'Tis mooi geweest 

'Tis mooi geweest 2017-07-28T16:08:18

Het is bijna niet te bevatten dat het al zes maanden geleden is dat ik door 'Fernando' werd gebeld dat ik aangenomen was als stagiair bij Power Unlimited. Ik had geen idee wat ik moest verwachten en of ik me wel op mijn plek zou voelen. Gelukkig voelde ik me op de eerste dag al prima thuis en kreeg ik al snel te horen dat Wouter wel even aan me moest wennen. Hij had voorheen namelijk altijd te maken gehad met wat meer introverte, stille gamers en ik had een net iets te grote mond.

Maar de tijd tikt door en wanneer iedereen aan elkaar gewend was, verliep het gelukkig allemaal soepel. Ik wil dan ook iedereen op de redactie bedanken voor alles wat ik heb geleerd. Wouter voor iedere keer dat hij 'Yo-ho' zei als hij 's ochtends binnenkwam, Tjeerd voor al zijn woordgrappen, Martin voor de kansen, Dennis voor de strakkere planning, Lucas voor de ondersteuning, Michiel voor het advies, Ed voor de drie keer dat hij iets zei, Aryaty voor de acties, Kevin voor de lunches en Floris voor de eerste week van mijn stage waar hij mij alles heeft geleerd. Ook een shout-out naar mijn medestagiairs Brian, Jacco en Eline, ik had geen betere stage-buddies kunnen wensen. Last but not least ook nog een laatste bedankje aan jullie, de community, die dit avontuur en in het bijzonder E3 2017 extra speciaal hebben gemaakt.

DANKUWEL

Maar helaas, aan alles komt een einde. Er is ongetwijfeld de komende tijd nog wel iets van mij te lezen op een van onze drie sites en daarnaast ben ik natuurlijk altijd in de reacties onder artikelen of de Discord-groep van de community te vinden. Voor nu rest er nog maar één ding en dat is succes wensen aan onze nieuwe boy Tingle! En vier weken vakantie vieren natuurlijk ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Succes Tingle!

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATEEEEEEERSSSS

REACTIES (61) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord