Vakantie en weer terug 

Vakantie en weer terug 2013-08-10T01:35:01

Vakantie, ik was even vergeten hoe zoiets ook alweer aanvoelt. Maar nu weet ik het weer want ik ben net versch terug van een kleine Europa trip met mijn vriendin. Gewoon een beetje in de auto rondkarren van camping naar camping met af een toe een stad en hostel voor de afwisseling. Zo hebben wij Duitsland, Tsjechië en Slowakije netjes doorlopen.Tijdens deze trip heb ik de volgende zaken geleerd, laat ik ze meteen maar delen:

  • De Duitse stad Heidelberg is best cool, helemaal als je er student bent; luxe voorzieningen, bezienswaardigheden overal, goed vretuh en dertigduizend toko's om sfeervol bier weg te werken
  • Tsjechië en Slowakije zijn echt barbaarse landen
  • Dat wil zeggen; als je van games en/of films houdt, ben je daar echt de sigaar
  • Ook smaakvolle kleding en muziek lijkt er aardig uitgestorven
  • Vleesch en bieren daarentegen; zeer smaakvol en bijna gratis!
  • Praag is wel uitermate hip en biedt vertier voor ieder
  • Infinity Blade 2 en Sword & Sorcery zijn toffe spellekes
  • Slowaken delen graag alles
  • Ze eten zo mee met alles wat je op de BBQ gooit
  • Vervolgens komen ze je tot diep in de nacht elk uur shotjes en bier aanbieden

Heidel

Leerzaam dus en niet te vergeten lachen, gieren, brullen, vreten, zuipen, chillen en meer vertierlijke zaken. Vakantie is zo slecht nog niet. Het is sowieso een kleine verademing om gewoon effe twee weken geen internet en televisie te hebben. Dan realiseer je je weer hoeveel spam je brein dagelijks eigenlijk wel niet verwerkt. Alleen al bij de dagelijkse Facebookcheck sterft er een ruim aantal hersencellen af wegens het lezen van onvoorstelbaar oninteressante berichten. Eenzelfde gebeurt tijdens een gemiddeld rondje tv zappen. Gelukkig heb je het zelf in de hand en mag ik blog's als deze schrijven in mijn heerlijke, niet schreeuwerige, spamloze tekstverwerker.

Praag

Enfin, terug zijn in de normale omgeving heeft uiteraard ook zo zijn voordelen. Ten eerste, gamen uiteraard. Spellekes op de iPhone zijn leuk maar een vervanging van het in de mancave zitten, is het amper. Voordat de werkweek weer officieel begint, ga ik dit weekend mooi het laatste stuk van Limbo doorlopen. Daarnaast duik ik graag weer even in de wereld van Dead Red Redemption. Spelunky zit ondertussen op de reservebank.

LimboYo
Ondertussen ook leuk: niet meer je tent hoeven op te zetten, in een huis wonen en in je eigen bed slapen. Verder natuurlijk lekker aan de slag voor PU.nl. Verwacht vanaf volgende week om te beginnen voorzichtig de nodige features. Voor nu sluit ik af met ltrs en tot snel!

 

 

REACTIES (28) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord