De coolste Mario merchandise - Mariology 

De coolste Mario merchandise - Mariology 2018-05-29T11:25:32
Voor het tweede deel in haar Super Mario Serial duikt Alie de wereld van de merchandise in. Natuurlijk is officiële Mario merchandise favoriet, maar vlak ook de creativiteit van fans niet uit. Zo spitte onze redactrice ook talloze pagina's op Etsy door. Maar uiteindelijk bleef alleen de coolste Mario merchandise over.

In deze feature vind je de coolste Super Mario-merchandise. Mocht je nou verliefd worden op een van onderstaande stukjes merch wees dan gerust: je kunt alles naar Nederland laten verschepen.

Uiteraard kent een wereldbekende en alom geliefde franchise als Mario heel veel officiële merchandise. Er zijn t-shirts, replica’s, nachtlampjes, action figures en nog veel, veel meer. In deze feature vind je een aantal van de coolste items uit verschillende winkels. Daarnaast heb ik echter ook oog gehad voor de Mario merch die gemaakt wordt door de creatievelingen op Etsy. Waar vind je anders x, x en x?

De keuze uit coole Mario merchandise is oprecht bizar reuze. Hierbij daarom slechts een selectie van alle coole hebbedingen die ik in mijn zoektotch ben tegenkomen.
    

Mario 64-schilderijen

Mario 64 is mijn favoriete Mario game. Ik was destijds oprecht betoverd door de magische wereld. Helaas werken deze schilderijen niet echt als portalen, maar mooi zijn ze wel.

Mario merchandise
    

Question Mark Box-rugtas

Er zijn van die merchandise-items, die je voor elke franchise op de kop kunt tikken. Daaronder ook rugzakken. Dit toffe exemplaar heb ik echter nog nooit in het wild gezien.

Mario merchandise

Rode Super Mario-cap

Je herkent Mario aan zijn pet. Of aan zijn tuinbroek... Of zijn snor... Maar toch vooral aan zijn pet. Als je je liefde voor het Nintendo-icoon wilt uitdragen, doe je dat bij uitstek hiermee.

Mario merchandise
    

Chain Chomp-bureaulamp

Als tekstschrijver spendeer ik in ieder geval zo'n acht uur per dag achter mijn bureau. Naast mijn pc liggen stapels papieren, boeken en zooi. Maar ik denk dat ik voor dit lampje best wat ruimte wil creëren.

Mario merchandise
    

8-bit Mario-horloge

Ik heb een ding voor horloges. Helaas ligt een Rolex nog altijd een beetje buiten financieel bereik... Gelukkig ligt dit Mario-exemplaar een stuk beter binnen mijn budget.

8-bit Mario-horloge
     

Level Up!-bordspel

Ik ben dol op bordspellen. Op het gebied van merchandise reikt het aanbod helaas vaak niet verder dan een Monopoly. Mario heeft echter een mij geheel onbekend bordspel!

Mario merchandise
     

Nineties comic-collectie

Deze Super Mario Adventures is een collectie van de comics die oorspronkelijk in het Nintendo Power-magazine verschenen.

Mario merchandise

amiibo-platform

Ik ben helemaal geen fanatieke collector, maar amiibo vind ik wel onweerstaanbaar. Op dit moment staan ze echter saai op mijn Ikea-plan te verstoffen. Hoeveel leuker staan ze op dit platform!

amiibo-platform
     

NES cartridge-onderzetters

Het oog wil ook wat. Dat geldt zeker in het kader van eten en drinken. Hoe leuker het eruit ziet, hoe lekkerder het smaakt. Kun je nagaan wat het effect is van deze onderzetters. Daar wordt je bakkie pleur nog lekkerder van!

Mario merchandise
     

Mario Kart LED-armband

Ik ben net een ekster. Ik ben dol op alles wat glimt, glinstert en lichtjes heeft. Het laat zich daarom niet moeilijk raden hoe pretty ik deze LED-armband met Rainbow Road-afbeelding uit Mario Kart vindt.

Mario merchandise
     

Upcyclen met Mario

Dave Pollot koopt oude schilderijen op en voegt daar taferelen met ons Nintendo-icoon aan toe. Zo staat er opeens een Fire Flower in een vaas bloemen en vindt er een potje Super Smash Bros. plaats boven een idyllisch bergmeertje.

Mario merchandise
     

Portemonnee met tuinbroek

Ik heb nog nooit zo’n hysterische portemonnee gezien. Dit is zo’n typisch gevalletje van: zo fout dat het weer goed wordt. <3

Mario merchandise
    

Ontheiligde Xbox controller

Wat is dit voor heiligschennis? En Xbox controller met Mario-afbeelding? Iets zegt me dat dit geen officieel product is...

Mario merchandise
    

Mario/Bowser-vlag

Maak van je huis je paleis met deze Mario- en Bowser-vlag. Klim op je dak en plant de vlag ferm bovenop je schoorsteen. Of hang ‘m gewoon lekker veilig binnen op. Dat mag ook.

Mario merchandise
    

Warp pipe-bloempotten

Bloempotjes in de vorm van warp pipes. Hoe komen ze er op? Of beter gezegd, waarom heb ik dat niet bedacht? Zo simpel, maar zo leuk.

Mario merchandise
    

Zit er iets voor jullie tussen? Weten jullie nog toffe toevoegingen? Of zijn jullie überhaupt niet zo van de (Mario) merchandise? Laat dit en meer weten in de comments!

    

De Mariology Serial:

Dinsdag 1 mei:
10 dingen die je nog niet wist over Mario

Dinsdag 3 juli:
De leukste outfits van Mario - Mariology

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord