So long, and thanks for all the PU's 

So long, and thanks for all the PU's 2015-01-29T15:33:40

'Hè? Wat? Afscheidsblog?' Dit was vorige week min of meer mijn reactie richting Nino, want man, het afgelopen halfjaar had voor mijn gevoel net zo goed een maandje kunnen duren. Maar helaas, ik moet echt toe gaan geven aan de realiteit; vanaf volgende week ben ik doordeweeks weer gewoon op mijn studie in Leiden te vinden, en niet meer op de gezelligste redactie van Nederland. En ik baal ontzettend, want wat ga ik het hier missen. Die constante stroom aan woordgrapjes van Tjeerd. Een lachende Rikkert die het zoveelste flauwe .gifje heeft gevonden. De willekeurige geluidjes vanuit de hoek waar Wouter zit. De "Omg, Halo's" van Krijn. Ja, zelfs Nino's standaard "ga eens aan het werk!" ga ik missen.

Maar ik heb nog nooit zo veel plezier gehad in werken. Ik zou het ook bijna geen 'werken' meer willen noemen, want ik combineerde twee van mijn grootste hobby's met elkaar; gamen en schrijven. Zo heb ik me heerlijk uitgeleefd in een aantal nieuwtjes en prijsvragen, en in de drie features die ik gemaakt heb; De Hilarische Bugs in Assassin's Creed Unity, mijn HYPU voor No Man's Sky en De Engste Indie Horror-Games. Overigens hoop ik dat die laatste feature het ooit voor elkaar krijgt om Tjeerd mét Oculus Rift Dreadhalls te laten spelen. Ik zou er tien kilo goud en twee baardharen van Nino voor over hebben om dat te zien.

Daarnaast heb ik me hier ontelbare keren kapotgelachen om woordgrappen, gifjes, nog meer woordgrappen en andere reacties van jullie. Want jullie, PUmmunity, maakten uiteraard ook een groot deel uit van het plezier in mijn stage. Ookal heb ik nooit echt tijd gehad om veel rond te hangen in het Community-gedeelte van de website, ik heb een hele haffel (ja, ik gebruik hem gewoon weer) aan grappige maar ook leerzame reacties van jullie gekregen op mijn stukjes, en heb ik maar weinig echte negativiteit kunnen bespeuren. Chapeau! (Bovendien waren jullie niet alleen op de site gezellig aanwezig, maar ook tijdens de Twitch-streams heb ik genoten van de oneindige droogheid. Ook al werd het soms wat Link, er is nog nooit iemand Bowser geworden dan dat nodig was.)

©ToastIsMyName

Ik zou dus heel graag, als een Amerikaanse TV-Sterre, iedereen persoonlijk bedanken, maar aangezien jullie met zó veel zijn overschrijd ik daardoor waarschijnlijk het teken-limiet van ons CMS. Ik beloof overigens wel dat ik in de comment-secties en de Twitch-chats zal blijven rondhangen, al dan iets minder frequent dan nu. Jullie zullen dus alleen wat bandshirts en skinny jeans missen in de aankomende PU-TV items, maar daarvoor ben je hier toch niet.

Oké, één speciaal bedankje dan. Voor mijn andere helft, de voltooier van mijn ziel en de linker kant van mijn halve hartjes-ketting; Rikkert. So long, and thanks for all the laughs. En stop eens met vuiltjes in mijn ogen blazen. ಥ_ಥ

©EsmeeOtter

REACTIES (125) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord