De grappigste mods 

De grappigste mods 2015-08-19T21:36:13
Mods zijn een van de grote redenen dat het PC masterrace zo trouw is aan hun platform. Niet alleen kan je je games met mods een stuk aantrekkelijker en toffer maken, je kan ze ook nog eens verschrikkelijk melig maken. Steven probeerde met een stalen gezicht de onderstaande mods op een rijtje te zetten.

Mocht je doorscrollen (en dat ga je) dan kom je er snel achter dat er één game mist in deze feature, de game die met afstand het meest hilarisch gemod is van alle games die er zijn: Skyrim. De reden dat deze er niet tussen staat is omdat we hier al een feature van hebben, en wel een heel bijzondere. Deze feature over de meest belachelijke Skyrim mods was namelijk mijn eerste feature voor PU ooit! *Pinkt een nostalgisch traantje weg* 

Genoeg over de tijden waarin ik nog koffiehaalde. Voorwaarts, mods. 

 

Counter-Strike: Source - Countersnack

Games en Doritos. Het is een duivels pact dat al sinds mensenheugenis de banken, vingers en controllers van gamers teistert. Als je de dilemma’s van het Dorito-leven even niet meer aankan dan begrijpen we best dat je eens zo'n zak te lijf wil gaan. Met een granaat.

 

Fallout New Vegas: Pokémon New Vegas

Als een game een actieve modding community heeft, dan kan je er Squirtle op zeggen dat er een toegewijde fan is die de zakmonsters in de game plaatst. Vaak blijft het bij wat leuke skins, maar de Pokémon mod voor New Vegas is uitermate goed omdat ie niet alleen cosmetisch is. Je kan daadwerkelijk met Pokéballs smijten, en binnen de kortste keren heb je een leger aan Japanse beesten aan je zijde. Beesten die met het nodig geweld gehakt maken van alle baddies die hun trainer iets aan proberen te doen.

 

Left 4 Dead 2 - Teletubby Nightmare 

De Teletubby Nightmare mod for Left 4 Dead 2 is net zo fucked up als dat ie grappig is. Mocht je ooit de neiging gevoeld hebben om de vier kleurrijke kinderheldjes Tinky-Winky, Dipsy, Lala en Po een kop kleiner te maken (letterlijk, je kan hun hoofd eraf knallen), dan kan je dit weekend je donkerste fantasieën de vrije loop laten. Niet vergeten maniakaal te lachen.

 

GTA IV - Grand Theft Toy Story

Het is de droom van ieder kind: speelgoed tot leven komt. Iets volwassener is de droom om levend speelgoed te hebben dat met machinegeweren onschuldige omstanders kapotschiet. Nooit stoppen met dromen!

 

GTA V - Whale cannon

Het afschieten van auto's in GTA V kennen we inmiddels allemaal wel. Het wordt eens tijd voor wat anders. Meer zeezoogdiergerelateerd zeg je? Ok. Enorme walvissen die van ontploffende helikopters aanknallen, het is als de natte droom van Michael Bay. 

 

Doom II - Mega Man 8-bit 3D mod 

*Trailer stem* Jaren en jaren zat Mega Man vast in de platte platformwereld waarin hij geboren was, niet wetend dat er een grotere wereld was, een “3D” wereld. Op een dag kwam hier echter verandering in, toen Modder CutmanMike de mascotte bevrijdde van zijn tweedimensionale kettingen. Maar was dit wel een goede keuze? Bang en in paniek doet Mega Man het enige dat hij kent uit zijn eigen wereld... *Lange pauze met actiescènes* ... Moorden.

 
GTA V - Carmageddon 

Alsof de wereld van Grand Theft Auto nog niet chaotisch genoeg was zonder rondvliegend, moordend metaal. Mijn absolute favoriet is de modus waarin alle voertuigen hun frictie met de grond verliezen, en dus als projectielen door de San Andreas heen knallen. Niemand is veilig, en in leven blijven is een prestatie die voor weinig mensen weggelegd is. Botsauto’s voor gevorderden.

 

The Sims 4 - Slider mods

Character builders lokken bij iedereen wel eens wat expermientatiedrang uit. Of je nu probeert om een neus te maken die die van Gruntilda kan evenaren, of een character zo scheel als een kanarie probeert te laten kijken, het is heerlijk vermaak. Toch zijn de mogelijkheden vaak beperkt, omdat developers om de een of andere reden willen dat je personage niet op een binnenstebuiten getrokken paling mag lijken. No more! Met de Slider Mods voor Sims 4 kan je je characters zo bizar en buiten proportie maken als je wil.

 

Alles met katten, in welke game dan ooit

Bij deze is de kattenbelasting van deze feature betaald. Geen dank!

 

Sonic Generations - Ehh...

De Sonic games hebben de laatste tijd nogal een snoekduik genomen, en zijn nu het lulletje van de klas. Dat is natuurlijk lullig, maar dat krijg je als je als een lul omgaat met je mascotte. Dan ben je simpelweg de lul.

Wat zijn jullie favoriete, grappigste, engste, beste of slechtste mods? Ik ben benieuwd, dus knal ze in de comments! 

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord