Los Angeles report 

Los Angeles report 2013-08-20T15:31:50
Ik werd vanochtend wakker om 06:49. Dat is natuurlijk veel te vroeg, maar het was ook geen natuurlijke ochtendstond. Het kwam namelijk door de keiharde sirenes van de politieauto’s die over Sunset Boulevard scheurden. Dat bevestigt alleen maar het beeld dat ik tot nu toe van Hollywood heb: het is een grote filmset waar teveel rijke gasten met hele vette wagens rondrijden.

Maar goed, daar zal ik jullie verder niet mee lastig vallen. Vanochtend hadden we eerst een perspresentatie van Activision. De naam van Wouter en mij kwam niet voor op de gastenlijst, maar door tactvol optreden van Jan konden we wel naar binnen. Dat was een straffe actie van Jan. Jan, bedankt!

Bij de Activision meeting kregen we natuurlijk heel wat nieuwe shit te horen, dat we jullie helaas nog niet mogen vertellen. We hebben een papiertje moeten ondertekenen dat we alles dat we gezien en gehoord hebben pas om woensdag ochtend vanaf 9 uur mogen publiceren. Dat is woensdag 18:00 uur bij jullie dus. Zo vertelden ze bijvoorbeeld.. oh nee, fuck dat mag dus niet. Die houden jullie van ons tegoed!

Daarna gingen we naar een shopping mall waar we even wat nieuwe sneakers en shirtjes dachten te scoren. Niet dus, want we kwamen in een winkelcentrumpje dat alleen maar bestond uit fokking vreettentjes! Je kunt aan alles zien dat die Amerikanen maar op een ding kunnen bouwen en dat is hun eetpatroon. Dat hebben ze namelijk niet. Ze eten gewoon alles wat ze tegenkomen en het liefst zo vet en zo veel mogelijk. En daar doe ik gewoon een week lang aan mee.

Aan het eind van de middag was er de presentatie van Sony. Best opmerkelijk dat die gasten van Sony nu toch terugvallen op die ‘ouwe vertrouwde’ PS2 controller. Best jammer, want ik had eigenlijk best eens met die bananen controller willen spelen. Nu zal ik nooit weten of dat ding nu echt zo kut is als het grote publiek zegt. Aan de andere kant; nu weet ik tenminste dat we een controller krijgen die goed in de hand ligt, dat dan weer wel. Wat ook wel tof is, maar ook opmerkelijk, is dat de PS3 controller wel erg veel Wii trekjes heeft. En dan bedoel ik natuurlijk die bewegingsshit enzo. (nogmaals, check de Nachtwacht van Wouter) Wat vinden jullie daar nou van?

Ons hotel heeft een dakterras en hoewel Los Angeles vaak onder een dikke laag smog ligt, komt er af en toe nog wel een straaltje zonlicht doorheen. Reden genoeg om het zwembad op het dak even uit te proberen. Daarna hebben we wat gegeten bij Miyagi’s. Een eetpaleis waar in het weekend al die Hollywood sterretjes komen eten volgens iedereen. Daar viel bijzonder weinig van te merken. Ik moest een heel fokking uur wachten op mijn twee reepjes kip met asperge! Oke, het was wel lekker, maar toch. :-)

Toen iedereen maar aan zijn weg naar huis begon, moesten Wouter en ik nog mee naar The Standard. Samen met Jan en JJ. The Standard is een van de hipste tenten in Los Angeles volgens de heren. Dat was onder andere waarneembaar door het de wijven die met een belachelijke hoeveelheid air rondliepen op zoek naar een gast met een goldcard. Het was ook waarneembaar aan de lijpe toeristen die allemaal even komen kijken of die tent echt zo hip is en als laatste was het merkbaar aan de rekening die we.. correctie.. die JJ betaalde. Bedankt JJ!

Nu moet ik slapen. Want het is helaas alweer veel te laat geworden. Het is op het moment van schrijven nu vier uur in de nacht en om 7 uur gaat de wekker alweer.

Latertjes!

Maarten

REACTIES (0) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord