Surprise party en E3 aftershock 

Surprise party en E3 aftershock 2012-09-17T12:56:30
Of ik het nou wil of niet, over precies twee weken word ik 30 jaar oud. Het liefst zou ik het ontkennen, want ik vind het gewoon een verdomd lelijke leeftijd, maar daar dachten andere mensen heel anders over. Zo kreeg ik gisteren avond dan ook de surprise van m’n leven toen ineens het hele huis van m’n vriendin vol stond met vrienden en familie!

Mijn ontzettend lieve vriendin vond het een leuk idee om de hele bende bij elkaar te brengen om mij vervolgens de tering te laten schrikken. Al twee maanden was ze dan ook al achter mijn rug om bezig met het voorbereiden van het feest en daar verdient ze eeuwig respect voor. Zelfs de PU wist er van en heeft er dan ook alles aan gedaan om mij geen werk te laten doen gisteren en afgelopen nacht! Lekker bezig jongens, ik had echt helemaal niks door.

Goed, afgelopen avond werd er dus flink gezopen en gelachen om mijn verbaasde kop en het was een zeer geslaagd feestje. Ik wil nog steeds geen 30 worden, maar het feest heeft de boel aanzienlijk verzacht. Buiten dat heb ik er echt fokkin veel M&M’s aan overgehouden! Ik heb een zware M&M’s verslaving en heb ooit met mijn stomme harses gezegd dat ik het wel cool zou vinden om een hele grote bak vol met M&M’s op m’n tafel te hebben. De aanwezige op het feest hebben dan ook zakken M&M’s meegenomen en het resultaat zie je hieronder op de foto!

Goed, klaar nu met de verrassing van de century en on with the show! De E3 is net achter de rug en ook ik heb absoluut weer genoten van alle vette nieuwe games, trailers en nieuwtjes vanuit Los Angeles. Het was een beetje zuur dat ik net niet mee kon naar L.A. dit jaar, maar dat wil niet zeggen dat ook ik niet watertandend achter m’n beeldscherm naar Assassin’s Creed 3, Gears of War: Judgment, Tomb Raider, Beyond: Two Souls, The Last of Us, God of War: Ascension, Watch Dogs en nog veel meer zat te kijken.

Het is ook heel erg tof om in de E3 tijd te kunnen werken bij de PU. Er is voor ons geen betere tijd om de site helemaal vol te knallen met vette shit en dat hebben we dan ook als een dwaas gedaan! Zo’n beetje alle content die je tijdens de E3 hebt gezien is gepost door de trouwe PU.nl freelancers en dat was een shitload aan werk kan ik je melden. Jan bedankte in zijn Blog dan ook al alle mensen die aanwezig waren in Los Angeles, maar bij deze zet ik PU.nl helden Jokko, PeterKoelewijn en Graddus even in het zonnetje. Het was awesome jongens en volgend jaar doen we het gewoon keihard weer!

Tot slot nog even het volgende! Je zou het niet zeggen, maar we zitten toch echt in de zomermaanden en dat betekent dat er niet zo heel veel vette games uit komen. Ik heb dan ook besloten mezelf te verliezen in een RPG die ik nog niet heb gespeeld. Wat denken jullie, kan ik dat beter doen met Kingdoms of Amalur: Reckoning of toch Dragon’s Dogma? Let me know!

Laterz,

Florian

REACTIES (36) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord