Avengers: Endgame en James Gunns Suicide Squad– Super Power Unlimited 

Avengers: Endgame en James Gunns Suicide Squad– Super Power Unlimited 2019-03-11T14:21:28
Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek die wekelijks al het geeky nieuws voor je op een rijtje zet. Vandaag maken de gebroeders Russo bekend dat Avengers: Endgame helemaal af is, zie je een nieuwe afbeelding van Mysterio’s kostuum in Spider-Man: Far From Home, kan Batfleck maar geen afscheid nemen van het DCEU en check je de line-up van de nieuwe Suicide Squad!

De maandag is alweer een paar uurtjes oud en dat betekent uiteraard dat er weer een nieuwe Super Power Unlimited voor je klaarstaat. Vandaag is Avengers: Endgame officieel af, lijkt er een nieuwe Task Force X te verschijnen in The Suicide Squad van James Gunn, zegt Ben Affleck open te staan voor een regieklus in het DCEU en krijg je een nieuwe blik op Mysterio’s kostuum in Spider-Man: Far From Home.
      

Russo's: 'Avengers: Endgame is helemaal af!'

Enkele weken geleden kon je in Super Power Unlimited al een interview met de Russo’s checken waarin gezegd werd dat Avengers: Endgame wel eens drie uur zou kunnen duren en dat de film bijna af is. Dat moment is nu eindelijk hier, want de Russo’s hebben afgelopen weekend op Twitter bekendgemaakt dat de zogenoemde ‘picture lock’ van Endgame gemaakt is:

Of Endgame echt de 180 minuten aan gaat tikken is nog niet bekend, maar op basis van testscreenings voor de vierde Avengers-film zeiden de Russo’s dat een speelduur van drie uur zeker tot de mogelijkheden behoort. Op 24 april kan je in de bioscoopstoel neerploffen voor Avengers: Endgame.
     

Ben Affleck staat nog steeds open voor de regie van een DCEU-film

Hij verliet een beetje oneerbiedig het DCEU met slechts drie films waarin hij Batman speelde, maar de DC-deur is nog niet compleet dichtgegooid wat Ben Affleck betreft. Hij staat namelijk nog open voor een mogelijke regieklus in het filmuniversum van DC Comics. Tegenover LADbible liet Affleck weten nog graag in het regisseursstoeltje plaats te nemen voor een superheldenfilm:

I imagine it would be weird to step in and do another character. I can certainly imagine directing a movie, you know - if they (DC) would have me - if it was something I was passionate about. It's not about like kind of closing doors on stuff, I just couldn't figure out how I wanted to do that one (The Batman), so it became time to let someone else take a crack at it.

Of DC Affleck ook echt terug zou willen hebben als regisseur valt nog te bezien, want zijn script voor The Batman heeft de huidige regisseur Matt Reeves nooit bereikt… Misschien kan Batfleck beter een kleine pauze nemen in de superheldenwereld.
     

Nieuwe blik op Mysterio’s kostuum in Spider-Man: Far From Home

Als de Avengers het voor elkaar krijgen om Thanos’s snap ongedaan te maken in Endgame is Spider-Man de volgende MCU-held die gaat schitteren in Spider-Man: Far From Home. Jake Gyllenhaal zal de schurk Mysterio spelen in Far From Home en afgelopen weekend verscheen een afbeelding op Instagram van het kostuum dat Gyllenhaal zal dragen als de Master of Illusion. Check hem hieronder:

Zoals je in de eerste trailer van de nieuwe Spidey-film al zag blijft Mysterio’s kostuum redelijk trouw aan het harnas dat hij in de comics draagt, met een kleine aanpassing aan het bovenlichaam van de schurk. Of Gyllenhaal een overtuigende Quentin Beck weet neer te zetten zie je op 6 juli als Far From Home de bioscoop binnen slingert.
     

Deadshot wordt heel belangrijk in The Suicide Squad

Task Force X gaat op de schop in James Gunns The Suicide Squad en Deadshot krijgt volgens The Hollywood Reporter een heel belangrijke rol. Vorige week werd al bekend dat Will Smith niet langer de rol van Floyd Lawton/Deadshot op zich neemt door zijn drukke opnameschema en niemand minder dan Idris Elba is op dit moment nog in onderhandeling over de rol van DC’s beste huurmoordenaar. Enkele media berichten dat Elba de rol zo goed als zeker gaat spelen, maar een officiële verklaring is nog niet naar buiten gebracht.

Wel weten we James Gunn inspiratie heeft genomen uit de Suicide Squad-comics in de jaren tachtig en op basis van die verhaallijn kunnen we een schets maken van een mogelijke nieuwe bezetting binnen Task Force X en de rol van Deadshot binnen dat team. Een van de miniseries over de Suicide Squad werd in de jaren tachtig geschreven door John Ostrander en Kim Yale en bracht destijds een aantal obscure personages, waaronder Deadshot, naar het grotere publiek door hem een leidende rol te geven in Task Force X.

Als je David Ayers Suicide Squad uit 2016 nog een beetje voor de geest haalt, weet je nog dat Deadshot een huurmoordenaar was met een beetje gewetenswroeging. Hij wilde het beste voor zijn dochtertje Zoë en het kleine meisje vormde een belangrijke drijfveer voor Floyd Lawtons alter ego.

James Gunns nieuwe film gaat echter een totaal andere kan in met Floyds persoonlijkheid, want in de jaren tachtig had Deadshot werkelijk niets om voor te leven en was Task Force X voor hem de perfecte gelegenheid om waardig te sterven. Die depressieve instelling zorgde ervoor dat de huurmoordenaar geregeld zeer risicovolle beslissingen nam en missies koos met een lage overlevingskans. De rest van het team nam hem dat niet in dank af en dat moet in Gunns film gaan zorgen voor een bepaalde dynamiek tussen Deadshot en de rest van het schurkenteam.

Op dat nieuwe schurkenteam werd vorige week door Collider vooruitgeblikt en de volgende namen passeerden de revue. Zo zou de Batman-schurk Otis Flannegan, alias Ratcatcher onderdeel worden van het team. Flannegan was een ongediertebestrijder in Gotham City, maar wendde zich uiteindelijk tot de misdaad. Met behulp van giftig gas en een leger aan allerlei soorten ongedierte terroriseert Ratcatcher de stad.

Een ander personage dat genoemd wordt is de schurk King Shark, een menselijke haai wiens vader de Shark God schijnt te zijn. Anderen doen zijn verschijning echter af als een smerige mutatie.

Wordt het nog raarder? Jawel! Het volgende personage is Polka-Dot Man. Ook deze schurk krijgt het geregeld aan de stok met Batman en zijn krachten stellen hem in staat om het Polkadot-patroon op zijn kostuum als wapen te gebruiken. De gekleurde bolletjes kunnen veranderen in vuurballen en andere instrumenten van pijn en ellende, maar bovenal schaamt Polka-Dot Man zich voor zijn nogal ongemakkelijke vaardigheden.

Het laatste nieuwe personage dat door Collider genoemd wordt is Peacemaker. De geheime identiteit van Christopher Smith heeft een verregaande liefde voor vrede. Sterker nog, hij is zo vredelievend dat hij bereid is ervoor te moorden. Deze absurde pacifist past dus perfect bij de bovenstaande groep mafkezen.

Bovenstaande personages lijken perfect te kunnen fungeren als groepje misfits waar James Gunn helemaal mee los kan gaan en volgens Collider is niemand minder dan Dave Bautista, die zowat vooraan stond om Gunn te verdedigen na diens ontslag bij Disney, in beeld om Peacemaker te gaan spelen. Over de rollen van Rick Flagg, Amanda Waller en Harley Quinn bestaat nog wat onduidelijkheid, maar gezien Quinns aandeel in de nieuwe Birds of Prey-film en het feit dat actrice Margot Robbie wel een beetje de show stal in Suicide Squad, lijkt haar terugkeer zo goed als zeker.

Dat was hem alweer, de Super Power Unlimited van deze week. Binnenkort verschijnt de videoversie van Super Power Unlimited waarin Wouter en Dennis weer al het superheldennieuws met je doornemen.

Super Power Unlimited 1

Super Power Unlimited 2

Super Power Unlimited 3

Super Power Unlimited 4

Super Power Unlimited 5

Super Power Unlimited 6

Super Power Unlimited 7

Super Power Unlimited 8

Super Power Unlimited 9

Super Power Unlimited 10

Super Power Unlimited 11

Super Power Unlimited 12

Super Power Unlimited 13

Super Power Unlimited 14

Super Power Unlimited 15

Super Power Unlimited 16

Super Power Unlimited 17

Super Power Unlimited 18

Super Power Unlimited 19

Super Power Unlimited 20

Super Power Unlimited 21

Super Power Unlimited 22

Super Power Unlimited 23

REACTIES (3) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord