YO!POST! debuut 

YO!POST! debuut 2014-11-05T15:31:43

Het moment is daar! Ik ben ondertussen twee jaar werkzaam bij PU.nl en eindelijk mag ik dan doen waar ik écht goed in ben. Dat ik een beetje kan gamen en daarna enigszins fatsoenlijke volzinnen op virtueel papier krijg, is erg handig hoor, maar ik ben in de wieg gelegd voor iets groters. YO!POST! modderfokkers! Op het moment dat jullie dit lezen, hebben wij een YO!POST! opgenomen van hoogstwaarschijnlijk epische proporties, en ik zit gewoon naast Wouter.

“Roy, jongen, doe eens even rustig joh.” Ik hoor het jullie denken, en misschien hebben jullie ook wel een beetje gelijk, maar zeg nou zelf, wie van jullie wil er nou niet vereeuwigd worden in een productie vanjewelste? Zelfs Rikkert en Sterre shinen om de twee weken in stukjes die volgens sommigen volledig humorloos zijn. Gelukkig nemen we stagiairs dan ook niet aan op hun niveau van humor, want er wordt verdomd weinig gelachen tijdens het koffie halen.

YO!POST!

Maar even serieus, YO!POST! is een van de items op PU.nl van dermate hoge kwaliteit (als je van ontploffingen en proppen papier houd) waarvoor een hoop mensen op woensdagen naar de site snellen. Zo ook ik. Ik idoliseer de twee hosts, waarvan Wouter nu elke keer heel erg duidelijk maakt dat een van hen co-host is, want schijnbaar is de show verder volledig van Wouter. Dit doet hij vaak heel subtiel, dus het kan je ontgaan zijn, maar de woorden ‘DIT IS MIJN SHOW!’ die zachtjes van zijn lippen glijden, spreken toch wel boekdelen.

Na twee jaar mijn schouders eronder zetten en met een beetje hulp van ellebogenwerk mag ik plaatsnemen naast Wouter aan een tafel die ongetwijfeld veel te laag voor me is. Met een bekertje water voor me en genoeg poeder op mijn hoofd zodat J.J. Abrams niemand aan hoeft te klagen wegens schending van zijn lens flare copyright. Ik heb er zin in, dat is waar het op neer komt.

Lens flare

Uiteindelijk hoef ik gelukkig helemaal niks leuks te zeggen, want Jurjen ‘monteerboy’ Bakker plakt er hier en daar wel een leuk filmpje tussen. Op die manier hoef ik me gelukkig niet meer uit te sloven met hooggegrepen humoristische uitspraken als ‘Je bent zelf een pijltje naar beneden’. Bedankt alvast Jurjen, je haalt een flinke last van mijn schouders! Dus volgende week is het zover. Maar mocht je nu merken dat ik over mijn woorden struikel, dan komt dat door de druk verlichtende nipjes whiskey vlak voor de opnames. Dus ik zeg proost, en ik hoop dat ik de YO!POST! eer aan doe.

REACTIES (29) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord