Wat een maand... Wat een pu! 

Wat een maand... Wat een pu! 2013-09-18T15:04:41

Een deel van jullie zal wel hebben meegekregen dat onze uitgeverij afgelopen maand failliet is gegaan. Heel vervelend, zeker voor een deel van onze collega’s die bij minder succesvolle bladen/sites werk(t)en. Wij bij PU wisten al snel dat we gewoon door zouden kunnen gaan omdat de overnamekandidaten voor ons bij wijze van spreken in de rij stonden. Toch, het gaf een hoop gedoe en onrust, dus we zijn blij dat de nieuwe uitgever bekend is, en we weer met volle kracht vooruit kunnen.

Dat laatste brengen we meteen in de praktijk met een absoluut topnummer. PU 238 staat echt strotjevol supergames en toffe specials. Ik zal niet al het gras voor m’n eigen voeten wegmaaien (ik hoop het komende nummer nog deze week in Bladeren met Ed te kunnen bespreken), maar voor de eerste keer is het ons gelukt om de review van een GTA (vijf pagina’s!) in een PU te krijgen die zo dicht op de releasedatum van de game ligt. Datzelfde geldt in nog sterkere mate voor FIFA 14, waarvan we de review hebben, dik voor de game in de winkels ligt.

Ede pwerpony in je face

Maar als je dacht dat het daarbij bleef, heb je het mis want vrijwel alle games die we in het komende nummer reviewen (ik moet me echt inhouden om ze niet te noemen), mogen het stempel topgame dragen, en dan heb ik ’t nog niet eens over de coverview gehad.

Als ik je dan ook nog eens vertel dat we een uitgebreide Gamescom special hebben, Samuel z’n Gamemonument met jullie deelt en Wouter in de Regiestoel z’n eigen spel heeft bedacht, dan moet je het toch met me eens zijn dat we, ondanks dat hier en daar wat schijt de ventilator raakte, een van de beste PU’s van dit jaar hebben afgeleverd. Ik hoop van harte dat jullie dat straks met me eens zullen zijn. 

REACTIES (43) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord