Nieuwe stagiairs: We zoeken JOU

Nieuwe stagiairs: We zoeken JOU! 2013-05-02T11:08:48

Een nieuwe Battle of the Stagiairs staat op het punt los te barsten! Ward en ik gaan weer twee kersverse uitverkorenen, eh... uitkiezen die tegen elkaar zullen strijden om de titel 'Beste PU.nl Stagiair'; een begeerde, hoge status mogen we wel zeggen.

Trees in mijn hoek en Teunis in Ward z'n corner, hebben inmiddels al zo'n 4 maanden lang tegen elkaar gestreden en dat ging er hard aan toe, dames en heren! Fikkende toetsenborden en exploderende muizen; geen van beide wilde onderdoen voor de ander. En de Battle is nog niet uitgebattled, want ze hebben nog twee maanden om te bewijzen wie de betere is...

Trees vs Teunis

Okay, okay! Eigenlijk hebben de twee stagiairs T en T gebroederlijk naast elkaar prachtige content gecreëerd voor PU.nl, samengewerkt als een goede geoliede, 'gamejournalistiek' correcte machine. En dat was natuurlijk precies de bedoeling van de eerste keer in 5 jaar dat we weer twee stagiairs op de geschreven content van PU.nl hebben zitten: ZUSAMMENARBEIT. We love it when a plan comes together!

Trees loves Teunis

Het moment dat we weer op zoek moeten naar twee vervangers komt met rasse schreden naderbij, want ik ga over een tijdje afscheid nemen van wat alweer m'n *steekt een natte vinger in de lucht* 11de of 12de stagiair is. Maar een -hoogstwaarschijnlijk- uiterst emotionele afscheidsblog komt later wel, dit is een rekruteerblog!

Ben jij een HBO-student en op zoek naar een stage van een half jaar? Mail dan naar stagiairpu2@hub.nl en overtuig ons dat jij de stagiair bent die we zoeken!

Check hieronder het profiel van het soort potentiële stagiair waar ik naar op zoek ben:

Stagiairs Naam: Door ons te bepalen.
Skills: Weet fucking veel over games, kan aardig schrijven (geniaal schrijven leer ik je wel) en kan blind een Xbox 360 aansluiten binnen 30 seconden. Okay, dat laatste hoeft niet (per se).
Opleiding: Minimaal HBO, het liefst iets media- of journalistiek-gerelateerd, maar we hebben ook studenten Communicatie, Oriëntaalse Talen en zelfs Game Design gehad. Zolang je die skills van hierboven maar hebt!
Beschikbaarheid: Je hebt tussen halverwege juni en november even een half jaar niets te doen en gaat hier FULL-TIME aan deen arbeid.
Bijzonderheden: We willen liever geen stagiairs van boven de 90 jaar oud (hoewel... hoe vet zou dat zijn!?), maar voor de rest zijn we best wel tolerant. Man, vrouw, ruimtewezen of ork; iedereen die kan schrijven als een malle, maakt kans.

Ward wil ongeveer wel hetzelfde neem ik aan, wat betekent dat er DUBBEL kans is dat je stage mag lopen bij het, met grote afstand, coolste bedrijf in Nederland! Je moet wel hard werken, je zit zeker niet de hele dag te gamen hier, maar er valt onnoemelijk veel te leren en je mag werken aan de allermooiste site op het gebied van games. Fuck, ik wilde dat ik het zelf nog een keer kon doen!

Deze stage WIL JE! Vraag maar aan Florian, Nick, PeterKoelewijn, Graddus, Jokko, Ward en Maarten.

REACTIES (77) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord