gingen weggeven en op dat bericht kregen we de volgende vraag:

 Vraagje

Hier zijn we een beetje over aan het discussieren. PU-abo's voorrang geven is helaas onmogelijk, aangezien we dan qua administratie het onmogelijke eisen, maar wat betreft Twitch-subs deden we het bij PU Live natuurlijk ook altijd. Misschien dat we een aantal prijzenpakketten kunnen verdelen onder de aanwezige Twitch Premium-houders in de chat, maar aangezien zo'n streampie een hele operatie is, moet we nog even checken hoe haalbaar dat is. 

Nou, de planning zit er weer op voor deze week. Ik hoop jullie hierbij voldoende geïnformeerd te hebben en natuurlijk wens ik jullie veel plezier met browsen over het wonderlijke internet. Vergeet alleen niet om regelmatig even bij ons langs te komen, anders worden we zo eenzaam en dan worden we verdrietig. Fijne week iedereen!

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord