Beroemdheden die Pokémon GO gymleaders moeten worden 

Beroemdheden die Pokémon GO gymleaders moeten worden 2016-08-29T12:38:56
Pokémon was altijd populair maar door Pokémon GO heeft het weer de status van een fenomeen gekregen. De echte wereld begint steeds meer zoals de Pokémon gamewereld te worden, hoog tijd dus om gymleaders uit te zoeken! PeterKoelewijn kiest de meest kleurrijke celebrities voor zijn gymleaders!

Gymleaders zijn in de games en tekenfilms altijd zeer kleurrijke personages, dus heb ik specifiek naar dit soort beroemdheden gezocht. Je begrijpt, de keuze was reuze! Dit zijn celebrities die gerust in Pokémon GO een gym mogen runnen. En voor de volledigheid heb ik ook hun favoriete Pokémon en gymlocatie vermeld.

    

Marijke Helwegen

Marijke Helwegen is een wandelende lachspiegel voor ’t Gooi en de zogenaamde ‘society’ van Nederland. Maar ik houd van iedereen met een gezonde dosis zelfspot en dat heeft Marijke in overvloed. Met briljante video’s zoals haar Komkommertips bewijst ze gek genoeg te zijn om ook Pokémon GO te spelen. Bovendien is ze dol op dieren zoals ze laat zien met haar vele dierenimitaties.

Marijke Helwegen

Pokémon: Pidgeot

Marijke’s favoriete dierenimitatie is de duif, dus ze mag battlen met de dikste Pokémon-duif. Rrrroekoe!

Gymlocatie: een gouden kooi in Baarn

     

De Toppers

Zelfs de minister-president bezocht een concert van ze dus De Toppers zijn een fenomeen, of je het nu wilt of niet. Iedereen met ogen weet dat René Froger, Jeroen van de Boom en Gerard Joling kleurrijk genoeg zijn om als Pokémon gymleaders door te gaan, dus ook dat zit snor. Maar welke Pokémon laten ze hun gym verdedigen?

De Toppers

Pokémon: Dugtrio

Geen enkele Pokémon werkt zo goed en georganiseerd samen als de Dugtrio. De perfecte vertegenwoordiging van De Toppers, want de zangers hebben ook nooit ruzie met elkaar.

Gymlocatie: Amsterdam ArenA

    

Frans Bauer

Wat zeggen ze over Frans Bauer? Hij is zo lekker gewoon gebleven! En gewoon zijn is al bijzonder genoeg! Waarom uitzonderlijk zijn als middelmaat heilig wordt verklaard? Frans Bauer is de meest normale Nederlander die er bestaat, wat mij reden geeft om emigratie naar België te overwegen op regenachtige zondagmiddagen.

Frans Bauer

Pokémon: Rattata

Als gewone Nederlander is Frans Bauer de geschikte persoon voor een normal Pokémon-gym. En de meest normale normal Pokémon is Rattata.

Gymlocatie: het woonwagenkamp bij jou in de buurt

      

Vladimir Poetin

Oh Vladimir, je hebt het niet meezitten! Iedereen vindt je een louche figuur omdat je de krim annexeert, homoseksuelen discrimineert en… eerlijk gezegd er uitziet als een James Bond-schurk. En tot overmaat van ramp wordt Rusland nog net niet gediskwalificeerd van de Olympische Spelen in Rio omdat een groot deel van je topatleten stijf staat van de doping. Wiens idee was dat?! Met zoveel stress kan een simpel computerspelletje uitkomst bieden.

Vladimir Poetin

Pokémon: Parasect

Parasect specialiseert zich in het ‘dopen’ van de tegenpartij met allerlei status ailments. In het echte leven wordt je ervoor gestraft maar in de Pokémon-wereld mag het gewoon!

Gymlocatie: het Kremlin

     

Bernie Sanders

Bernie Sanders had Ed z’n opa kunnen zijn maar niettemin is de politicus superpopulair onder jongeren en socialisten in de VS. Helaas voor hem ging Hillary Clinton er met de democratische presidentsnominatie vandoor, waardoor hij nu tijd genoeg heeft om een gym te verdedigen in Pokémon GO.

Bernie Sanders

Pokémon: Magikarp

Net als Magikarp lijkt Bernie op het eerste gezicht heel suf. Kijk je echter naar de ruwe cijfers, dan blijkt Magikarp in de juiste handen een verdomd sterke Pokémon te zijn. Dat weet Bernie als ouwe rekenaar natuurlijk ook!

Locatie: het tuinhuisje van het Witte Huis

      

Hillary Clinton

Hillary Clinton was ooit de trotse bezitter van de eerste Game Boy zoals deze archieffoto laat zien. Ze is dus een van ons! Sterker nog, ze noemde recent nog Pokémon GO in een van haar speeches.

Wow… ik ben een beetje doodgegaan van binnen. Maar eerlijk is eerlijk, Hillary weet wat de app doet dus ze zal ongetwijfeld ergens al een gym verdedigen.

Hillary Clinton    

Pokémon: Gyarados

Magikarp-fans zijn het over één ding eens: Gyarados is een waardeloze evolutie. Statistisch lang niet zo indrukwekkend en over het algemeen gewoon een veel minder geschikte kandidaat dan Bernie Sanders… uh, ik bedoel Magikarp!

Locatie: een geheime serverruimte onder haar huis

      

Donald Trump

Niemand kan om Trump heen dus ik ook niet. Donald Trump is zo’n grote ego maniak dat ie vast al assistenten heeft rondlopen die de gyms rondom zijn vastgoed verdedigen. Maar natuurlijk heeft hij de beste Pokémon ter wereld. Geen twijfel over mogelijk! Ze zijn zoveel beter dan die van ‘Crooked Hillary’.

Donald Trump

Pokémon: Drowzee

Drowzee is de meest geschikte Pokémon om Trumps gym te verdedigen. Niet alleen hebben ze dezelfde huidskleur, zowel de Pokémon als de presidentskandidaat staan erom bekend andermans dromen op te vreten.

Locatie: Trump Tower in New York (en zeker niet het Witte Huis)

              

Kanye West

De grootste artiest ter wereld en stem van onze generatie kan natuurlijk niet ontbreken. Kanye vroeg eerder dit jaar aan Facebook’s Mark Zuckerberg of hij geld mocht lenen, dus de rapper kan wel een centje bijverdienen. Geen idee hoeveel een gymleader per maand verdient, maar het is ook deels een prestigekwestie. En Kanye kan nooit genoeg prestige verwerven.

Kanye West

Pokémon: Jigglypuff

Kanye laat zijn gym verdedigen door een Jigglypuff; de meest muzikale Pokémon die ook niet altijd wordt begrepen door zijn publiek.

Locatie: het huis van de Kardashians

      

Chuck Norris

De man, de legende, de… internetmeme die maar niet dood wil gaan. Deze martialartsmeester vecht het liefst met zijn blote handen, maar hopelijk laat zijn strengreligieuze achtergrond het toe om ook wat Pokémon te trainen. We zouden door niemand anders ingemaakt willen worden.

Chuck Norris

Pokémon: Mew

En voordat je in de comments klimt om te zeggen dat Mew nog niet gevangen kan worden… uh, je weet over wie ik het heb he?

Locatie: jij vindt Chuck Norris niet, Chuck Norris vindt jou.

        

Nino de Vries

Nino is ook een beroemdheid! Althans, sinds hij een blauw vinkje achter zijn naam heeft gekregen op Twitter, beschouwt hij zichzelf als een celebrity. Nu heeft hij een speciale timeline voor verified Twitteraars en reageert hij niet meer op de reacties, GIF-jes en bedreigingen van normale stervelingen. Heel jammer, ik stop altijd veel moeite in mijn bedreigingen.

Nino de Vries

Pokémon: Slowpoke

Nino wilde eigenlijk dat Mew zijn gym zou verdedigen. Maar die heeft Chuck Norris al gevangen dus moet hij uitwijken naar een andere roze psychic-Pokémon met lange staart.

Locatie: PU HQ

        

Geert Wilders

Ooit nam ik de Nederlandse fractievoorzitters op de hak door hun favoriete games te raden. Voor deze Feature wilde ik ze daarom buiten schot houden, maar dat was voordat de PVV Den Haag begon te eisen dat er minder Pokémon in Kijkduin (de officiële Pokémon GO hoofdstad van Nederland!) moeten zijn. Dus het komische jachtseizoen is weer geopend op Geertje! Stel je voor, straks gaan ze dat soort dingen nog roepen over bepaalde bevolkingsgroepen…

Nederland terugveroveren

Pokémon: Meowth

Meowth past wel bij Geert Wilders, want met zijn anime haar en flamboyante historische kledingstijl komt hij het dichtst in de buurt van een Team Rocket-lid. Ik heb Meowth hier even over Hero Brinkman… uh, ik bedoel Fleur Agema heen gephotoshopped.

Locatie: Kijkduin, nadat je een Elite Four van bodyguards hebt verslagen.

      

En dat zijn de gymleaders waartegen we moeten knokken in de echte wereld. Echt een zooitje ongeregeld, net als in de handheld games! Weet jij nog meer beroemde gekken die toffe gymleaders zouden zijn? Of zie je de jouw favoriete boy band in de Elite Four? Hou even op met Pokémon GO spelen en zet je ultieme gymleader keuzes in de comments!

REACTIES (27) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord