Alle Sony PlayStation 4 E3 2018 geruchten 

Alle Sony PlayStation 4 E3 2018 geruchten 2018-06-05T10:04:02
De Sony PlayStation E3 2018 conference start dinsdag 12 juni om 3.00 uur ’s ochtends dus zet je wekker! PeterKoelewijn verzamelde alvast alle geruchten omtrent de E3 presentatie van PlayStation 4. Wat zien we zeker, wat zijn twijfelgevallen en wat is pure wanhoop?

Zekerheid

Death Stranding

Sony heeft bevestigd dat ze 4 exclusieve games in de spotlight gaan zetten tijdens de presentatie. Death Stranding is er daar een van dus Hideo Kojima’s bizarre project is sowieso een zekerheid. Minder zeker is of we eindelijk gameplay gaan zien van de game of dat Kojima weer een gelikt filmpje toont van Norman Reedus in z’n blootje.

Death Stranding

Spider-Man

De webslingeraar krijgt een exclusieve game voor PS4 later in het jaar, dus verwacht vet veel gameplay van Spider-Man tijdens de presentatie.

The Last of Us: Part 2 gameplay

Naughty Dog maakt zich klaar voor een The Last of Us 2 gameplay reveal tijdens de E3 presentatie. Is Ellie het nieuwe hoofdpersonage? En hoe zit het met Joel? Is er toch een geneesmiddel voor het virus ontdekt? Wordt dit de Citizen Kane 2 van games? We gaan er tijdens de presentatie achter komen!

Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima is de vierde en laatste game waar Sony groots mee uitpakt. Sucker Punch heeft prima superheldengames gemaakt in het verleden met inFamous, maar lukt hetzelfde met open world samoeraigame?

Call of Duty: Black Ops 4

PS4 is de populairste console onder COD-speler dus Activision krijgt vrijwel zeker screentime om Black Ops 4 te promoten. Met name Blackout Mode, gebaseerd op Battle Royale, kan hoge ogen gooien tijdens de presentatie.

Twijfel

Final Fantasy VII Remake trailer of gameplay

Square Enix is normaliter kind aan huis bij de Sony presentaties maar dit jaar houden ze hun eigen show. Dat maakt de kans gelijk kleiner dat Final Fantasy VII Remake zich laat zien, ondanks de PlayStation-roots. Het project heeft bovendien fikse vertraging opgelopen doordat er van ontwikkelteam is gewisseld. Krijgen we wel wat te zien van Cloud en z’n vriendjes?

Final Fantasy VII Remake

Kingdom Hearts III gameplay

Kingdom Hearts III zal groots aanwezig zijn op E3, met een speelbare demo plus de langverwachte onthulling van de releasedate! Hij komt zeker langs bij Square Enix in de presentatie, maar lukt het Sony om toch een eigen trailer te regelen, zoals voorheen?

God of War DLC plannen

God of War is een enorme hit maar gek genoeg heeft Sony Santa Monica nog nul informatie losgelaten over mogelijke singleplayer DLC. We weten in ieder geval dat ze extra content durven toe te voegen want de game heeft nu een vette Photo Mode. Game Director Cory Barlog heeft daarentegen aangegeven geen plannen te hebben voor korte termijn betaalde content. Moeten we geduldig wachten tot God of War 2 of tovert Sony toch een wit konijn met een rode tattoo uit de hoge hoed?

Een remaster van een klassieke PlayStation-game

Vaste prik de afgelopen jaren: een remaster van een klassieke PlayStation-franchise. Crash Bandicoot hebben we gehad, Spyro komt eraan en MediEvil is reeds aangekondigd. Heeft Sony op dit vlak nog een verrassing in petto? En welke PSX-franchise zouden jullie een nieuwe kans willen geven?

De nieuwe game van From Software

From Software werkt vermoedelijk aan een totaal nieuwe IP zoals Bloodborne ook was. Deze PS4-game is een fanfavorite; gaat Sony opnieuw voor exclusiviteit en wordt dat tijdens de presentatie onthuld?

Wanhoop!

PlayStation 5 reveal

PlayStation-baas John Kodera onthulde in een interview dat de PS4 z’n laatste levensjaren ingaat. De komende 3 jaar bereiden ze zich voor op de volgende stap wat uiteraard de PlayStation 5 zal zijn. De kans dat we ook maar iets van de next-gen PlayStation krijgen te zien deze E3, is bijna nul. Dikke vadsige wanhoop!

PlayStation 5

Horizon: Zero Dawn 2

Horizon: Zero Dawn was een hit en hoewel wij Hollanders ijverige werkers zijn, is de kans erg klein dat Horizon: Zero Dawn 2 gepresenteerd wordt. Guerrilla is er hoogstwaarschijnlijk nog lang niet klaar voor.

Knack 3

Knack 3 wordt uiteraard bewaard als system seller voor de PlayStation 5. Alleen Knack bestaat uit genoeg deeltjes om de next-gen power van de volgende console te showcasen!

Begrijpen waar Death Stranding over gaat

Geef het gewoon op! Zelfs Mads Mikkelsen snapt niet waar Hideo Kojima aan werkt en hij zit in de game! Omhels de waanzin!!!

Wanneer start de Sony PlayStation 4 E3 2018 presentatie? 

Datum: Dinsdag 12 juni

Tijd: 03.00 uur (Nederlandse tijd)

Livestream: Sony’s YouTube-pagina

 

Check ook welke geruchten er circuleren over de Microsoft E3 presentatie en de Nintendo E3 livestream! Power Unlimited is weer aanwezig op de E3, je kan alle info van de beurs vinden op www.pu.nl/e32018.

REACTIES (20) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord