Vakantie! 

Vakantie! 2012-09-17T12:55:14
Zo, de laatste loodjes zitten er op. Hoewel er nog wel het een en ander gefinetuned moet worden, is de PU wat mij betreft zo’n beetje klaar. Op het laatste nippertje kon ook de first look over XCOM: Enemy Unknown nog mee. Creds voor Wouter die het verhaal tijdens z’n vlucht vanuit de VS heeft geschreven.

Een andere last-minute was de coverview, waarvoor Samuel helemaal naar Japan vloog! Die gast miste op de heenreis het vliegtuig, waardoor er allerlei noodscenario’s uit de kast moesten worden getrokken, maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen.
 
Voor mij is het nog één weekje buffelen en dan ga ik op vakantie. Een spannend weekje ook, want mijn zoon Koen speelt het Nederlands Kampioenschap tennis (t/m 16 jaar) waarvoor hij als vierde is geplaatst, dus hopelijk gaat hij heel ver komen.
 
Deze keer neemt niet Jurjen mijn werk over tijdens mijn vakantie, maar doet Peter Koelewijn dat. Jullie kennen ‘m vast wel van PU.nl, en ik heb er alle vertrouwen in dat die gast er een mooie PU van maakt.
 
Ik denk dat ik nog één keer Bladeren met Ed doe voor de site, en dan vertrek ik naar Portugal, een land waar ik nog nooit geweest ben. Heb trouwens geen idee waar ik in Portugal beland, mijn vrouw regelt namelijk altijd de vakanties. Da’s het verschil met m’n werk, waar ik alles weet, regel en beslis, terwijl ik thuis niks te vertellen heb.….
 
Op het moment dat ik dit schrijf, zit ik ‘staande bij’ voor de vormgeving voor de laatste probleempjes en vragen, en komt er net een msn binnen met een moeilijke vraag. Sorry, dat heeft even voorrang, dus ik rond mijn blog nu snel af.
 
Dus, wat mij betreft tot volgende week met Bladeren met Ed, en voor zover van toepassing nog een prettige vakantie!
 
Ed
 

REACTIES (32) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord