Teunis is dood, lang leve Roy 

Teunis is dood, lang leve Roy 2013-07-01T12:02:46

Een aantal van jullie zal het al in de nieuwsbrief gelezen hebben, maar afgelopen vrijdag was mijn laatste stagedag. Die dag is gekomen en gegaan, maar de emoties zijn nooit heel hoog opgelopen. Voornamelijk omdat we mannen zijn, en emoties zijn voor meisjes, maar ook omdat het technisch gezien niet mijn laatste dag was. Zoals jullie nu zien, zal ik voor een niet nader te bepalen tijd freelancen voor PU.nl.

Dat betekent bloggen, features schrijven en naar mezelf refereren in de derde persoon in de Nachtwacht. Nu spreekt het natuurlijk voor zich dat ik daar verdomd veel zin in heb! Voornamelijk omdat ik mijn eigen doopnaam weer mag gebruiken en deze in dezelfde ademtocht kan noemen met bijvoorbeeld een PeterKoelewijn, Nick en Florian. Waardig, dat ben ik. Tenminste, ik hoop dat ik dat het afgelopen half jaar bewezen heb. Ook al is het misschien moeilijk om iemand die zo nu en dan een pijl op zijn hoofd schildert serieus te nemen...

Animecon

De stage was hard werken en samen met mijn partner in crime Trees Z. hebben we een half jaar flink onze schouders onder PU.nl gezet. Volgens mij is het allemaal even goed uit de verf gekomen als bontjassen tijdens een PETA bijeenkomst. Alle dikste aankondigingen heb ik van dichtbij meegemaakt en verslag over mogen doen; de reveals van de PlayStation 4, Xbox One en de E3. Het heeft me af en toe wat uurtjes slaap gekost, maar zoals we allemaal weten, is slapen tijdverspilling.

Een van de beste dingen aan deze baan is dat ik eindelijk weer tijd heb om te gamen, want als je de hele dag schrijft over games, is het niet altijd het eerste wat je doet als je thuiskomt. Ga maar eens in een friettent werken, dan merk je ook wel dat je veel minder friet eet in je vrije tijd. Natuurlijk is het nog steeds mijn voornaamste hobby, en de komende tijd ga ik dan ook wat achterstallig werk inhalen. Zo wachten o.a. BioShock: Infinite, Ni No Kuni, The Last of Us en een willekeurige iemands moeder nog op me. Hashtag ZININ!

Een van de mooiste dingen van schrijven voor PU.nl vond ik altijd de interactie met de PUmmunity, dus laten we dat gewoon lekker even voortzetten. Ook vind ik het nu een goed moment om iets anders te bekennen: Ik heb verdomd weinig koffie gehaald voor Wouter! Hij is er niet blij mee, maar wat zal ik zeggen? Yolo? Of nog beter: “sorry Wouter.”

Koffie

Nu weet de wereld het: Teunis is dood. Lang leve Roy! Opnieuw aangenaam kennis te maken, het genoegen is geheel aan mijn kant! Jullie zullen mijn kale knar dus nog vaak genoeg zien boven een spitsvondig artikel op PU.nl of, als de sterren goed staan, in een PU LIVE. Dus ik hef het glas op een glorieuze toekomst vol games en teksten daarover! Nu nog een paar uitroeptekens om mijn enthousiasme aan te duiden!!!

Roy!!!

REACTIES (75) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord