Burnout en overleven op Mars - WeekPUlanning 

Burnout en overleven op Mars - WeekPUlanning 2018-03-12T17:19:08
Welkom bij weer een gloednieuwe WeekPUlanning. Deze week hebben we het volgende deel van de WoW-serial, gaat Peterkoelewijn even de Wario Land-franchise de hemel in prijzen en nog veel meer. Komt dat zien!

Eind deze week komt Burnout Paradise: Remastered dan eindelijk uit! Om wat tijd te doden tot het zover is, kun je niet alleen hier al een livestream van ons checken, maar uiteraard zullen we je ook van meerdere geweldige video's en features voorzien. Welkom in de WeekPUlanning van week 11 en dit is wat je de komende week allemaal van ons kan verwachten: 

Maandag 12/3 Wat spelen de sterren vol. 5 

Vandaag is de feature van Graddus verschenen waarin hij voor de vijfde keer voorspelt welke games verschillende bekendheden spelen. Deze keer heeft hij onder anderen nagedacht over Bear Gryllz en Paris Hilton. Mocht je het wél een leuke feature vinden, reageer er dan vooral onder!

Dinsdag 13/3 Het Titans-ras en over de creatie van Azeroth - De Lore achter Warcraft

Een maand geleden heeft Marvin aangekondigd dat hij in een groot aantal features een groot deel van de lore van World of Warcraft gaat onderzoeken en samenvatten voor jouw leesplezier. Zeker geen lullige onderneming, want de eh… wereld van World of Warcraft is ondertussen alweer veertien jaar oud. Morgen gaat hij jullie alles vertellen over het Titans-ras en over de creatie van Azeroth.

WoW

Woensdag 14/3 VR View

Op woensdag gaat Florian het weer over VR hebben. Vorige maand heeft hij uitgebreid de nieuwe PS VR Move controllers besproken en het gehad over het geweldige Sprint Vector. Waar hij deze week precies over gaat praten is voorlopig ook voor ons een verrassing. Aanstaande woensdag lees je er alles over.  

Donderdag 15/3 Wapperende kleding - Oog voor detail

In Oog voor Detail kijkt Sven naar de subtielere aspecten van games die ze zo geweldig maken. Zo keek hij vorige maand naar schilderijen, posters en advertenties in verschillende games. Aanstaande donderdag gaat hij de kleding van personages eens goed onder de loep nemen. Niet het ontwerp, nee, hij gaat kijken hoe kleding wappert in de wind en reageert op de omgeving. Hierover meer, aanstaande donderdag.

Vrijdag 16/3 Wario Land-games - Vergeten Games

En dan sluiten we de werkweek af met een feature van PeterKoelewijn over een geweldige franchise die veel te weinig liefde ontvangt: Wario Land. Wario heeft altijd maar moeten accepteren dat hij nooit zo populair zal worden als zijn gezworen rivaal met zijn rode overals. Dat terwijl hij zelf ook troste eigenaar is van een redelijk scala aan goede titels. Daarom wil PeterKoelewijn hem even in het zonnetje zetten en dat gaat hij vrijdag op z'n geheel eigen wijze doen.

Warioland

Zondag 18/3 Een Zak vol Monsters deel 2

Marvin verwent jullie deze week trouwens met wel twee features. Op de zondag gaat hij meer vertellen over de doldwaze avonturen die hij heeft meegemaakt tijdens het spelen van Pokémon Go. Ondanks dat Jurassic World en Harry Potter nu met klonen komen om de aandacht van onze Marvin weg te nemen, blijft hij trouw aan de originele game waarin je virtuele monsters kunt vangen via het GPS-systeem op je mobiel.

Verder deze week kan je nog een review van Burnout Paradise 
    

Video's

As we speak is het videoteam ook weer keihard aan de slag aan het gaan om een paar geweldige video’s voor je in elkaar te knallen:

Deze week hebben we weer een Vers in de Vingers. De laatste paar dagen was Tjeerd nergens te bekennen en wat bleek nou: hij was aan het overleven op Mars in… Surviving Mars. Hij is nu eventjes terug omdat hij gewond was geraakt en dus uit de hyperrealistische simulatie gehaald moest worden. Ondertussen heeft hij zijn paarse hart ontvangen van niemand minder dan koning Ed, maar hij moet nog wel terug. Voor die tijd nam hij nog gauw een video op met Wouter, om te bespreken wat hij er tot nu toe van vindt.

We hebben ook weer een verse Hardwarehoek voor je klaarstaan, maar daarover moeten we nog eventjes onze monden dichthouden. Het enige wat we wel kunnen verklappen, is dat je een dikke smartphone kan winnen. Vergeet dus zeker niet te kijken, wellicht val je wel in de prijzen!

Aanstaande donderdag gaat Wouter de definitie van krankzinnigheid leren… en dat bekt toch minder lekker in het Nederlands. Hij gaat in ieder geval de jungle van Far Cry 3 ontdekken en het opnemen tegen Vaas. Jazeker, de road of Far Cry 5 gaat verder!

Ook op donderdag hebben we een videoreview van de nieuwe Tomb Raider-film op de planning staan. Dennis en Wouter gaan woensdag (geen goed teken, een persvoorstelling een dag voor de release) de film zien en als alles lekker verloopt dan staat donderdagochtend de video online.

Far Cry 3

En op vrijdag is natuurlijk weer Op de Redactie-dag. Gewoon weer een vette vlog zoals het videoteam elke week weet te leveren.
    

Meme van de week

Heb je het toevallig gezien? Er is een pagina gelekt van het script van Avengers: Infinity War. Hierin kunnen we de dramatische dialoog lezen tijdens het eindgevecht op het moment dat Thanos Spidey keihard tegen de vlakte ramt. En wat er daarna gebeurt zal je verbazen:

Meme

Waar heb ik dit eerder gelezen? Geen idee, maar het is in ieder geval briljant! Wat ons betreft verdient de film nu alvast een Oscar!
   

Comment van de week

Een paar dagen geleden heeft Michel een hele interessante feature geschreven over de evolutie van het openwereldgenre. De reacties op het stuk waren prima, maar er waren een paar polarisrende reactie omtrent het genre. En toevallig stonden twee reacties met een totaal andere mening precies onder elkaar: 

Comment

Het is zeker een interessante discussie. We vragen ons zeker af hoe dit genre zich de komende jaren gaat ontwikkelen en of de openwereldgame alleen nog maar in populariteit gaat stijgen of te hard uitgemolken gaat worden en langzaam maar zeker in de vergetelheid zal verdwijnen. 

En dan zit het er weer op. We wensen je veel plezier met deze prachtige week!

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord