De 10 lelijkste game characters 

De 10 lelijkste game characters 2014-09-07T17:00:56
De virtuele wereld is een mooie wereld, maar hij is niet altijd gevuld met mooie figuren. Voor elke Lara Croft en Bayonetta lopen er namelijk minstens twee gedrochten rond. Roy heeft een lijstje gemaakt van de tien lelijkste game characters.

Niet iedereen is even aantrekkelijk, maar gelukkig kan je daar in de echte wereld wel wat aan doen. Beetje sporten, beetje make-up, beetje rug recht en borst vooruit. Je kent het wel. Game characters daarentegen kunnen er geen reet aan doen wanneer ze lelijk zijn. Achter elk personage staat namelijk een –soms behoorlijk verknipte- designer en in de lange geschiedenis van gaming hebben die gasten al aardig wat lelijke gasten en chicks gemaakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

 

10. Mileena (Mortal Kombat)

Ik weet het, Mileena heeft een killer body en een nietsverhullende outfit die haar duidelijke pluspunten eer aan doet. Maar er is een reden voor dat masker. Daarachter schuilt namelijk de droom van elke orthodontist en de nachtmerrie van elke blowjob enthousiasteling (alle mannen eigenlijk).  Als Mileena degene was die in de stoeprand moest bijten in American History X, was het de stoeprand die het af zou leggen.

Mileena MK

 

9. Wario (Wario Land: Shake Dimension)

Het is logisch dat Wario zijn hele bestaan wijdt aan het vinden van schatten, goud en muntjes, want het schijnt dat er vrouwen zijn die op mannen met geld vallen. Volgens Kanye West althans en als iemand verstand heeft van gold diggers, dan is hij het wel. Zonder zijn knaken houdt Wario namelijk niet veel meer over dan immens overgewicht, elfenoren met bijpassende schoenen en een snor die alleen zo kan blijven zitten als Wario constant een noodaggregaat likt.

Wario

 

8. Moira Brown before (Fallout 3)

Het hele wasteland van Fallout 3 zit vol met lelijk volk. Hier en daar vind je wel eens een aantrekkelijke prostitué, maar toch. Moira Brown is voor velen een van de eerste quest givers na het ontsnappen uit Vault 101 en haar enthousiasme voor kapotte ledematen en Mirelurk broedplaatsen is noemenswaardig. Het is alleen zo jammer van die snor... Hoe langer je er naar kijkt, hoe duidelijker de donkere donshaartjes worden. Ik bestempel mezelf als een open-minded persoon, maar vrouwen met snorren (en waarschijnlijk stralingsziekte) gaan me net iets te ver.

Moira Brown Fallout 3

 

7. Old school Max Payne (Max Payne 1)

De Max Payne uit het laatste deel heeft een stylo die ik persoonlijk erg voel; een kale klets en een ruige baard is waarschijnlijk een van de beste looks voor een man #nohomo. Maar vroeger zag onze Max er wel een beetje anders uit. Max, wil je anders een zonnebril of zo? Het lijkt wel alsof je constant in de zon staart vriend. Hij kijkt een beetje als Tjeerd tijdens een paar uurtjes P.T. spelen. Alsof de beste man bang, nieuwsgierig en verbaasd tegelijk is. Open je ogen Max, de wereld is best mooi! De jouwe trouwens niet zo bedenk ik me nu... Sorry man.

Max Payne

 

6. Moira Brown after (Fallout 3)

Moira was voor de ontploffing van de atoombom in Megaton niet moeders mooiste, maar als je een klein beetje door je wimpers zou kijken (Max?) na een flesje wodka, zou je vast wel in het bed duiken met haar. Na de ontploffing is dat een heel ander verhaal, tenzij je een Ghoul fetisj hebt natuurlijk. Het ergste is nog wel dat het nog steeds lijkt alsof haar snor intact is. Het is niet zo en het is niet eens mogelijk, maar ik zie hem verdomme  nog steeds! Gelukkig is ze nog even enthousiast als voor ze haar vel kwijt was.

Moira Brown Fallout 3

 

5. Tingle (The Legend of Zelda: Majora’s Mask)

Je bent een freak Tingle. Sorry dat ik zo recht voor zijn raap ben, maar ik kan het niet subtieler brengen. Je ben een man van de middelbare leeftijd en je kleedt je als een ‘fairy’. Je neus ziet eruit alsof je aan een whiskey-infuus ligt en die moedervlek is verre van een schoonheidsvlekje. Je Dalí-achtige snor is dan op zich wel tof, maar het vloekt ontiegelijk bij de rest van je look. En heb je je ondergoed nu over je broek aan? De enige die daar bijna mee wegkomt, is Superman. Kappen nou met je Tingle Tingle! Kooloo-Limpah!

 

4. Gruntilda (Banjo-Kazooie)

Er zijn maar weinig dingen in deze wereld dan onaantrekkelijke vrouwen die zichzelf super heet vinden. Gruntilda is er zo een. De heks uit Banjo-Kazooie heeft een beetje een koningin-uit-Sneeuwwitje-complex, want ze vindt zichzelf wel lekker, maar wil graag de mooiste worden van het land door de schoonheid van Banjo’s zusje te stelen. Chick, je bent groen, met wratten en je hebt een lelijke neus. Als jij ooit de lekkerste van het land wil worden, moet je minstens de schoonheid jatten van een Victoria Secrets legioen op doorreis door Click Clock Wood.

Gruntilda

 

3. Baraka (Mortal Kombat)

Mortal Kombat levert wederom een prachtig exemplaar aan van een lelijk figuur. Deze keer is het Baraka, wiens gebit zowaar nóg erger is dan die van Mileena. Als deze dude een keer flink doorbijt, bijt hij zowel zijn boven- en onderlip er tegelijk af. Ook nagelbijten is onmogelijk voor Baraka vanwege zijn wannabe Wolverine messen die uit zijn onderarmen komen. Gelukkig is hij wel goed in vorm.

Baraka MK

 

2. Silent Hill Zuster (Call of Duty Ghosts...)

Silent Hill zit vol met verdorven en lelijke gedrochten. Ik zal de eerste zijn die toegeeft dat Pyramid Head niet mijn eerste keus is als wingman. Maar die gore zusters mogen dan een behoorlijk imposante boezem hebben, toch is mijn eerdere rug-recht-borst-vooruit advies voor hen gemaakt. Loop gewoon normaal! Als ze dat zouden doen, valt dat bebloede verband om hun hoofd vast niet eens op

 

1. Fable 2 prostituees

Sorry hoor, maar als je je geld dan toch uit wil geven aan seks, zoek dan op zijn minst een lekkere hoer uit. Toegegeven, er zijn best wel aantrekkelijke prostituees in Fable 2, maar er lopen ook ‘working girls’ rond in Albion die nog geen klanten trekken (ha!) als ze er geld bij geven. Een tienrittenkaart zou onzinnig zijn omdat je penis er na twee keer seks al is afgevallen. Maar dat krijg je als je met een wandelend SOA-museum het bed deelt.

Fable 2 prostitute

 

Ik ben op de hoogte dat er nog tientallen andere lelijke characters rondlopen in de virtuele wereld, maar ik wilde Fat Princess er niet inzetten omdat ik dan vast dikke vrouwen op hun tenen trap. Iets met ‘real women’ en ‘curves’ of zo. Ik vraag jullie dan ook gewoon op de man af om deze lijst aan te vullen in de comments, want er zijn maar weinig dingen beter voor je ego dan lelijke dingen bekijken om jezelf beter te voelen!

REACTIES (63) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord