Avengers: Endgame duurt drie uur en nieuws over nieuwe DC-series - Super Power Unlimited 

Avengers: Endgame duurt drie uur en nieuws over nieuwe DC-series - Super Power Unlimited 2019-02-11T16:55:57
Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek die wekelijks al het geeky nieuws voor je op een rijtje zet. Vandaag geven de gebroeders Russo interessante updates over Avengers: Endgame en lees je alles over de DC-series Pennyworth en Doom Patrol!

De werkweek is weer begonnen, dus is het weer tijd voor Super Power Unlimited. Vandaag check je een interview met de gebroeders Russo waarin updates worden gegeven over Avengers: Endgame. Ook heeft Disney-CEO Bob Iger bevestigd dat Marvel Studios R-rated films gaat maken en lees je details over DC-series Pennyworth en Doom Patrol.
      

Gebroeders Russo: 'Huidige edit van Avengers: Endgame duurt drie uur'

Anthony en Joe Russo, de regisseurs van Avengers: Endgame, hebben in een interview met Collider onthuld dat de huidige edit van de vierde Avengers-film drie uur lang is en dat deze eind maart helemaal klaar moet zijn. Het regisseursduo was te gast bij Collider met enkele visual effects-teamleden die aan Avengers: Infinity War hebben meegewerkt. Het interview ging aanvankelijk over de CGI in Infinity War, maar richting het einde van het gesprek probeerde Collider toch wat los te krijgen over Endgame.

Zoals je hierboven wellicht al gezien hebt vertellen de Russo’s dat Endgame al vier keer getoond is aan publiek en dat de reacties erg goed zijn. Geen enkele persoon die aanwezig was verliet de zaal tijdens de vertoning. Ook Marvel Studios lijkt de drie uur lange Avengers-film vooralsnog geen probleem te vinden:

Again, this is a culmination film of 22 movies, so that means there is a lot of storytelling to work into it and emotion is an intrinsic part to the storytelling. When you want to tell a story and you want to have strong emotional moments for the characters, it just needs a certain amount of real estate and this movie in particular feels like three hours worth of real estate.

Desondanks geven de Russo’s wel aan dat de film zeker nog niet af is en dat er nog hard aan gewerkt wordt om eind maart de uiteindelijke edit af te hebben. Vanaf 24 april draait Avengers: Endgame in de Nederlandse bioscopen.
    

Gotham-makers komen met een serie over Alfred Pennyworth

De makers van Gotham gaan nog verder terug de tijd in met een serie over Alfred Pennyworth, de butler van de Wayne-familie. Pennyworth, zoals de serie gaat heten, laat onder meer zien hoe Alfred kennis maakt met Thomas Wayne, de vader van Batman. De serie gaat zich afspelen in de jaren zestig en de Engelse hoofdstad Londen zal een prominente locatie worden.

De makers van Pennyworth, Bruno Heller en Danny Cannon, waren afgelopen weekend aanwezig bij de Television Critic Association-presentatie en vertelden daar over de richting die zij met de serie in willen gaan. Heller en Cannon willen Alfreds verleden als een SAS-soldaat, dat door acteur Michael Caine in The Dark Knight voor het eerst werd geïntroduceerd, verder verkennen:

We owe a debt to Michael Caine for making him an SAS soldier in the first place. It’s really a chance to make him the center of a story, explain that journey. How did he get from being a young SAS soldier to being a butler in America?

 De jaren zestig en alle gebeurtenissen in dat tijdperk geven Heller en Canon genoeg bagage om Alfred een goed achtergrondverhaal te geven, maar de makers geven wel aan dat zij een totaal eigen universum willen bouwen in het Londen van de zestiger jaren:

This is very much an alternative universe. It’s not England in the 1960s as we remember it.

Het lijkt er dus op dat Heller en Canon de ruimte willen hebben om hun eigen verhaal te vertellen en het negeren van de werkelijke geschiedenis zou wel eens noodzakelijk kunnen zijn. Desondanks zal je echt wel wat leuke historische verwijzingen kunnen verwachten in Pennyworth.

Tenslotte gaf Heller nog aan dat het verhaal over Alfred makkelijk meerdere seizoenen kan betrekken. De serie moet duidelijk maken waarom een soldaat besluit om butler te worden voor een rijke familie en Heller lichtte een tipje van de sluier op over Alfreds verhaal:

He’s a young man who’s father was a butler and his father wanted him to be a butler. It’s the last thing that Alfred wants to do. Essentially this is the journey of someone discovering that everyone has to serve someone somehow.

De vraag hoe Alfred de butler van de Waynes is geworden is door geen enkele DCEU-film of serie beantwoord, dus Pennyworth wordt wellicht een serie die het kijken waard is. Een specifieke releasedatum voor de serie ontbreekt nog, maar komende zomer moet Pennyworth in Amerika uitgezonden worden.
   

Details over de Doom Patrol-serie

Een serie over Batmans butler is niet het enige uit de stal van DC dat verder uit de doeken werd gedaan tijdens de Television Critics Association-presentatie. De Doom Patrol, een groep helden die je wellicht al voorbij zag komen in Titans, krijgt ook een eigen serie die aanstaande vrijdag van start gaat op DC Universe, de streamingdienst van de comic-gigant.

Het meeste bekende DC-personage dat in de Doom Patrol-serie is Victor Stone AKA Cyborg. Als je Justice League hebt gezien herken je dit personage waarschijnlijk al. Opvallend is wel dat Cyborg in de comics nooit deel uitmaakte van de Doom Patrol. Andere teamleden zijn Robot Man, Negative Man en Elasti-Girl.

Jeremy Carver, de man achter Supernatural, maakte Doom Patrol en vertelde afgelopen weekend welke andere personages uit de Doom Patrol-comics te zien zullen zijn in de serie:

I think the show is dipping into different versions of the Doom Patrol over the years. We touch on and take a great jumping off point in the Grant Morrison run in the ‘90s. We dip into the silver age where we are seeing the Celsius and Loadstone characters. We’re going to see some other characters that have graced over the years such as Danny the Street. We’re going to see one of my more beloved characters the Beard Hunter.

De personages die Carver hierboven noemt zeggen je misschien niets, dus we kijken even naar twee grappige personages die je in Doom Patrol te zien gaat krijgen. Danny The Street is misschien wel een van de vaagste DC-personages, omdat hij in de comics letterlijk een straat is. Inderdaad. Een straat.

Danny is een levend stukje stad dat zichzelf onopgemerkt in elk stedelijk landschap kan plaatsen zonder de omgeving en zijn inwoners te verstoren. Hij communiceert met anderen door middel van posters en andere visuele boodschappen die hij in zijn straatje ophangt. Hoe Danny The Street een rol gaat spelen in Doom Patrol is een raadsel, maar het is op zijn minst interessant te noemen dat een levende straat een rol zal spelen in de serie.

Een ander gestoord personage in Doom Patrol is Beard Hunter. In de comics is hij het alter ego van Ernest Franklin, een man die geboren is met een hormoonafwijking die ervoor zorgt dat hij geen baard kan groeien. Dit zorgt ervoor dat hij een schijthekel krijgt aan mensen met een baard en een soort eenmansoorlog aangaat met gezichtsbeharing. Precies, dit is al super raar, maar het wordt nog gekker.

Ernest besluit zichzelf Beard Hunter te noemen en jaagt zijn bebaarde slachtoffers op om ze vervolgens te vermoorden en hun baarden als trofeeën te houden. Hij woont nog bij zijn moeder en als hij niet bezig is met het vermoorden van mensen met gezichtsbeharing, dan verliest hij zichzelf in een obsessie voor body build-tijdschriften. Deze bizarre DC-schurk zal ongetwijfeld een komische rol gaan spelen in Doom Patrol.

Carver liet verder nog weten dat je het Doom Patrol-team uit Titans kan vergeten als je de nieuwe serie wil gaan kijken:

There are elements that were present in the Titans Doom Patrol, but I think everyone is best suited coming into this Doom Patrol understanding we have our own continuity and own story.

Doom Patrol begint aanstaande vrijdag 15 februari en heeft rollen voor onder andere Brandon Fraser en Timothy Dalton.

Dat was hem weer, de Super Power Unlimited van deze week. Hieronder verschijnt zoals je gewend bent ook de videoversie van Super Power Unlimited met al het nieuws dat vandaag behandeld is en nog veel meer!

Super Power Unlimited 1

Super Power Unlimited 2

Super Power Unlimited 3

Super Power Unlimited 4

Super Power Unlimited 5

Super Power Unlimited 6

Super Power Unlimited 7

Super Power Unlimited 8

Super Power Unlimited 9

Super Power Unlimited 10

Super Power Unlimited 11

Super Power Unlimited 12

Super Power Unlimited 13

Super Power Unlimited 14

Super Power Unlimited 15

Super Power Unlimited 16

Super Power Unlimited 17

Super Power Unlimited 18

Super Power Unlimited 19

REACTIES (17) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord