10 gamepersonages waar Bas wel eens mee wil daten 

10 gamepersonages waar Bas wel eens mee wil daten 2017-02-14T16:40:34
De liefde wordt door marketingafdelingen wereldwijd weer eens op de kaart gezet. Omdat Bas nogal makkelijk te beïnvloeden is, gaat hij hier volop in mee en laat hij jullie weten met welke 10 gamepersonages hij wel eens wil daten.

Lt. Eva McKenna - Red Alert 3

Het team achter Red Alert 3 weet heel goed wat mij interesseert in een medemens, namelijk een geweldig uiterlijk en 0 inhoud. Dat is precies wat Eva McKenna heeft. Ze wordt vertolkt door het Britse model Gemma Atkinson en is echt een pareltje om alleen al naar te kijken. Eva McKenna lijkt me daarom een ideale dame om mee op date te nemen naar een sportwedstrijd. Je moet met haar niet te veel willen praten over ingewikkelde materie, maar vooral genieten van haar sterke kanten zoals haar uiterlijk en haar .... 

Kans op een succesvolle date: 15%

Red Alert 3 - Eva MeKenna

     

Leon S Kennedy - Resident Evil 4

Leon is stoer, knap en heeft een grafhekel aan zombies. Een totaalpakket dat mij wel aanspreekt. Leon heeft al het nodige meegemaakt in zijn leven en lijkt me daarom in een fase aangekomen dat hij echt aan zichzelf moet denken en daarmee dus aan de liefde van zijn leven. Omdat ik ook nog op zoek ben naar de ware, lijkt me een date met Leon een uitgelezen mogelijkheid om te zien of onze persoonlijkheden in elkaars verlengde liggen.

Kans op een succesvolle date: 60%

Resident Evil 4 - Leon S Kennedy

     

Aerith - Final Fantasy Crisis Core 7

Aerith is een echt meisjes-meisje. Ze houdt van het leven, geniet van de kleine dingen en heeft geen moeite met personages met rare kapsels. Ze kan dus prima een echte man in haar leven gebruiken die samen met haar van de gewone zaken in het leven wil genieten. Ik zie een date met Aerith voor me dat we samen gaan picknicken in bos ergens bij Lutjebroek waar we hand in hand kijken naar de wegen die de vlinders afleggen en genieten van de natuurlijke geur van de flora om ons heen. Het nadeel alleen is dat Aerith al is overleden en dat daten met doden personen voor mij niet meer zo interessant is.

Kans op een succesvolle date: 0,5%

Final Fantasy - Aerith

   

Birdo - Super Mario serie

Birdo is een onbegrepen karakter in het Mario universum. Het personage dat altijd als laatste wordt gekozen bij Mario Kart en inmiddels uitgegroeid is tot de sleur van Yoshi. Ik zie echter wel de voordelen van Birdo in. Ik weet namelijk hoe het is om met een grote neus te moeten leven en daarnaast is het natuurlijk wel handig om op een zondagochtend op te staan met een versgebakken dinosaurusomelet. Verder doet de ring die Birdo draagt mij vermoeden dat ze nog heel wat reserves heeft op de bank. Jep, ik ben stiekem een beetje een golddigger.

Kans op een succesvolle date: 80%

Birdo

     

Miranda Lawson - Mass Effect 2

Laat ik beginnen dat ik Mass Effect 2 niet veel heb gespeeld, want... tja ik vind er gewoon niet zoveel aan. Toch hebben 'trailers' mij overtuigd dat er weldegelijk positieve elementen aan de game zitten. Vooral de 'trailers' met Miranda Lawson wisten mij te overtuigen. Haar karakter, intelligentie en charisma spreken mij enorm aan. Oké laat ik er maar niet verder omheen lullen. Ze ziet er enorm goed uit en daar mag een jongen zoals ik toch ook stiekem van dromen. 

Kans op een succesvolle date: 17%

Mass Effect - Miranda

    

Booker DeWitt - BioShock Infinite

Booker DeWitt is een typische gewone man met een niet zo typisch extreem sexy uiterlijk. Zijn speciale krachten en strijdvaardigheid maken bij iedereen iets los en dus ook zeker bij mij. Daarnaast werd mij gevraagd om dit artikel niet te seksistisch te maken en heb ik daarom ook een hunk erin gestopt. Booker is iemand met echte diepgang waarmee je tot in het einde der tijde over zware materie kan filosoferen. Ik zie ons daarom tijdens onze eerste date al afdwalen naar de retoriek in het leven, terwijl we gezellig dineren in een van de chicste tapas gelegenheden in Toulouse.

Kans op een succesvolle date: 33%

Bioshock Infinite

       

Eva - Metal Gear Solid 3

Eva is een soldaat die in bikini de jungle in trekt. Hoewel ze Snake in het ootje weet te nemen, laat dit zien dat het niet alleen maar brains is bij deze knappe dame. Bas is ook niet alleen maar brains en daarom denk ik dat Eva en ik elkaar nauwelijks aan weten te vullen. Toch zie ik een goede toekomst voor ons in het verschiet. We zijn namelijk beide enorm aantrekkelijk en heb een overdosis aan charisma tot onze beschikking. Het wordt een gezellige eerste date als we elkaar leren kennen tijdens een vermakelijk dagje Tikibad.

Kans op een succesvolle date: 92%

Metal Gear Solid 3

      

Random Chick #5 - Dead or Alive Xtreme

Random Chick #5 is een vrouw die houdt van sporten en beweging en zich niet schaamt voor wat de omgeving van haar vindt. Ze draagt kattenoren omdat het kan en niet omdat ze onderdrukt wordt, zoals een bepaalde groep mensen denkt. Haar vrije geest en atletisch vermogen spreken mij enorm aan en dat is de reden waarom ik haar wil leren kennen. Ik zie onze eerste date daarom al helemaal voor me. Zo gaan we ons samen inschrijven voor het open NK beach korfbal waarna we na afloop genieten van een sportdrankje en verkennen we de duinen via een mountainbike tocht van 15 kilometer.

Kans op een succesvolle date: 100%

Dead or Alive Beach Volley

    

Poison Ivy - Batman: Arkham Knight

Als je een vrouw die er openlijk voor uitkomt dat katten awesome zijn, toch naar de achtergrond weet te duwen, dan ben je in mijn opinie iets bijzonders. Poison Ivy krijgt dit voor elkaar en laat Catwoman niet eens in mijn gedachte naar voren komen. Zij verdient daarom dus een date met mij. De kans van slagen acht ik echter niet zo groot omdat ik een kleine afkeer heb tegen vrouwen met schimmels, toch denk ik dat het een onvergetelijke dag gaat worden als wij gezamenlijk genieten van de kookkunsten van de de lokale brasserie waarbij Poison Ivy zelf voor de helft van de ingrediënten heeft gezorgd.

Kans op een succesvolle date: 12%

Batman Arkham

   

Triss - The Witcher 3

Iedere hitsige man die The Witcher 3 heeft gespeeld, plaatst zichzelf in het kamp #TeamYennefer of #TeamTriss. Voor iedereen die mijn Insta volgt, kan het geen verrassing zijn dat ik een #TeamTriss man ben. Knap, stoer en diepgaand, Triss tovert met haar emoties en misschien ziet ze in dat een toekomst met Geralt het niet gaat worden. Ik, het beste dat de wereld na Geralt te bieden heeft, ben klaar om haar met open armen te ontvangen en mijn emoties door haar te laten betoveren. Een date met Triss is mijn kans om haar eens te betoveren met charmes. Ik zie ons als samen naar de wedstrijd ADO Den Haag - Willem II gaan om na afloop de date af te sluiten in de bioscoop bij John Wick 2 .

Kans op een succesvolle date: 72%

The Witcher 3 - Triss

REACTIES (40) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord