Blue Monday is kut en gameverslaving ook - WeekPUlanning 

Blue Monday is kut en gameverslaving ook - WeekPUlanning 2018-01-15T16:46:23
Kom je een beetje door de dag heen? Om deze Blue Monday wat makkelijker voor je te maken kun je altijd bij ons terecht. Het is ook weer eens zo ver dat Tingle jullie gaat inlichten over wat de komende week ons gaat brengen. Gewoon hier, op PU.nl.

Hoppakee, we zijn weer lekker fris en fruitig op deze vreeeeeselijke maandag hoor! Mocht je het zwaar hebben, komt Laura jullie tegemoet met tien games die perfect zijn om Blue Monday te overleven. We garanderen dat je de games niet kan spelen zonder dat er een lach op je gezicht verschijnt. Mocht dat je dag niet beter maken, dan weten wij het ook niet meer.
    

Final coole succesvolle blauwe gameverslaving 

De laatste tijd is de discussie weer aangewakkerd over gameverslaving. Dit alles is te danken aan de Wereldgezondheidsorganisatie, die van plan is om twee vormen van gameverslaving toe te voegen aan de internationale lijst van ziektes. Marvin heeft zelf ook wat onderzoek gedaan over dit onderwerp. Je zal alles over zijn bevindingen lezen aanstaande dinsdag, oftewel morgen!

In 2015 werd een remake aangekondigd van een van de beste en belangrijkste games allertijden; Final Fantasy VII. Sindsdien hebben we eigenlijk niks meer gehoord of gezien over het project. Gelukkig hebben we Florian, die alles nauw in de gaten houdt als groot liefhebber van Final Fantasy.

FFIV

Het gamerijk zit vol met vette, indrukwekkende en adembenebende records. Van speedruns tot bizarre dingen zoals de meeste voertuigen die zijn gejat in één minuut (het antwoord is trouwens 11). Graddus heeft de coolste records bij elkaar gezocht en zal deze aanstaande donderdag met jullie delen.

En dan sluit PeterKoelewijn de week weer heerlijk af door het succes van de Nintendo Switch te verkondingen. Hij zal jullie haarfijn uitleggen hoe Nintendo het voor elkaar heeft gekregen om na de nogal matige ontvangst van de Wii U terug te komen met zo’n enorme knaller!   

Nintendo Switch

Ergens random deze week zul je vast en zeker nog wel de feature online zien komen over de meest epische Mario-gevechten. Hij staat al helemaal klaar, zodra de eindredactie er een blik op werpt, zal hij online verschijnen.
     

Bezig met vette shit

Qua videocontent doen we het deze week nog steeds een beetje rustig aan. Onze excuses hiervoor, maar dit komt omdat we met grotere projecten en algehele jaarplanningen bezig zijn. Even geduld dus aub, er komen vette dingen aan!

Dat betekent uiteraard niet dat er helemaal geen videocontent verschijnt deze week. Wouter en Tjeerd gaan namelijk uitgebreid met elkaar bespreken wat we allemaal van 2018 kunnen verwachten van videospelletjesland. In deze video wordt voornamelijk gefocust op de beste games waarvan we dit jaar mogen genieten. Wanneer deze video precies online komt weten we nog even niet, maar je kunt hem zeker deze week verwachten!

Spider-Man

Op vrijdag komt zoals gewoonlijk onze Op De Redactie online. Vandaag hebben we al een enorme 4K-tv in ontvangt mogen nemen, waarop we eventjes Dragon Ball FighterZ en Assassin’s Creed Origins hebben gecheckt. Dit en meer aanstaande vrijdag in onze spectaculaire weekvlog! 
    

Meme van de week.

Als je vorige week onze Op De Redactie hebt gezien, weet je dat Martin jullie allemaal een rondleiding heeft gegeven door onze redactie. Dit was natuurlijk harstikke boeiend, alleen was de timing niet al te mooi. Alle stagiairs waren namelijk pleite die dag! Dit heeft Martin toch wel aardig teleurgesteld:

Meme

De arme mus, precies wanneer hij iedereen het hardst nodig heeft, laten ze hem stikken.
    

Comment van de week

We blijven nog eventjes bij dezelfde Op De Redactie. Hierin hebben we namelijk ook de boel redelijk verbouwd. Trouwe PU-lezer koskola had hier zijn woordje wel voor klaarstaan:

 Koskola

Bereid je maar vast voor, de redactie zal nog met regelmaat verbouwd worden. We zijn zo besluiteloos als het maar zijn kan en willen continu een andere opstelling, anders wordt het leven zo repetitief en saai. Maar hopelijk heb je wel een chill weekend gehad en kun je er nu weer hard tegenaan op deze prachtige blauwe maandag. 

Dat was hem alweer, de WeekPUlanning voor de derde week van 2018. Dan zijn jullie weer helemaal op de hoogte van onze wilde plannen de komende dagen. Blijf dus vooral dagelijks (het liefst meerdere keren natuurlijk) terugkeren naar onze site voor al uw artikelen, belangrijkste nieuwtjes en geforceerde penisgrappen. We zijn hier elke dag, voor jullie vermaak! Veel succes nog met het overleven van Blue Monday en we spreken elkaar snel weer. 

REACTIES (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord