Zwieren, zwaaien, plaatje draaien 

Zwieren, zwaaien, plaatje draaien 2012-09-17T12:54:48
Holy fock, wat is het heet! Terwijl het zweet met bakken via mijn rug m’n bilnaad instroomt moet er echter toch gewoon een Blog worden getikt, oftewel, the show must go on! Laat ik het deze keer eens een beetje over muziek hebben, de andere liefde naast gaming in mijn leven. Oke, en een beetje over games dan.

Voordat je nu hoogstaande stukjes tekst verwacht over de prachtige chansons van bla bla, nee! Ik ben namelijk net terug uit Terschelling en daar hebben ze het niet zo op die ‘zware’ muziek. Eigenlijk is het hoe dommer, des te beter op het feest eiland en zo één keer per jaar heb ik daar helemaal geen problemen mee. Sterker nog, het is eigenlijk best lekker om een week lang lekker dom te doen!

Terschelling is als een tweede thuis. Ik kom er al m’n hele leven en dat komt omdat we twee huisjes hebben in de familie. We kunnen dus zo ongeveer gaan wanneer we willen en in de zomermaanden ben ik er sowieso elk jaar even te vinden. Dat komt ook omdat mijn broertje de hele zomer werkt in de plaatselijke kroeg en daar kan ik dan een graantje van meepikken, oftewel gratis drank! You gotta love it.

Daarnaast heb ik zo de mogelijkheid om af en toe een plaatje te draaien! Meestal gebeurde dat zo aan het einde van de avond en dan is het wel lekker om even flink te beuken. Er waren een aantal tracks heel erg in trek dit jaar op Terschelling, (ondanks dat er een aantal al best oud zijn) dus laat ik wat voorbeelden geven. Je hebt toch geen reet te doen, dus zet je Dolby op 10 en begin met bouncen.

Brennan Heart is een hardstyle sensatie en twee van zijn nummers werden vaak aangevraagd. Het gaat om Just as Easy en Lose my Mind. Ik ben zelf niet zo van de hardstyle, maar ik moet toegeven dat dit echte knallers zijn zo op het einde van de avond met iets te veel vodka in je bloed.

De remix van DJ Isaac van We are Your Friends deed het ook goed en zelf vind ik Internet Friends van Knife Party ook nog steeds een ijzersterke plaat. Mijn absolute favoriet om mee af te sluiten is en blijft echter de bootleg van Art of Fighters met In For the Kill! Nogmaals, dit is nou niet bepaald ‘sophisticated’ muziek, maar het zijn gewoon een paar klappers die populair waren tijdens Terschelling 2012.

Nog heel even over games dan! Ik had echt even een vette RPG nodig om me door de zomer te trekken, aangezien er verder toch geen reet uitkwam. De keuze lag tussen Dragon’s Dogma en Kingdoms of Amalur: Reckoning. Het is uiteindelijk de laatste geworden, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik zeker op het begin niet echt onder de indruk was van de game.

Ik weet niet precies waar het aan lag, maar op de één of andere manier pakte Reckoning me niet echt. Misschien lag het aan het verhaal, of de cartoony graphics, of al dat slappe gelul van de villagers, ik weet het niet. Ik heb echter toch maar doorgespeeld en my god, daar ben ik blij om! Ik ben zwaar verslaafd aan de game en heb er een dikke 30 uur inzitten nu. Ik heb de main quests eigenlijk nog niet eens aangeraakt en ben alleen maar side quests en Faction quests aan het doen. Shit is freakin awesome!

Goed, genoeg gezweet bij de PC voor vandaag, ik ga wat verkoeling zoeken buiten. Ik heb wel zin om te gamen, maar dat is gewoon niet chill als het zo heet is, hebben jullie dat ook? Ik ga een biertje pakken in het zonnetje, proost!

Laterz,

Florian

REACTIES (23) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord