Word jij de nieuwe Abonnee van de Maand

Word jij de nieuwe Abonnee van de Maand? 2015-07-09T15:58:20

Als je Power Unlimited leest, ken je de Abonnee van de Maand natuurlijk ook. Voordat we begonnen met deze rubriek deed ik al een oproepje voor abonnees die het tof vonden om wel eens een keertje in de PU te staan met hun gameroom. En of het nou een enorme verzameling games, een beker, een arcadekast, collectibles of talenten waren, iedereen heeft weer een uniek verhaal. Ik heb inmiddels heel wat plekken in Nederland bezocht (er waren geen Vlaamse aanmeldingen), want onze abonnees, jawel, die wonen overal.

Chris ontving me met een hele eetkamertafel vol PU's. Toen ik aankwam, kwam ik z'n vriendin nog tegen op straat met twee volle koffers...

Voor mij is het supertof om een keer per maand langs te gaan bij een van onze abo’s, te zien waar ze wonen, te horen welke games zij het liefst spelen, waarvan zij het meest genieten in de PU, maar vooral om gewoon effe kennis te maken, op de koffie te gaan. Zo heb ik in Gelderland bijna twee schapen op m’n motorkap gehad, toen ik op bezoek ging bij Assassin966, die vlakbij de Duitse grens woont en helemaal into esports is.

Bram vindt eSports echt geweldig. Deze beker is gewonnen op een LoL toernooi. Bram wist em te bemachtigen toen hij met een groot keukenmes de winnaar op de parkeerplaats opwachtte.

Ook reed ik over de afsluitdijk naar Menaam in Friesland, waar ik langs ging bij abonnee Michiel die een net twee weken oud zoontje op de arm had. Als beloning van mijn bezoekje kreeg ik een speciale beschuittaart. Ik ging ook langs bij de voor jullie ongetwijfeld bekende Thrawn een gesigneerde Star Wars cast foto op zijn kamer hangen en had zijn vader een fucking flipperkast in de woonkamer staan.

Marvins pa heeft een flipperkast in de woonkamer staan. Dat was zo tof dat we ervoor gingen poseren met de duim omhoog.

Toen kon ik laatst nog eens op de fiets naar Chris, een abonnee die bij mij op de hoek woont, en afgelopen maand ontmoette ik abonnee Plankton1997 die zo afgelegen woont dat hij de post maar 1 keer per week krijgt (’s nachts).

En zo had iedereen wel wat, ik heb Mario Kart gespeeld met DutchIMassacre op zijn massive 4K scherm, had Departed zijn garage geannexeerd voor een gameroom, heeft Squall een hele zolder vol met z’n gearchiveerde verzameling en staat ie nu met zijn kinderen in de PU en kon Christiaan alle nummers van Guitar Hero op Expert achter zijn hoofd spelen. Super handig.

Christiaan legde dus een gitaar in zijn nek. Hij sloeg zichzelf daarna met het gitaartje in z'n zak. Hij raakte toen alleen de lage noten.

En zo kan ik nog wel effe doorgaan. Tenminste, als ik het komende jaar nog bij jullie langs kan blijven komen! Want het lijstje vrijwilligers van de vorige keer begint een beetje op te drogen en ik heb natuurlijk wel adresjes nodig om heen te jakkeren.

Dus: Wil jij dat ik bij je langskom zodat je straks vereeuwigd wordt in de PU?

Stuur dan een mailtje naar redactie@pu.nl met ‘Abo van de maand’ als onderwerp met in de mail je naam, woonplaats, telefoonnummer, abonneenummer en wat voor bijzonders je in je gameroom hebt staan, of welke talenten je hebt, of juist waarom het bij echt heel kut is om te gamen. Alles mag!

Dus kom maar op met die mails!

Op bezoek bij Bram in Gelderland maakte ik een selfie met een vinger voor de camera. Bel de politie maar als het je niet bevalt.

REACTIES (35) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord