De 5 beste en 5 lelijkste Pokémon uit Sword en Shield 

De 5 beste en 5 lelijkste Pokémon uit Sword en Shield 2019-11-29T10:13:36
Pokémon Sword en Shield zijn uit en PeterKoelewijn heeft alle nieuwe beesten eens goed geïnspecteerd. Als natuurlijke schoonheid met een lelijk karakter, is hij de uitstekende persoon om de beste en lelijkste Pokémon te kiezen!

     
De beste Galar Pokémon

Dit zijn de allerbeste Pokémon designs uit Sword en Shield.
   

5. Sobble

Zeggen dat Sobble de beste starter is, is natuurlijk bullshit want Game Freak kiest er juist voor om ze zo evenwichting mogelijk te maken. Maar designtechnisch is dit wel een van de beste creaties uit Sword en Shield. We hebben schattige en stoere starter Pokémon gehad, maar nog nooit eentje die van nature ongerust is. Hij wordt daarom ook wel de millennialpokémon genoemd, wat óók onzin is. Sobble heeft een trainer die om hem geeft, maar niemand geeft een fuck om millennials. Daarom zijn we altijd zo ongerust!

Sobble
   

4. Obstagoon

Zigzagoon is zo’n Pokémon waar letterlijk geen haan om had gekraaid als Game Freak hem uit de Pokédex zou snijden. In plaats daarvan maakten ze een galarian vorm die er een stuk leuker uitziet en ook nog eens een tweede evolutie heeft: Obstagoon! Deze Pokémon is natuurlijk gebaseerd op KISS en lead zanger Gene Simmons heeft zelfs zijn seal of approval gegeven. Hoe kan ik hem dan overslaan?

Obstagoon
   

3. Sirfetch’d

Gen 1 Pokémon zijn verre van perfect en Farfetch’d is een van de bewijzen. Het is een vogel met een prei en een domme woordgrap als naam. Zijn evolutie werd zelfs uit de game geknipt, dus het is altijd al een doodsaaie Pokémon geweest. Tot Sword en Shield want die introduceerden Sirfetch’d. Werkelijk de laatste Pokémon die je in een ridder zou veranderen en daarom is hij des te stoerder. Ook heeft hij dromerige ogen waar ik geen nee tegen kan zeggen.

Sirfetch'd
    

2. Corviknight

Kijk eens naar deze handsome bastard. Kijk er eens naar! Dit is geen Pokémon maar een World of Warcraft flying mount! Van alle vogels die Pokémon inmiddels kent, is Corviknight absoluut een van de vetste.

Corviknight
    

1. Wooloo

Wooloo is een groot rond schaap met vlechtjes die even aandoenlijk als suf is. Maar hij heeft een plekje in dit lijstje verdient door z’n naam: Wooloo. WOOLOO! Probeer het maar eens uit te spreken. Wooloooooo! Wooloo Wooloo Wooloo Wooloo Wooloo Wooloo! WooloooooOOOOOoooooOOOOOooooo! Hahahahahaha ik ben 30 jaar oud.

Wooloo
     

De lelijkste Galar Pokémon

En dan nu waar jullie echt voor hebben geklikt: de 5 lelijkste nieuwe Pokémon. Welke beesten had Game Freak nooit in Sword en Shield moeten stoppen?
  

5. Duraludon

Vroeger maakte ik dinosauriërs van gips op de kleuterschool. Die liet ik dan drogen en schilderde ze vervolgens zo goed mogelijk, om cadeau te geven aan mijn moeder en andere familieleden. Ze waren altijd heel trots op mijn prestaties en stopten ze in de servieskast, bij alle waardevolle spullen. Maar op een of andere manier gebeurde er altijd iets verschrikkelijks waardoor de beeldjes kapotgingen of plotseling zoekraakten. Duraludon doet me denken aan een van mijn gipsen dino’s en ik ben nooit over het trauma van mijn uitgestorven gipsdino’s heen gekomen. Fuck deze Pokémon.

Duraludon
  

4. Gigantamax Meowth

Longcat is een meme die uit de vroege 21e eeuw stamt. Dat is zo’n 4.681 jaar geleden in memetijd. Dus Game Freak is een beetje laat met deze Gigantamax Meowth!

Meowth
   

3. Rolycoly

Groot-Brittannië ontketende de industriële revolutie, maar om nou een steenkool-Pokémon te ontwerpen in je fantasie-Engeland? Really? Een steen op pootjes kon ook niet want dat is al Roggenrolla, dus werd het steenkool op een tweede rollende steen. Ja zo kan ik het ook!

Rolycoly
   

2. Galarian stunfisk

Zoals ik al eens in een eerdere Feature schreef: Stunfisk is gebaseerd op een schol dus het was onvermijdelijk dat hij lelijk werd. Een schol is Pablo Picasso die van God de opdracht krijgt om een vis te tekenen. Grote fout dus om hem terug te laten keren in Galarian vorm en nog wel als een berenklem ook! Lekker milieubewust Game Freak. What’s next, een Pokémon gebaseerd op een afgebrand regenwoud? Een plofkip misschien? Of zullen we maar gelijk een Pokémon van dood koraal maken?

Stunfisk
   

1. Cursola

HET WAS EEN GRAP GAME FREAK!!! Ik ben er helemaal klaar mee. Fuck deze Pokémon, fuck dit spel en fuck deze Feature! Ik keer terug naar Digimon.

Cursola

Vind jij Digimon ook beter dan Pokémon? Zet het in de comments! Ben je meer van Yu-Gi-oh? Ook dat mag in de comments! Vind je Beyblade het vetst? Vertrek alsjeblieft van deze website! Met je tolletjes...

REACTIES (7) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord