Te veel games

Te veel games! 2014-10-06T13:04:40

Ja, de zomer is voorbij en eigenlijk vind ik dat helemaal niet erg. Het warme weer, de lekker middagjes buiten en het genieten van een tochtje op de fiets gaan gemist worden, maar nu er weer riante stapel met games uitkomt die ik allemaal gespeeld moet hebben, kan ik mijn geluk niet op. Sinds vorige week is voor mij het gamesseizoen weer officieel afgetrapt. In één week tijd zijn we verblijd met spellen als Middle-earth: Shadow of Mordor, FIFA 15, Forza Horizon 2, Super Smash Bros. voor de 3DS en Alien: Isolation.

Inmiddels heb ik FIFA 15 en Shadow of Mordor al in huis gehaald en is de Lord of the Rings game uitgespeeld. Toch ben ik nog zeker niet klaar met deze titel want er moeten nog de nodige Uruks worden verslagen of van de troon worden gestoten. Over FIFA 15 hoef ik niet eens te beginnen met wat ik allemaal nog uit de game wil halen.

Shadow of Mordor

In de eerste week van het gamesseizoen loop ik dus al tegen een behoorlijke achterstand aan, want ook Forza Horizon 2, Super Smash Bros en Hyrule Warriors moeten echt door mij opgepakt worden. Vooral Hyrule Warriors wil ik gespeeld hebben, al is het alleen maar om het feit dat je de maan bovenop een vijand kan gooien. Verder is er nog sprake van een 'klein' lijstje met digitaal amusement dat dit jaar nog gespeeld gaat worden:

  • Far Cry 4
  • GTA V
  • Borderlands: The Pre-Sequel
  • The Crew
  • Assassin's Creed: Unity
  • Super Smash Bros. voor Wii U
  • DriveClub
  • Project Cars
  • Pokémon Omega Ruby

Het ziet er dus niet bepaald rooskleurig uit voor mijn poeplap, maar dat maakt de gamer die zich in mij schuilt meer dan goed. Tijd om bij te komen is er aan het eind van het jaar nauwelijks, want dan moet ik gaan beginnen met afstuderen en staan de eerste titels van 2015 alweer klaar om mij te entertainen. Zo mag ik Evolve, The Witcher 3, The Order 1886 en GTA V (PC) alvast inplannen voor mijn begroting in begin 2015.

Far Cry 4

Ik heb er écht weer zin in, die avondjes lekker gamen en nieuwe werelden verkennen. Dit is ook voor het eerst dat ik blij ben dat er nog geen Fallout 4 of Uncharted 4 aan zit te komen, want waar haal ik nog de tijd vandaan om ook die spellen volledig tot hun recht te laten komen. Ieder najaar is het weer hetzelfde liedje. De bomen besluiten om het treinverkeer te pesten met vallende bladeren, terwijl de gamer zich klaarmaakt voor een shitload aan nieuwe spellen.

Dit jaar worden de retro uitstapjes naar Majora's Mask en Donkey Kong Country 1 en 2 maar even overgeslagen. Volgend jaar is er weer genoeg tijd voor ze, zo hoop ik. Het einde van het jaar komt in zicht, alleen nog niet voor de gamer. Hij gaat nu juist overuren maken zoveel als hij kan. Ik heb er écht zin in!

REACTIES (54) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord