Lezen en lopen 

Lezen en lopen 2012-09-17T12:57:46
Je hebt ‘t vermoedelijk al gelezen: de verschijningsdatum van de PU is een weekje opgeschoven.

Je hebt ‘t vermoedelijk al gelezen: de verschijningsdatum van de PU is een weekje opgeschoven. Vervelend natuurlijk, maar het gaf mij mooi de gelegenheid een midweekje vrij te nemen om eens wat achterstallig boekonderhoud te plegen.

In een vakantiepark vlakbij Egmond aan Zee ben ik er in geslaagd om er in vier dagen tijd zes boeken doorheen te rammen, en het was heerlijk. Bonita Avenue is een prachtig boek, en ook met de sportboeken van Kees Jansma, Mart Smeets en Hans Kraaij heb ik mij prima vermaakt.

Buiten lezen, doe ik tijdens zo’n midweekje niet veel, behalve hardlopen. Dat doe ik thuis ook zes keer per week, dus dat gaat gewoon door. Mijn huisje stond op vijf minuten rennen van het strand dus ook dat was top, al was het wat aan de koude en winderige kant.

Helaas is mijn favoriete week van het jaar dus weer voorbij, en ben ik al aan het knallen voor de PU die 18 mei uitkomt. Ik lig lekker op schema dus als Wouter nu een beetje opschiet met zijn Risen 2 review, en niet de hele tijd loopt te zeiken over de barst in het scherm van z’n iPhone, kan ik misschien wat eerder naar huis… om te lezen en te hardlopen, natuurlijk.

REACTIES (29) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord