Avengers 4-trailer, tweet van de Russo's, Spidey-kostuum in beeld - Super Power Unlimited 

Avengers 4-trailer, tweet van de Russo's, Spidey-kostuum in beeld - Super Power Unlimited 2018-10-16T16:14:16
De week is weer begonnen en dat betekent dat er weer een nieuwe Super Power Unlimited voor je klaarstaat! Vandaag sturen de Russo-broertjes een lekkere vage Avengers 4-tweet de wereld in, wordt op Reddit een trailer beschreven van Avengers 4 en zie je de eerste beelden van Spidey's nieuwe pak in Far From Home.

Welkom bij de vijfde Super Power Unlimited! We nemen vandaag weer de lekkerste nieuwtjes en geruchten uit de superheldenwereld met je door. In deze editie zit een zeer sappig geruchtje over een trailer van Avengers 4, een nieuwe trailer voor M. Night Shyamalans Glass en een eerste blik op Vin Diesels Bloodshot!
        

Nieuwe trailer voor Glass

Eind vorige week verscheen een nieuwe trailer voor M. Night Shyamalans Glass. De Indiaas Amerikaanse filmmaker bracht ons in 2001 Unbreakable en het spirituele vervolg Split in 2016. De twee films over individuen met specifieke, bovennatuurlijke krachten komen op 19 januari 2019 samen in Glass. Bruce Willis, Samuel L. Jackson en James McAvoy spelen opnieuw hun rollen van David Dunn, Elijah 'Mr. Glass' Price en The Beast. McAvoy speelt overigens gigantisch veel rollen in Split en die zullen ongetwijfeld terugkeren in Glass, The Beast is het bovennatuurlijke alter ego van McAvoy’s personage.


       

Avengers 4 is a wrap in een zeer vage Russo-tweet

De gebroeders Russo hebben Twitter weer lekker op zijn kop gezet met een vage tweet. In het bericht laten de broertjes weten dat de opnames van Avengers 4 officieel zijn afgerond, maar het meest opzienbarende is de vage afbeelding die ze bijgevoegd hebben in onderstaande tweet:

Waar de Russo’s met hun vorige visuele hintjes naar Avengers 4 nog enigszins iets lieten zien waaraan een inimini-touwtje vast te knopen valt, is de afbeelding die we vandaag voorgeschoteld krijgen vager dan ooit. Wimpie heeft werkelijk geen flauw idee wat hij hier ziet, dus hij is dan ook zeer benieuwd of jij hier wellicht wat van kan maken. Het internet komt met suggesties als het proton-kanon van War Machine en een tijdreis-apparaat.
       

Reddit gaat los op trailerbeschrijving Avengers 4

Op de subreddit van Marvel Studios is een gedetailleerde beschrijving gevonden van een Avengers 4-trailer. Het gaat hier uiteraard om geruchten, dus neem het met een korreltje zout. De hele beschrijving kan je hier lezen, een aantal details uit de beschrijven lees je hieronder:

Tony Stark en Steve Rogers worden herenigd. Dit is wel een beetje een verplicht nummertje, gezien het conflict dat de twee helden hadden in Civil War. Dus Cap en Iron Man, schudt elkaar maar gauw de hand zodat jullie samen Thanos kunnen mollen!

M’ Baku is heerser van Wakanda. T’Challa is verdwenen na de allesvernietigende vingerknip van Thanos, dus iemand moet Wakanda natuurlijk runnen tot de rechtmatige koning terugkeert. De leider van de Jabari-stam sloot in Black Panther al vrede met de koning van Wakanda en vocht zelfs aan zijn zijde in de slag om Wakanda in Infinity War.

Black Widow staat in de verwoeste woning van Hawkeye. Er is natuurlijk maar een reden waardoor Clint Barton zijn pijl en boog weer op zal pakken: kom aan zijn familie, dan kom je aan hem.

Thor en Valkyrie zijn aan boord van een Kree ruimteschip. Dat de Kree een rol gaan spelen in het MCU van de toekomst ligt wellicht voor de hand: het buitenaardse ras speelde al een rol in Guardians of the Galaxy, want bad guy Ronan the Accuser was een Kree. Ook Captain Marvel is getraind op de Kree-planeet, dus een rol voor de aliens is bijna niet weg te denken.

Beelden van de Quantum Realm duiken op in de trailer. Ant-Man and the Wasp maakten de dimensie die bereikt kan worden door tussen de moleculen te krimpen al vrij belangrijk. Vorige week dook ook al een speelgoedverpakking op die hintte naar een bezoekje aan de minidimensie.

De trailer bevestigt de titel ‘Annihilation’. Power Unlimited suggereerde het vorige week al en de trailerbeschrijving noemt dezelfde titel voor Avengers 4. Zal de vierde team-up tussen de machtigste helden van aarde en de rest van het universum, in het teken staan van totale vernietiging?

Avengers 4 draait vanaf 24 april in de Nederlandse bioscopen.
                

Duidelijke blik op nieuw kostuum spidey

Afgelopen weekend verschenen eindelijk eens duidelijke beelden van een spider-kostuum dat we nog niet eerder gezien hebben. Tom Holland kruipt in Spider-Man: Far From Home in verschillende Spider-Man-pakken, maar een echte duidelijke foto van een nieuw kostuum bleef uit. Het pak dat we op onderstaande afbeeldingen zien is niet de sealth suit die waarschijnlijk ook te zien is in het vervolg op Spider-Man: Homecoming, maar een pak dat gebaseerd is op de Superior Spider-Man suit. Een van de foto’s laat Zendaya’s MJ zien in de armen van de Friendly Neighbourhood Spider-Man.

HQ image of Spider-man's new suit from r/marvelstudios
      

Comic-cover laat Vin Diesel als Bloodshot zien

Naast al het Marvel-geweld dat op je afgevuurd wordt heeft Wimpie een compleet andere stripheld die naar het witte doek komt: Bloodshot van Valiant Comics krijgt een eigen film in 2020 en Vin Diesel gaat het personage vertolken in de bioscoop. Middels onderstaande tweet krijgen we een vroege blik op Diesel als Angelo Mortalli, A.K.A. Bloodshot.

In de comics is Angelo Mortalli een gewetenloze moordenaar voor de mafia, maar hij wordt verraden door de familie waar hij voor werkt. Zijn voormalige werkgever probeert hem op te laten draaien voor een moord die hij niet gepleegd heeft, dus sluit hij een deal met de FBI om uit de gevangenis te blijven. Ook hier komt de familie waar Angelo voor werkte achter, hij wordt opnieuw verraden en als ‘vrijwilliger’ opgegeven voor Project Rising Spirit.

Zijn lichaam wordt geïnjecteerd met microscopische computertjes genaamd nanites, die Angelo’s geheugen wissen en opnieuw opbouwen. Ook herbouwen de nanites het lichaam van Mortalli, waardoor zijn lichaam compleet onder controle hebben. Zijn reflexen en kracht nemen flink toe, net als zijn gehoor. Ook kan hij elektronische apparaten manipuleren. Hij neemt de naam Bloodshot aan in zijn zoektocht naar wie hij was.

Bloodshot met Vin Diesel moet vanaf februari 2020 in de bioscopen draaien. Naast hem spelen ook Guy Pearce, Toby Kebell en Eiza Gonzalez.
         

Eerste blik op Ruby Rose als Batwoman

Ruby Rose maakt in december haar opwachting als Batwoman in de Arrowverse van The CW. Tijdens een crossover-event tussen Arrow, The Flash en Supergirl zullen veel gastoptredens van bekende personages plaatsvinden, waaronder dus Batwoman. De Amerikaanse omroep die de afleveringen van Arrow, The Flash en Supergirl uitzendt, brengt vandaag een eerste afbeelding van Rose als Kate Kane naar buiten. Ze lijkt precies op haar tegenhanger uit de comics, met lang rood haar en een zwart-rood kostuum:

Het Elseworlds crossover-event, zoals de samenkomst van de drie CW-series gaat heten, wordt uitgezonden van 9 tot en met 11 december. De CW heeft plannen voor een Elseworlds-serie, waarin ook Rose een rol zal spelen als Batwoman.

Zo, halverwege oktober is de vijfde Power Unlimited weer afgelopen. Check hieronder ook de videoversie van Super Power Unlimited, waarin Dennis en Wimpie het nieuws uit de wekelijkse tekstversie en wat andere superheldennieuws met je doornemen.

Super Power Unlimited Week 1

Super Power Unlimited Week 2

Super Power Unlimited Week 3

Super Power Unlimited Week 4

REACTIES (23) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord