Wat is de beste PS3 headset? 

Wat is de beste PS3 headset? 2012-09-17T13:12:46
We hebben flink wat gegamed tegen jullie. Halo, Medal of Honor en vorige week nog Call of Duty Black Ops. Het PU-TV item komt binnenkort online! Het was dikke pret, moet ik eerlijk zeggen. Helemaal omdat ik de game zo langzamerhand een beetje door begin te krijgen. Ik level nog niet echt snel, want ik speel de Xbox 360 en PS3 versies door elkaar. Hoewel ik volkomen platformvoorkeurloos ben, moet ik je eerlijk bekennen dat ik Black Ops het liefst op de 360 speel. Daar ben ik nu level 22 en op de PS3 pas 12. Dat heeft verschillende redenen.
We hebben flink wat gegamed tegen jullie. Halo, Medal of Honor en vorige week nog Call of Duty Black Ops. Het PU-TV item komt binnenkort online! Het was dikke pret, moet ik eerlijk zeggen. Helemaal omdat ik de game zo langzamerhand een beetje door begin te krijgen. Ik level nog niet echt snel, want ik speel de Xbox 360 en PS3 versies door elkaar. Hoewel ik volkomen platformvoorkeurloos ben, moet ik je eerlijk bekennen dat ik Black Ops het liefst op de 360 speel. Daar ben ik nu level 22 en op de PS3 pas 12.

Dat heeft verschillende redenen.
Ten eerste spelen meer maten van me de game op de Xbox. Een volledig willekeurige reden dus.
Ten tweede vind ik de controller iets relaxter van de 360 in het algemeen. De knuppeltjes kan ik wat meer waarderen op de een of andere manier. Helemaal met shooters.
Ten derde betaal je voor Xbox Live. Dat is eigenlijk een nadeel, maar in het geval van Black Ops juist een heel sterk punt, want op de PS3 heb ik gewoon veel meer moeite om een potje af te maken zonder dat iemand z’n host ermee kapt. Het klapt er net iets te vaak uit op de PS3.
Maar het grootste voordeel vind ik de headset. De PS3 heeft een slick dingetje, maar ik heb er grote problemen mee. Omdat ik thuis twee PS3’s heb, moet ik elke keer weer syncen en daarnaast is het ding bijna altijd leeg! Alsof dat niet genoeg is, zit die headset voor geen ene meter. Alsof een worm je oor aan het penetreren is. Het zit voor geen ene meter en uiteindelijk flikkert ie eruit. En die kut piepjes als je ‘m aan zet.
De Xbox 360 headset is een cheap-ass ding met een draad en hij gaat vaak stuk, maar het zit tenminste comfortabel!
 

Goed, ik speel Black Ops dus op de Xbox 360. Maar toch wil ik af en toe met m’n PS3 matties spelen. Jeroen is bijvoorbeeld zo’n PS3 only dude. Maar dan haak ik af op het moment dat ik de headset aanzet. Met andere woorden: ik heb een goede headset nodig voor m’n PS3! Hij moet zoveel mogelijk lijken op die van de 360. Je moet ‘m dus OP DE KOP zetten. Een draadje vind ik geen probleem. Zo’n rond geval wat OM JE OOR zit, vind ik dus echt helemaal niets. Gewoon op de kop zetten en lullen zonder gezeik met met bluetooth.

Hebben jullie tips voor me welke headset ik moet kopen? Want misschien zet ik de PS3 dan weer eens op voor Black Ops.

Later,

Maarten

REACTIES (0) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord